Sidor

fredag 31 juli 2009

Visst är han helt underbar!?

Nu ligger vi och vilar lite efter en massa bus, lek och stoj..

Tills på Söndag kommer denna älskling bo hos mig!


Martinas Nero, och han är världens goaste!

tisdag 28 juli 2009

Det är mörkt och rått ute nu, längtar tillbaka till Egypten, och till min älskade familj..

Terassen från rummet, rakt ut var havet. 

Några bilder från en härlig snorkelutflykt:) >Mamma!



Men det jag längtar mest efter är den nya familjemedlemen, en till att älska mest av allt! Det kommer bli underbart! Så himla underbart!

måndag 27 juli 2009

Undra om han kommer tycka jag är snygg.....

Skoja bara, ska sminka av mig nu och sova snart. Imorgonbitti ska jag upp och jogga av mig fett! Sov gott, dröm sött! Idag rullade förresten pride igång, jag är ju varken bisexuell eller lesbisk men det är ju sköna festligheter och livat i stan. Får åka in någon dag i veckan och stojsa runt där lite kanske.. Godnatt nu, kram.
 p.s jag är singel och finner aldrig någon intressant nog, men det gör mig inget, jag bara ler och skrattar med fötterna på jorden. Fast jag vill bli kär i någon, det vore kul, men det är svårt, fast klart det är svårt...

söndag 26 juli 2009

Lugn.

Ljuset på bordet ger lugn till hela rummet. Och det doftar så gott, så varmt och så gott. Jag ska duscha med mängder av balsam, sen krypa ner i sängen och sova gott efter en väldigt fin och trevlig vecka. Godnatt vännerna, godnatt!

lördag 25 juli 2009

Fikan på gården var jättetrevlig, sen städade jag hos fisken och gav henne rosa sand, fint va?



Min port är söt!


En lapp i hissen. Någon, (säkert någon gullig tant) vill bjuda alla som bor i min port på fika idag, klockan 14 på gården. Kul med grannkalas, det är ju ändå 16 vånngar! Och vad kul det ska bli att se nästan alla på en gång, det finns så många snälla gamla, och söta människor här:)

fredag 24 juli 2009

En till fin dag med Sara och Hannes:)

Kära dagbok, Sara ringde mig imorse, klockan var minst 11. Jag försov mig som vanligt.. - Hallå, Lina!! Vi ska ju till stan! Sover du? - Oj, eeeh nää jag sover inte, eller joo jag sov,. - Meh, det är lugnt, gå upp nu så drar vi! - Absolut, vi tar bussen då och då..  -  Ok, ses! :)  Så kom vi fram till stan. Sen köpte Hannes sig en ny cool mobil. Sen åt vi asgoda sallader på Fresco, en härlig frukostlunch där i solen. Och den salladsblaandningen är så god med pharma, chevré, valnötter, balsamv, mmm.. Sen drog vi runt bland all denna sommarrea, och gjorde några himla sköna bra fynd! Sen drog vi runt överallt i varenda butik, i hela stan typ, så känns det i allafall när man går med Sara i butiker, hon älskar att vara överallt länge:) Vi var inte hemma förens vid åtta ikväll, och vi hade bara shoppat. Fatta att man är trött nu, efter åtta timmar i stan. Sen när vi kom till Täby köpte vi oss pizza, slappade hos Sara och hade så mysigt så. Och sen var  alltihop en till, väldigt fin och trevlig dag. 



Hittade världens sötaste klänning på Beyond retro , men den gick tyvärr inte att dra upp i bak, jag har väl för stora bröst:( Sara tyckte den var så söt att hon slängde upp sin mobil och fånga en bild:)

torsdag 23 juli 2009

Det var en fin dag idag.

Sara kom hem, och hennes goa kille Hannes också förstås. Sara är en utav mina allra närmaste vänner, och en helt underbar person. Hon är jättesnäll och jättebra. Jag träffade Sara sommaren 06, när jag flyttade upp till Stockholm. Då bodde jag ett par månader hos henne också. Men nu bor Sara i Umeå och pluggar, men hon har ju familjen här i Täby så nu bor hon här tills skolan börjar igen:) Idag hade vi det bara så himla roligt och mysigt, vi käkade goda burgare här nere på tegelbruket, drog runt lite i butiker, skrattade en massor, och hade en kanontrevlig dag tillsammans. För övrigt så hatar Sara mina foppatottlor, jag älskar dom! Kraaaam

måndag 20 juli 2009

Världens goaste faster:)


Imorgon får man vakna och ta sig frukost själv, inte bli väckt av goa Anita som dukat fram ett bord där allt är färdigbryggt och klart.. Saknar dig redan! Du gör alltid allt så fint!

