Sidor

torsdag 26 februari 2009

Bara några kvällsord.


Jag lever nu i stress, det har inte varit en lugn stund på länge kan jag säga, det är ingen idé att jag räknar upp allt jag pysslar med för det är verkligen tusen saker hela tiden, men nu är det ju snart helg, ska försöka att inte stressa lika mycket då. Hinner ju knappt bogga längre... Men jag lovar er att bättra mig på det snart, så snart det blir lugnt med allt. Har nyblonderat hår iaf, målade till lite hjärtan, en liten stressuppdatering här bara. Fint va? Sov gott sen. Bara så ni vet skojade jag bara om att mamma skulle blogga. Kramar till er fina fina människor.

tisdag 24 februari 2009

Hejsan.


Hej jag heter Gunilla och är Linas mamma. Jag kommer ta över bloggen ett par dagar nu, för att se hur det är att blogga. Kanske kommer jag att skaffa mig en egen bloggsida sen, jag tycker att det är ju mest bara ungdomar som bloggar, så dax för en femtioåring nu va? Nu ska jag fortsätta med mina Per Gunnar Evander böcker. Trevlig kväll.

måndag 23 februari 2009

Handarbetat färdigt, gonatt.



Shit, jag är så trött, mina händer har blåsor efter värmetången, mina händer är även bruna efter all färg... Det är skönt iallafall, äntligen får jag lägga mig i sängen.. Jag har tagit ur extensions, färgat extensions, blonderat extensions, färgat hår, färgat singor, blonderat slingor, blonderat extensions, satt i 200 extensions typ, hon kom 12 idag, och gick hem nu liskom. Men oj, så nöjd hon blev asså! Alltid lika glad när mina kunder alltid blir så nöjda:) Och i helgen gjorde jag så mycket mysigt och skojigt att jag totalt glömde bort bloggen, så om ni undrar vart jag hållit hus så har jag bara varit här hemma i Täby mest, här hemma har jag bl.a bakat bullar och bröd, haft min goa vän Henric på besök, umgåts med Krix, målat, promenerat, nej förresten igår var jag ju på Eriksdahlsbadet också, härligt med äventyrsbad ibland, det var verkligen längesen. Så, sömn nu. Natti vännerna!

fredag 20 februari 2009

Shit, det blev ju skitsnyggt!

Var och hämtade mitt keramikträd idag, det är verkligen lika spännande varje gång när man ska hämta något färdigbrännt, för man vet liksom aldrig med glassyrer efter bränning. Men det blev skitsnyggt! Jag brukar alltid vara extremt kritisk till allt jag skapar, men nu är jag faktiskt fruktansvärt nöjd, känns helt underbart när man kan beskåda sin egna konstverk med belåtenhet, nöjhet och typ "shit vad bra det blev" känsla. På bilden kommer inte glassyren fram som den gör i verkligheten, det är mycket glannsigare i verkligheten. Och snyggare, hehe.. Sen när man tänder värmeljuset i trädkronan blir det en massa skitcoola skuggor runt om. Man ska nog ha ett vanligt värmeljus i istället för den rosa rosen, men det var de enda som jag hade hemma här, här där allt är rosa ni vet;-)



måndag 16 februari 2009

Natti.


Poseit värre! Jag har gjort keramikägg hela dagen:) De blir asfina! Ni får se sen imorrn, om ni vill. NattiPatti.

söndag 15 februari 2009

Ett monster under sängen.

Min grannes barnbarn Alexander och Ludvig har varit här, vi har kämpat och kämpat för att få ut Nalle, som gömt sig under sängen. Gud vad vi har tjatat på honom, men han vägrade komma fram. Han blev kanske lite rädd av allt högljutt barnstoj:) Men de var lika glada ändå, för vi lekte istället att han var ett monster, där under sängen.. De små liven lekte och skrattade så, när de såg hans stora, runda ögon lysa i mörkret! Hihi, jag borde bli lektant, barn är bara så goa! Vi hade skitkul!



onsdag 11 februari 2009

Lillebror!

Lillebror Peter kommer ikväll! Jippie! Det ska bli så kul, han har sportlov, och då passade det ju utmärkt att han kommer upp till mig ett par dagar. Vi ska hitta på så många trevliga saker. Nu är det stress som vanligt med allt här igen... Och vet ni? Jag ska starta ett till företag, har en sjukt bra affärsidé som handlar om mitt skapande. Riktigt spännande ska det bli! Berättar sen. Nu ropar dammsugaren på mig igen, jag kommer sugis! Att dammsuga suger verkligen, oh så fyndig man kan vara va?;-) Kraaaam hela daaaaan.

måndag 9 februari 2009

Konst-måndag..

Har varit på keramiken hela dagen, och som vanligt när jag kommer hem så får jag inte nog utav att hålla på ännu mera. Mitt träd som skall bli en ljusstake, är nu klar, den skall bara torka färdigt, innan första bränningen. Tror jag ska glassera den i varma, eldiga färger, det kommer bli skitcoola skuggor när man tänder värmeljuset, som ska vara i mitten på trädkronan sen.. När jag kom hem målade jag elefanter, är dock inte så nöjd med dem, den är lite för mycket "gallerix" på någe sätt typ. Jag som ville måla en gullig elefantbebis med sin mamma, får se om jag målar över kanske..



söndag 8 februari 2009

Hello!!

