Sidor

fredag 30 oktober 2009

Snart åker jag hem:)

Åh, vad roligt! Mitt och Nalles tåg går till Herrljunga om ungefär en timme. Blir borta tills på söndag bara, men det ska bli underbart att komma hem och träffa familjen ett par dar! Har inte träffat mamma sen i slutet på sommaren tror jag.. Hoppas ni får en jättebra och härlig helg! Jag känner mig så glad för allt möjligt nu!! Kram, hej!

torsdag 29 oktober 2009

Var hos Martina och Rickard ikväll:)

Och gud vad lilla Nero var söt i sin tröja!



Och där planeras det ett stort fint pangbröllop till sommarn!

Titta vilken fin mössa Jenny har stickat åt mig!


Hon är duktig min lillasyster, hon föder både barn och stickar hon!

onsdag 28 oktober 2009

Härlig kväll.

Och mycket glad är jag för att en människa har slutat skriva negativa kommentarer här nu, guuud vad härligt med människor som som kommer till insikt, gillar läget och lägger ner. För de måste må så himla mycket bättre själva då, härligt! Stort tack till den personen!!! Sen har Ci, en underbar person som berikar mitt liv så mycket varit här hela kvällen. Och sen har jag varit på tv, där lät jag jättefjantig när jag snackade:) Haha, men det var kul.. Jag håller på att måla en elefanttavla till babyn nu, den blir nog gullig:) Ska bli kul att se Jenny och Jimmys nya lägenhet i helgen, åker ju hem till familjen över helgen:)
Sov gott, kraaaaam!

måndag 26 oktober 2009

Ikväll var det middag hos mig:)



Det var jag, min bror Peter, och så var det granntanten Lisbeth:) Imorgon åker Peter hem med pappa igen, jag åker hem på fredag:)

Och på tal om klänningar,

hade jag själv på mig en himla fin igår:)

Regnbågsklänning:)


Målade keramikprinsessan idag, det blev en regnbågsklänning. Sen efter bränningen blir hon blank och ska få en liten peruk:) Ganska trevlig prydnadssak tycker jag.

Mmm, mamma har skickat med sina underbara brödkakor.

Vilken god frukost det blir då.

söndag 25 oktober 2009

Allt är bra.

Och vilken fin kväll det var igår, sen vilken härlig dag i Uppsala jag kom hem ifrån för kanske sådär någon timme sen, vi stannade på ikea på hemvägen också, handlade några bra fina grejer och mitt hem är så strålande rent och så härligt fräscht nu, köpte några goa doftljus med som brinner så gott, och dricker ikeas goda flädersaft, ute är det mörkt, det börjar kännas som jul snart också med alla förtidiga julsaker i affärerna, men jag tycker det är mysigt, och om någon fin timme kommer min pappa och lillebror hit från en lång bilresa och hämtar mig, vi åker till goa faster Anita och Harry där äter vi middag och har det trevligt, hoppas underbara ni mår bra, kram.

lördag 24 oktober 2009

Eftermiddagsfika med Stefan:)


Min gamle goe vän Stefan har varit här på lite eftermiddagsfika i höstmörkret. Så himla trevligt, gud vad vi har skrattat mycket! Hahaha.. Han är så himla rolig och härlig Stefan! Vi har känt varann i flera år. Och skulle vi varit kära hade vi nog varit ihop för längesen, men vi är verkligen bara vänner. Älskar sådana där okomplicerade killkompisförhållanden, när man kan snacka om allt och så:)

fredag 23 oktober 2009

torsdag 22 oktober 2009

Verkligen trevlig Dagensmankväll igår!

Jag vet inte hur många det var i goa Karolinas lägenhet igår, riktigt många blev vi iallefall. Och Martin hade med sig massa schyssta polare också. Allt var så trevligt och roligt, vi kollade på programmet och åt massor med snacks, godis och drack vin. Hela Karolinas bar var full av skålar med gosaker i! Supertrevlig kväll, verkligen! Här kommer några bilder:)

Gulliga Gullian och Mysiga Maggie:)

Härliga Amy och fina Julia:)


Söta Sara:)

Oj, det var inte bara Dagens man deltagare där, Bobby i Mammas pojkar också:)

Goa Zanet:)

onsdag 21 oktober 2009

söndag 18 oktober 2009

Sista myskvällen med Jenny och Jimmy..

Först åt vi den här goda maten, gud vad god den var:)

Sen kollade vi på den här roliga filmen, och gud va rolig den var!

lördag 17 oktober 2009

Gokväll..

Det har gått en till härlig dag med Jenny, Jimmy och Anita. Först var vi på Bukowskis och kollade på alla fina tavlor där. Sen gick vi ut till Skeppsholmen och såg den omtalade Dali-utställningen på moderna museet, det var verkligen var en fantastisk upplevelse. Hans verk är ju helt makalösa, målningarna helt obegripligt bra gjorda, man kan knappt förstå att någon kan måla så, han var verkligen en otrolig konstnär och människa, jag finner förresten inga ord för honom.
Sen åt vi lunch, pratade, hade trevligt och tittade på all den andra konsten som finns där också. Jag skulle kunna gå runt där hur länge som helst, får åka dit snart igen..
Efter det vart det mera spring i butiker och lite shopping. Sen åkte vi hem till mig och lagade middag, kycklinggryta med ris. Sen gjorde jag en tårta till Jenny och Jimmy, den blev jättegod:)


Min lilla hemmagjorda keramikservis:)

fredag 16 oktober 2009

Vilken trevlig dag!