Sjövillan i mitt hjärta!

Sköna, sköna dagar i Skärgårn! Dagar av  båtturer, bryggfrukostar, morgondopp, sol sol sol, bad bad bad, sommarprogrammet i lurarna, matlagningar, grillmiddagar, roddturer runt ön, vedeldade bastubad, kvällsdop, altansilluncher, skratt stoj och stim, Harrys pianospelande, vår sång, nya fräknar, skönhetsnatur, underbara miljöer, hundgos, jordgubbar, hemmagjord punchtrofé, bakande, svanmatning, härlig släkt, fina bekanta, trevliga människor, bedårande ankungar och massor, massor annat vackert. Där lever man! Men jag hoppas att också ni haft en fin helg, och att veckan blir solig och fin nu! Förlåt nu är jag på språng igen, ploppar in lite trevliga bilder! Ha de gott!









torsdag 16 juli 2009

Hej!

Åh, vad trevligt vi haft det! Jag och brorsan har varit på stan hela dan! Vi har glidit runt i butiker, varit i kungsan, sen åkte vi ut till Globenområdet (för att jag ville till en cool mosaikaffär) , vi har shoppat lite, och käkat middag på goda Vapiano i Gamla stan. Nu är vi hemma hos mig, ska kolla film och käka marsglass:) Imorgon åker vi ut till Lidingö och träffar faster vår Anita och hennes man Harry. Sen kanske vi drar ut till havs om det blir bra väder, man får hoppas. Kramar till er!


Åh min pizza var så god, pizza, mozzarella, pharma, parmesan, ruccola, och vitlökstomater, mmmmm!!!

Peter käkade pasta carbronara:)

onsdag 15 juli 2009

Soft!

Vilket väder idag va!? Fantasticus! Har legat i solen halva dan, sen fått gjort en himla massa också. När man sen kommer hem får man ett paket marsglassar av världens goaste granntant! Hon är alltid lika go hon! Hur kunde hon veta att det är mina favoglassar! Och imorgon kommer min goa brorsa också! Vi ska hitta på en massa trevliga grejer, sen drar vi kanske ut till skärgårn och blir där ett par dagar. Hoppas er dag, ert väder, och allt mer er har varit toppen med! 
    Ska ta mig en nu, mmm va gott!! 

GODMORGON!


Tralaaaa! 

tisdag 14 juli 2009

Jag behövde föda, en elefant idag,

 men han är långt, långt ifrån klar:)

Tisdag mitten av juli.

Tiden är lika med inne för att gå upp, upp för att gå upp till denna tisdag, som kanske kommer att bli en ganska vanlig tisdag i mitten av juli, kan mycket väl bli så, ja. Eller vanlig känns som om man kommer gå upp till en tråkdag nu, det vill man inte. Menar bara att det händer inget sådär jättejättespeciellt idag. Men tänk morgonen man ska gå upp för att gifta sig. Tänk den morgonen! (ni som inte redan är det då.) Men till dess ska man väl behöva krossa några hjärtan, även om man inte vill, måste man det ibland. Man måste faktiskt krossa. Det finns inga måsten, finns det nått som heter va? Verkar väldigt konstigt, livet vimlar av dom. Fast de kanske inte menar så? Jag vet inte. Eller så beror det på mig, kanske tar för allvarligt på hjärtekrosseri? Äsch, kom på att jag är här nu igen, här med att vara allatillagsgrejen. Nej, dax att slänga på sig kläder iställe, smink också kanske idag, och gå upp, upp för att gå upp, sen fånga in hela denhär dagen med en stor hov!

måndag 13 juli 2009

 försiktigt
 måste man
 närma sig
 det som
 är känsligt
 dyrbart,
 försiktigt
 synliggöra
 det som
 är svårt att se,
 försiktigt
 sära sårkanter,
 och försiktigt
 trä tråden
 genom nålen,
 långsamt.
 Inte sant?

söndag 12 juli 2009

Mmm så nästan kärleksfullt..


