Sidor

onsdag 30 september 2009

Premiär:)

Jag är nervös, lite nervös, ikväll är det premiär!! Hahaha, vill inte se mig själv i tv, vill nog inte:) Ska jag ens kolla... Nää, joo, näää..... uuuääää!!! Hahaha, med det blir säkert lite skoj:) Kraaaam

tisdag 29 september 2009

Hoppas nu det kommer någon Hippie på mitt vernissage!



Hon ska ligga på en äng med rosor och nyckelpigor.

God morgon, jag har målat lite inatt. En grund till en bild jag haft i huvudet länge. Kommer vara mycket mera starka färger sen tror jag, starka mörkröda rosor, och starka mörkröda, nästan vinröda nyckelpigor har jag tänkt.

måndag 28 september 2009

Nalle sitter liksom alltid på rumpan:)





















Vanliga katter sitter väl inte sådär heller?!

Jag får bönesvar!

Jag älskar Gud så mycket, jag har verkligen en stark kristen tro. Det är underbart!  Och jag har bett för saker som jag nu ser att Gud verkligen hjälper mig med, det är helt fantastiskt! Jag vet inte vad jag skulle göra utan min tro på att Gud verkligen finns, och om jag inte kunde vända sig till honom när som helst. Älskar dig Jesus!
Gud välsigne er!! 

Mitt rosa änglahem.

En annan grej som folk tycker är gullig när de kommer hem till mig, är min lilla lampa över bordet:) Jag har pyntat till den lite då och då. Fast nu får det nog inte plats något mer. Där hänger iallafall duniga små änglavingar, rosa små glittriga änglar, ett halsbandskors och några rosa minidiscokulor.
Sött va?! Älskar allt sånt där!
Jag har nog aldrig förstått mig på det där med stilrent som alla gillar nu:)



Ugglekandelaber:)

Jag har börjat på en ugglekandelaber idag! Den ska sen få fyra armar, glaseras i härliga färger, och sen ska jag hänga i massor med glasprismor i armarna! Kan bli riktigt coolt tror jag! Funderar på att ge den till en mycket speciell person som älskar ugglor!

söndag 27 september 2009

Någon jämförde mig med den pippin...

adhdstil likt mig:) Jag har alltid älskat när den gapar runt sådär härigt! Sen tyckte mamma att jag liknade en stor papegoja på bilderna från inspelningarna också:) Hahaha!!

Verkligen tröttnat på krogen!!!

Aah, det har jag verkligen gjort! Och jag fattar inte hur jag orkade festa sådär mycket som jag gjorde en period då jag var 18, 19 år. Vi var ute jämt, flera flera nätter i rad kunde vi gå ut. Helt sjukt leverne egentligen! Jag blev inte ens bakis, asså jag drack mig verkligen berusad, och mådde skitbra dagen efteråt, kanske bara lite trött. Nu går jag bara ut på nattklubb ibland, och när jag gör det har jag väl kul, absolut. Men hela den där hetsiga grejen med att springa på sena klubbar asså! Alla fulla människor som trängs, allt rökande, alla killar som stormraggar på en, alla skumma attityder, allt gap och skrik, och den där slitiga röran, nej tack! Då finns det faktiskt så mycket trevligare och skönare saker man kan ägna sina värdefulla timmar åt!

Tänk att den här lilla grabben snart är farsa!

Jimmy är faktiskt himla duktig på att måla och teckna också, denna gjorde
han när de var hos mig sist! 
Tänk vilken söt liten farsa! Min syrras kille Jimmy 19 år!

Skoj!

Är att alla som kommer hem till mig fäster sig vid den här tavlan! 

GOOOOSTROLL!!!!!!!!!!!!


Jag har verkligen en speciell förkärlek till perserkatter, jag och Nalle åkte och hälsade på lite släktingar till honom ikväll!! Ni skulle höra hur jag låter när jag är med dom små trollen, jag blir ju så förgullad hela tiden, så jag måste kurra och ha massor med konstiga ljud för mig!! Fast de verkar gilla när jag håller på sådär, de svarar mig med!! När jag skaffar hus ska jag ha mängder med gostroll!!

Mmm, va goo..

Och gud vad skönt det var att kunna sova till 11 idag, gick och la mig tidigt igår också. Så trött! Första hemmakvällen på mycket länge, och första sena morgonen. Så himla härligt att alla inspelningarna är klara nu. Det har varit intensivt, tagit mycket tid, men också väldigt, väldigt roligt! Nu ska jag ta ut Nalle på lite frisk luft:) Kanske åker vi iväg en sväng och hälsar på hans släkt ikväll! Ha en bra söndag!

lördag 26 september 2009

På tal om barnvagnar.

Råkade jag surfa förbi en annan cool variant, när Jenny sa att jag kunde googla upp deras. Yes, här har vi en för dem med riktigt, nästan onödigt feta plånböcker.  Står att den är platerad med 24 karat guld till värde av 47 ooo kr, den är sidenfodrad och har en specialyggd musikanläggning som spelar vaggvisor! Suffletten är gjord i skinn och är kantad med hermelinpäls! Hahaha, vilken grej! Den finns att köpa på Harrod´s, och kostar bara 70 ooo kr! Helt sjuk kärra egentligen, för nu kom jag på att den här vagnen är ju livsfarlig, alltså den måste ju vara en tjuvdröm och vem vågar lägga sin bebis i den då! Lite otäck vagn ju..