Har varit i Solna centrum med min goa Elin idag, ganska bra centrum faktiskt.. Vi hade det jättetrevligt, men det är lite synd att Elin ska till Thailand snart, jag kommer verkligen sakna henne, och hennes norrländska mysiga dialekt. 9 veckor blir hon där, så nästa gång vi ses får vi ta ett litet miniavsked;( Vi måste ju hinna gå på det där stora loppiset med, i Vårby tror jag att hon sa. Verkar skitskoj, fast vi har alltid skitskoj:D Hoppas ni har haft en fin helg allesammans! Imorgon har vi en ny vecka framför oss, och det är = nya förutsättningar! Kraaam.

Gårdagens;-)


Hihihihihi.... Daniel var väldigt glad igår, han hade ju fått komma hem till mig:) Det blev en himla trevlig kväll. Tack vännen!!

lördag 7 februari 2009

Knasego.

Igår gick det skitbra med lokalen och de. Den blir perfekt. Sen var jag och min date på ett sushiställe och åt, det var jättegott, plus glass till efterrätt, mmm.. Det blir bara massa bilder på mig som vanligt, och jag tänker att det inte är någe fel med det alls.. Huhi.. Min lillasyster säger jämt: -Asså, din blogg Lina, det är bara massa bilder på dig!!!! Asså, din blogg är så himla självcentrerad, att det är helt sjukt. Du måste verkligen älska dig själv! Hahaha, men det är ju min blogg liksom, den handlar ju om mig:) Men detta blev den kassaste bloggen igenom tiderna.. Men jag har inte tid att berätta allt roligt, eller ens tid att sitta kvar här nu. Sen har jag hört talats om att man aldrig ska blogga om att blogga.. Hmm, jag bloggar om allt som kommer för mig, här finns det inga regler. Det är ju kul sen, om man får några barn, som kanske skulle tycka att det vore jätteskoj att se hur mamma såg ut när hon var 21, hehe.. Jag kanske verkar vara en knasig person, jo det är jag också.. Men jag står riktigt stadigt på jorden, jag har lyckan i grunden. Ha en riktigt go lördag!





Om ni vill se mina ben..





fredag 6 februari 2009

Fredag, detta ska bli en dunderhelg!


Ska snart åka in till stan, för att titta på min vernissagelokal! Och i helgen ska jag hitta på en massa trevliga saker. Det snöar ju skitmycket, men äsch.. Det finns mössa och vantar! Fick en go lust att gå på skansen också. Imorgon kanske, om jag hinner.. Jag älskar verkligen skansen, och i helgen skall det målas massas små härliga djur. Hoppas ni får en superhelg också! Jag är på ett så himla fint humör idag! Kram!

torsdag 5 februari 2009

En blogg innan midnatt, igen, dessa dar...


Jag tror nog att jag vill behålla min inramade änglatavla själv, den passade ju så bra här.. Har köpt en sån där gullig Pippi Långstrump tröja också. Och oftast går min rosa telefon varm, men jag lovar att ringa upp er alla snart, ni hinns med alla, det vet ni. Nu lägger jag upp ett par egobilder, och säger Natti. Är astrött, ska hinna ta av mig jackan också. Det har varit stress som vanligt med alla mina projekt hit och dit, men det är kul. Jag har mycket på gång, jag trivs. Kram till er. En helg väntar oss. Puss också, jag älskar hela världen.

tisdag 3 februari 2009

Nalle flyger ner i sängen......

...och säger gonatt till mig nu..

Och natti till fina er också, sov gott. Har haft en jättebra dag, hoppas ni med haft det. Gäsp, puss på nosen.

måndag 2 februari 2009

Mina änglar.

Nalle ligger i sängen och sover.. Jag har varit på keramiken hela dagen, har målat min lilla änglavinge, och tänt ett ljus.


Nalle har sällskap av lilla hundis, som ni gav mig, mina underbara vänner. Vi ses snart. Jag saknar er. Det är underbart att ni finns så nära, det är så härligt att ni gillar att titta in här varje dag.

En utav er tre, är en ängel nu. Vi tänker på dig ofta, vi ses också. Även om det dröjer, så kommer vi att alla fyra ses igen, vi kommer att ha det lika fint, som vi hade det då. Fast ni andra är också änglar, ni är mina änglar på här på jorden, ni gör mig så glad jämt. Många varma kramar till er alla tre, med eller utan vingar. Ni betydermycket.

söndag 1 februari 2009

Detta är mer, än vad jag begär.

Och i allt rosa målande, målar jag änglavingar, bland Nalledamm, rosa vägar, och tända vaniljdoftande ljus. Här i friden hos mig, i mitt hjärta, då jag försiktigt drar isär gardinera, och ser ut på den kalla första februari eftermiddagen. Jag märker det inte först, jag är så van att allt är skärt och fint omkring mig här, och nu. Nalle spinner ljuvt i sängen, vilar mot de ljusrosa sängkläderna. Jag bara står kvar, tittar ut , märker först då, att himlen har gett mig en klar, vänlig, varm, dov rosa solnedgång. Jag finner mer frid i sinnet, i min målarpause, vilar ögonen en stund till mot fönstret. Knäpper en bild. Detta är mer, än vad jag begär. Bara passade så bra, med lite tankar nu. Tror jag målar av den, sätter upp den över fönstret, den är så vacker, så vänlig. Bilden är inte så rättvis, det var mera rosa, mera stämning.