Ska bara hoppa in i duschen nu, sen somna. Upp tidigt imorrn. Drömma om love. Och ni ska somna gott också sen sötnosar! 
Natti, natti. Godnattpuss.

Life is good, life is sooo good!

God vilken mysig kväll vi hade i Vaxholm ikväll. Maten var fantastiskt god, vitlöksbröd med aioli till förrätt, sen åt jag grillade honungsrevbensspjäll med coslaw och pommes. Han åt skärgårdstallrik med goda fiskar. Allt var så himla gott och vi drack så goda glas till! Jag kände mig fin, trots mina kladdiga händer så fin. Mmmm, jag tror jag är kär! I mat i allefall ;) Ett gott avslut på en så fin vecka. Jaaa, livet är gott!



lördag 11 juli 2009

Josefiiinaaaa.


Var på Josefina igårkväll, drack en massa rosé och hade det hemskt trevligt. Kvällen blev så fin, det är så vackert där. 
Sen är Alex så snäll och go också. 
Men tror ni inte att en plingplongbil kom förbi.. Det var Anders, en polispolare till Martina som jag träffade ett par gånger nyss en liten sväng, han ville så gärna att jag skulle se honom med uniformen på. Hahaha.. Tror han vill vara lite ball, att jag skulle tycka oooh liksom, impa lite och sådär ni vet, gullig va.. Hahaha, killar är söta:)

fredag 10 juli 2009

Inga rädslor.

Vilken skön dag jag haft hittills! Eller har. Började med en långpromenad upp till keramiken, fick sköna leran i händerna, åt lunch, och nu titta jag till lilla betongprojektet. Fast nån mer dag behövs nog för att det ska bli helt torrt och bra. Vädret är lite tråkigt bara, kyla, grått, regn, tråk, usch. Men, men det finns faktiskt inte så mycket man kan göra åt dåligt väder, än att göra något annat roligt som inte är soligt:) 
 
Just ja, vi var ju på bio igår och såg Lars von Triers Antichrist. Usch, gillar inte namnet alls, men filmen var bra. Vad ska man kalla den? En otäck, något djupare skogsskräckis kanske..? Handlingen om en besatt kvinna, med svår ångest efter hennes förlorade son..
Lars von Trier gör ju väldigt starka, kusliga, och mycket speciella filmer, som även denna var. Men jag måste säga att även om det var en tung och jobbig film, både med  våldsamma, skräckfulla, och med många obehagliga scener, så gav den inga bestående rädslor alls. Man kunde somna gott och lugnt, utan att tänka sånt. Fast jag kanske har blivit äldre nu,kanske är det därför.. Jag vet inte. Tidigare kunde jag ju knappt kolla skräckfilmer, för jag vart så himla rädd efteråt. Minns bara första gången jag såg The Ring, då vart man livrädd. Eller The Blair Witch Projekt typ, shit va rädd man var.

Men som sagt den var bra och spännande, ni får väl skylla på mig om ni skulle bli rädda efteråt.. Ni kan kolla in trailern här:

torsdag 9 juli 2009

Oh, så blond jag blev!!


Pose, pose! hahaha...

Jätteblond, verkligen. Jag gillar det. Vi klippte bort allt svinto efter röda havet bara. Jag är för feg för förändringar just nu, eller jag känner att jag vill ha mycket hår, jag gillar när det är mycket.
Ha nu en fin fortsatt dag! Själv åker jag in till stan lite senare, möter upp min goa Ci, vi ska på bio. Det finns en mycket speciell film jag måste se, den verkar bra, bra men otäck. Berättar sen! Puss och kram.

Yasmine, gör mig alltid lika fin:)


Har man inget bättre för sig än att sitta med svidande, väntande blondering i hårbotten, kan man alltid skicka iväg ett litet mms och upplysa bloggen om det, oh så modern jag är! Haha! Sen ska min duktiga friss Yasmine klippa mig snyggt också, jag skulle vilja testa kortare, men vågar nog inte..