Ååhhh, bebisen!!

Pratade med min lillasyrra nu, hon och hennes kille var och köpte en superfin och bra rosa barnvagn!! Och såklart att den ska vara rosa ju, finns inget annat alternativ! Så gulligt allt med dem, allt på rosa moln där, lyckligt kärt, glatt, sen denna ljuvliga graviditeten asså! Ooohwaaw!
Och den här måste man ju bara köpa till henne sen! Älskar Brio!


Dagens man-fest igår på White Room, haha hur sliskigt låter det? Men vi hade faktiskt himla skoj! Alla tjejer så goa!


Vi hade jätteskoj! Och jag var nykter hela kvällen, älskar att vara det! En himla bra idé på en sån fest tänkte jag, har ju en viss förmåga att alltid stå för skandalen.. Se, jag kanske håller på o lär mig!? Yeah!

fredag 25 september 2009

Vi ses i vimlet!


Hahaha, nu har jag börjat köra med den här blicken igen! Jag känner ju mig så himla söt då va! Hahaha, trevlig kväll!

Man får roliga presenter!


En bok; Dejta eller dumpa? Kanske bra för mig att läsa:) Snart ska jag in till stan och möta upp Joss för lite sponsrad härlig MQ-shopping!  Jihouu!

Godmorgon, jag älskar att göra bort mig!

Sjukt kul igår alltsammans! Jag tror jag måste ha bjutt  TV4 på himla skön tv asså, känns så! Och det jag verkligen måste banka in i skallen på mig själv, är att jag verkligen måste ta det här programmet med en stor fet klackspark, och med världens största leende och skratt! För jag har sagt så mycket tokigt, hahaha! Men hoppas poppas de är snälla och klipper ihop det snyggt:) Fast så på något märkligt sätt får jag någon slags mäktig, märklig kick av att göra bort mig också, speciellt i TV då, hahahaaha! Måste jobba stenhårt på denna inställning! Försöka lura mig själv litegrann..

Nu ska jag ut och jogga som en galning! Helgen ska bli en grymt nyttig och skön motionshelg! Massor att göra, men ska försöka stressa ner också. Vara mycket ute, då mår man super! Sen måste jag säga att jag verkligen tror att snälla, icke fördömande och ödmjuka människor kommer längst, och är coolast! Ever, ever, ever, ever, ever, ever, ever!!!


Smink, hår, smink, hår, smink...


Very Diva! Hahaaha!

Sen ville jag vara lite tropisk i ett utav programmen:)



Julia!

OHLALALA!

onsdag 23 september 2009

SOM EN VICTORIA SILVSTEDT + 20 KG!

IMORGON KÖR VI HELA DAN IGEN!!

Gårdagens man, lite bilder:)


Stylisterna fick fria händer!! Wohoo!




Look plastic!

Smink, smink, smink! Tjejerna är bäst i Sverige, på riktigt!!

tisdag 22 september 2009

Dagens man hela dagen och kvällen.

Gud fötterna är inte sköna nu, klackar i timmar.. Har haft en sjukt rolig och härlig inspelningsdag till! För vi har det verkligen grymt kul! Sen drog jag och Josefin till Vallhallagrillen innan hemfärd. Nu ligger jag i sängen, har tvättat bort allt tvsmink, somnar när som helst.. Natti!


Potatismosmun, mmm!

Morgontrötta Nalle:)

måndag 21 september 2009

Så fina dar.

Nalle ligger breved mig och spinner ljuvt, gud vad jag saknat honom. Tur att man känner så snäll kattvakt, som Nalle med tycker så bra om:) Flög hem tidigt imorse från Umeå, har verkligen varit fina dagar där uppe. Vi har tagit det ganska lugnt, glidit på stan, shoppat lite, fikat gott, lagat god mat, hade en jättetrevlig middag i lördags, några av deras vänner kom, jag fick vara kock:) Kul att det var så uppskattat! Vi har haft myskvällar vid tvn, och vi har skrattat en himla massa:) Sara visade mig runt hela universitetet, det var skoj att se. Stort var det med. Hon har visat mig alla hennes läkarsalar också, och överallt var det massa intressanta glasskåp, vissa lite läskiga, nästan som ett museum, såhär:


Åh, det har varit så bra där. Men jag håller tyvärr på att bli sjuk, min röst måste ju hålla för veckans inspelningar. Men jag tar kanjang, det brukar hjälpa bra. Annars har jag varit på keramiken idag och där var det grymt skoj, jag har bränt och börjat på så mycket nytt! Ska börja på mugg, fat och tallrik i rosa, till lilla flickbebisen snart också:) Längtar såååå himla mycket efter henne! Jenny kommer förresten upp till mig här fram i oktober, gud vad mysigt vi ska ha. Åhh, vad jag kommer att gosa med magen!! MMmmm vad gosigt!!! Jag är så glad ikväll, hoppas ni somnar gott sen! Det blev ingen lång bloggpause för mig förresten, jag tycker det känns alldeles för trevligt för att pausa nu:) 

fredag 18 september 2009

Kommer tillbaka jättesnart!