Först åkte jag och Jenny ut till Älvsjö för att hämta Jimmy på Stockholmsmässan, han var där med sin klass och gick på någon automatmässa. En mässa med bara massa automater, tuggummiautomater och sådär, lät kul faktiskt:)


Sen åkte vi in till stan, där fikade vi och gick i babyaffärer. Hittade så många söta saker vi ville köpa till babyn, babyn som kanske ska heta Alice förresten, fint va?! Våran farmors mamma hette så också.


Åh, den här bilen vill jag ge henne sen:)


När affärerna började stänga drog vi ut till Lidingö och åt middag hos Anita och Harry, det var jättegott och mysigt som vanligt hos dem!



Faster Anita:)

torsdag 15 oktober 2009

Myskväll.

Åh, vad mysigt vi har det! Jenny kom ikväll! Vi åkte hem och laga lite god snabbtacos, allt känns så varmt och lyckligt nu. Tänk att hon kommer om bara två månader..


Jenny har precis duschat, kolla stora magen, så fin!

tisdag 13 oktober 2009

I övermorgon kommer Jenny och bebisen i magen till mig!!!

Gud vad glad jag är asså! Gud vad mycket mysigt vi ska hitta på!

måndag 12 oktober 2009

Gokväll.

Vad trevligt att du tittade in här hos mig. Välkommen får jag säga.
Jag hoppas att du har haft en bra dag, och att allt är bra med dig.
Såhär är det att jag tänker ha en seriös blogg, och den tänker jag ha från och med nu. Det blir inte massa dravel och struntprat här längre. Skönt va? Jag är ju faktiskt en mycket seriös och ordentlig person i grund och botten.
Är det något bra på TV ikväll då? (förutom vädret och nyheterna) Agenda sänds ju inte förens fem över tolv, lite sent tycker jag, eftersom jag går och lägger mig i tid på kvällarna. Man vill ju vara pigg och alert på morgonen. För vad passar inte bättre än att börja varje morgon med en uppfriskande skogspromenad? Sen sätter man på kaffebryggan och nyhetsmorgon, tar en härlig dusch och gör sig klar för en ny trevlig dag.
Nu ska jag gå och ta en grov smörgås, på den ska jag lägga en seriös skiva skinka. Jag äter inte massor med onyttiga sötsaker och sånt där längre. För sådant är ju varken nyttigt för kroppen eller blodsockernivån.
Nu får jag önska er en fortsatt trevlig kväll. Med vänligaste hälsningar Lina

söndag 11 oktober 2009

lördag 10 oktober 2009

Hemmaaa från bra date..

I en lite skrynklig klänning för en femtiolapp som jag tycker är så fiiin!
Men absolut en bra date, snäll kille.. Åt god middag och hade det mycket trevligt! Dock ingen kärleksdate:)

Det var en härlig stormarknadsresa!

Zoovaruhus är det bästa som finns!!!! Zoovaruhus är så skoj, shoppa ny fisk!
Vi gick i babyaffärer!!! Babyaffärer är verkligen jättekul att gå i, kul att man får börja göra det nu!! Många söta saker!
På Heroncity kunde man köpa majs i mugg! Det är nån ny grej, en väldigt go ny grej! Stora goda majskorn blandade med ost och goda kryddor, majsen smakar som de är avhuggna en majskolv, sådär äkta och goda, mmmm!!

Mmmmm majs!! Och en liten bild på mig måste ju in också:) Niklas gillar att fota mig men han vill inte bli det själv..

Och vad hitar vi i min matkasse idag?!

Och dessa söta babykläder köpte jag till bebisen:) Gud vad mycket rosa grejer hon ska få av mig, tur att det blev en tös!

Var det alla dessa dagar som är livet?

Herregud egentligen, märkte att jag haft den här himla bloggen  i över ett åt. Shit, känns som igår typ. Så snart har det väl gått ett år till då.. Och ett till, och ett till, och ett t..
Godmorgon förresten, hoppas allt är bra. Jag ska dra ut nu, hitta en färsk latte och åka bil med vän till någon shoppingplats, ni vet sån plats där det finns ikea och stora andra affärer runt om. Stormarknader kanske det heter ja. Måste klä på mig lite varmare klädesplagg, känner att det är kallt idag, fönstret är öppet, kylan blåser in. Trevlig dag.

fredag 9 oktober 2009

Fredagkväll blir ändå en ganska lugn kväll..


För nu vill jag bara vara hemma och pyssla, jag tackar nej till festligheter, dejt.. Jag tackar verkligen nej till dejt..

Träffar en tjej inne på Jackie, hon här världens finaste kjol, jag måste fota den!


Och jag frågar vart hon köpt den, men har hon beställt den från någon krånglig japansk sida på nätet. Allt var visst svårt och tog lång tid.. Det är massa söta små bakelser på också! Gud vad söt och fin asså!! Måste sy en sån, måste hitta bakelsetyg!

Händ något nuuuuu!!!!


Och jag kan lägga ner mitt tjafs för längsen, tjafs om att jag är stressad för att jag har så mycket i händerna hela tiden. Jag var uppe tidigt imorse och har grejat keramik hela dan, jag har fixat massa hemma och gjort allt möjligt efter det.. Men! Men, vad händer nu!?? Helt plötsligt blev allt visst lugnt och jag grips av värsta paniken!! Det måste hända något nu!! Hela tiden måste det alltid hända något i mitt liv, runt mig, här och nuuuu!!!! Vad ska jag göral?! Jag får väl kila ner till Täby centrum och ser vad det ger mig! Jo, Hej, hej!!