Har det verkligen underbart hos Sara och Hannes här uppe i Umeå! Lovar att komma tillbaka hit jättesnart, behöver bara ett par dagar av lugn, ro och sådär. Vi har det iaf himla mysigt, hittar på en massa trevliga saker, plus att man verkligen njuter av vackra smått kyliga Norrland. Fick en kommentar, en undrande kommentar om varför jag tagit bort allt publicerat, jag har bara spart det som utkast, måste gå igenom det innan jag publicerar det igen bara, eftersom jag gör lite tv och sådär just nu. Man vet ju tyvärr inte vad för folk som kan dyka upp då, de gav oss lite goda råd.. Ha en fin helg!

onsdag 16 september 2009

Jag tar en liten bloggpause:)

Hinner inte uppdatera på ett tag nu, men vi hörs självklart snart:) Jag bloggar kanske lite under tiden ändå, men publicerar det sen:) Vill inte känna stress bara. Kraaam!!

DET BLIR EN FLICKA!!!

Jenny och Jimmy ringde igår och berättade att det är en flicka i magen. Jag höll på att dö av glädje! Jag ropa och skrek rakt ut!! Jag måste erkänna att jag hade hoppats på en liten tjej så himla mycket, skulle givetvis bli överlycklig för en grabb också såklart, men att det är en flicka känns så fruktansvärt roligt!! Jenny hade knappt vågats hoppas, tänk så fantastiskt allt är! Hon kommer bli vackrast i världen! Kramar

En lugn förm iaf:)

Äntligen lite paus, äntligen lite mera sömn än vanligt. Äntligen andas jag ut lite grann. Gårdagen var grym, vi hade sjukt kul! Spelade in tre program till. Staylisterna är sååå himla duktiga! Helt fantastiska! Vi har visst fått Sveriges bästa, de är samma gäng som fixar alla så snygga till bla Lets dance, ett riktigt grymt team! Vi skrattar och har skoj hela tiden, Gynning är skitschysst, vi blir serverade supergod mat och fika, vi tar en massa härliga roliga bilder på varann, måste kolla vad som är okej att lägga upp, allt är ju än så länge lite hemligt:) Fast stressigt är det också tyvärr, och mycket att tänka på. Sen att stå i klackar i timmar är inte så skönt asså, idag älskar jag mina foppatofflor över allt annat! :) 

måndag 14 september 2009

Hösten ja.

Fortsätter med mina hösttallrikar förfullt nu, plockar löv, svampar med färgad lera, drar bort löven, vips så får man alla vackra konturer! Skitkul och blir superläckert sen när de ska glaseras! Båda tallrikarna är ännu obrända och oglaserade. Hoppas ni har en trevlig dag! Kram



Och sen ställer man lilla förrättsfatet på:)

Annars är det fint i mitt fönster.

Åh, Sara gör mig glad! Älskar spontana värmande morgonsms! Idag är det den 14 september!!!!! Och då är det ju den 15 september imorgon!!! Haha, jag är ju så glad och så nyfiken, Jennys ultraljud är imorgon!!!!! Då får vi veta, då får vi veta, då får vi vetaaaaaa!!!! Pojke eller flicka!!!?? Jihoooouu!!! Det är sååå spännande!!! 
Snart ska jag ta min nya bike upp till keramiken, sen en massa annat planerat, kommer bli en smått stressig dag idag, men jag är ju van:)

söndag 13 september 2009

Hej på er,

ledsen för dålig bloggning men det har inte funnits så mycket tid. Allt är jättebra med mig, håller ju på att spela in det där programmet Dagens man, det är kul:) Det känns bara som en kul grej liksom. Så nu har man spelat in tre program idag och stått och stått... Carolina är jättegullig och alla andra tjejer så goa, vi har skoj! Lyxigt är det med, man behöver bara gå dit utan att tänka för att både bli smink, hår och klädstaylad. Sov gott sen, nu ska jag tvätta av mig allt tvsmink, koka en kopp the och sova snart, är så trött. Kraaam

fredag 11 september 2009

Åh, mina underbara vänner och anhöriga!! Ni gör mig så glad, jag älskar er!!!

Gud vad Johan är söt, han hade bundit fast en ballong
runt buketten! Haha, alla vet att jag älskar rosa!
Martina och Rickard är världens gulligaste!! Tusen Tack!!
Jag har fått så himla många söta fina kort, hela hallens golv var uppfylltnär jag kom in! Små presenter, choklad, och rosa skumpa med:) Ni gör mig så lycklig! Det står så många vackra meningar!

Det är verkligen min dag idag! 50 på den ena, 25 på den andra!
Ikväll blir det ganska lugnt, ganska tidigt, det är ju programinspelningar på g i helgen! Ja, jag ska berätta sen!! Men imorgon blir det mera tårtkalas!! Måste kila nu! Pusss, ni är underbara!!