Sidor

fredag 27 november 2009

Vad hände med mina goda saffransmuffins?


De bara flöt ut för mig, sen lite brända också.. Äsch, det luktar iallefall jättegott i hela lägenheten nu, mmmm saffransbakslukt, finns inge goare:)

torsdag 26 november 2009

Mm, sen höstsol är så fint!


Åker in till stan och shoppar och promenerar i detta vackra väder.

måndag 23 november 2009

söndag 22 november 2009

Singeljag och alla kärlekspar:)

Martina och Rickard hade ordnat en mycket trevlig förlovningsfest hemma hos dem igår. Verkligen en himla trevlig fest med många treviga gäster. Jag gav dem lite keramik i present, som verkade bli väldigt uppskattat, kul:) De hade gjort så fint, tänt så mycket ljus, och fixat så mycket gott att äta. Och större ostbricka har jag då aldrig sett. Sen massa tårta på det, herre gud, våra magar stod säkert rakt ut när några av oss sedan fortsatte den trevliga festkvällen på Collage. Här kommer några partybilder:)

Jag och mitt sockervaddshår:)

Nyförlovade och glada:)

Carro och Martina, två bröllopsplanerare:)


Maria och Henric är mycket kära de också:)

Skål!

lördag 21 november 2009

Snart blir det förlovningsfest hos Rickard och Martina!


Jag är svart, svart och nyblekt.

Filminspelning hos mig.

Gud vad kameror, ljus och grejer det har varit här idag. Vi har börjat spela in ett par första scener till min film. Ett nytt litet projekt.




Lilla Nalle ska ockscå vara med:)



Nyckeln till mitt hjärta..

fredag 20 november 2009

Snart åker jag till Alexander.

Mina rosa drömmar.


Inredning är faktiskt nästan det härligaste som finns i livet. Kolla bara här, vilken fantastisk miljö, helt ljuvlig ju! Ett badrum liksom! Längtar verkligen tills jag kan köpa ett hus. Och en keramikugn, en egen kermikverkstad vore himla bra för mig:) Fast då skulle jag kanske aldrig gå och lägga mig... Natti.

onsdag 18 november 2009

Pepparkakshus i keramik!!


Åh, det är så kul! Jag håller på att göra ett pepparkakshus i keramik. Vill göra ett sånt där riktigt härligt som i Hans och Greta, ni vet polkagrisklubbor och allt sånt där! Massor med detaljer ska det vara, så himla kul asså. Har gjort klart grunden, det blir ganska stort:) Ska göra ett annats också med mycket tinnar och torn! Fortsättning följer!

tisdag 17 november 2009

Heeeej.


Haft en helt underbar dag på det heeeeelt underbara jobbet! Jag är såå glad:)

måndag 16 november 2009

Så fiiiiin.

Grattis Martina!!!


Idag fyllde Martina 31 år!!! Stor grattiskram till dig!

söndag 15 november 2009

En oerhört trevlig söndag.

Ja, det kan man verkligen säga. För idag var jag och några mysiga bekanta ute på Djurgården, på Circus, där vi först åt en stor härlig brunch. Mmm, det fanns mängder med goda rätter att välja emellan. Sillar av alla slag, olika laxsorter, räkor, ägghalvor, röror, såser, olika kallskurna läckerheter, paté och pastejer, potatis, jansson, ceasarsallad, andra sallader, anka, prinskorvar, köttbullar, olika ostar, ja allt:) Och tänk att det avslutade vi med kaffe och världens dessertbord, innan vi tassade in och satte oss på våra platser för att se den fantastiska musikalen Cats, som verkligen var helt otrolig. I rollerna fanns bland annat Peter Harrysson, och hans röst är ju bara så härlig när han pratar . Ungefär tre underbara timmar höll musikalen på, och när den tog slut tänkte man bara; neeeej, fortsätt!! Kan varmt rekommendera den, så fin och hela tiden så underhållande. Fantastiska scenbyten, ljus, otrolig rekvisita, ah inte minst den fantastiska akrobatiken och kostymerna, och för att inte tala om orkestern och deras fantastiska röster! Åhhhh, vad fin och bra den var!!


Härliga Peter Harrysson:)

lördag 14 november 2009

Jag har varit och handlat tapeter! Och paketrosetter!


Det blir fint, eller hur? Min granne tyckte inte det. Hon tyckte inte att man skulle ha sådana rosetter på något annat än paket.. Jag tycker de är jättefina att ha på garderobsdörrar också. Det gör inget vad hon tycker. Alla tycker olika:)

torsdag 12 november 2009

Strössel.

Jag ska bara ligga i min rosa fluffiga lägenhet och äta jorgubbsremmar, nästan hela dan ska jag göra det. Sen kanske jag knackar på mina grannar och frågar om de vill smaka. Och om de inte vill det, ska jag be om ursäkt flera gånger om för att jag störde. Sen när de stänger dörren ska jag tänka på hur fina de är. Sen ska jag måla en gullig tavla, en tavla med skära bakelser och söta polkagrisklubbor på. Medans jag målar ska jag tänka på hur härligt det är att vara jag. Sen ska jag laga en god middag, en god middag av hitlevererad sockervadd från Grönan, den jag ska blanda med färska smultron, utpetade chokladbitar från en brownie, och sen ska jag strö på mängder av strössel. Vad ska ni göra idag?

onsdag 11 november 2009

Och såklart lite rosa.


Långt ifrån klar, men nu börjar den bli riktigt färgrann och härlig:)

tisdag 10 november 2009

Grön, röd och orange ja.

Haft en väldans, väldans fin dag idag!


Första dan på nya jobbet! Heeeelt underbart ställe!! Kändes så rätt! Kommer vara som att jobba i himlen för mig! Färg och form för livet!!!!!! Hinner inte skriva som vanligt, målar en ny glad oljemålning nu:) Kraaaam!

måndag 9 november 2009

Så söta profilbilder Jenny å Jimmy lagt upp på facebook!

Fuktfat i keramik.


Pärlemorglasyren är jättefin, syns inte på bilden men fatet skiftar i guld och regnbågens alla färger:) Och visst är det gott att ha mycket frukt hemma!

söndag 8 november 2009

Mmm, mysiga höstsöndag..


Hasselbaxpotatis, kalvstek, gräddsås och svartvnbärsgelé. Sen så slank den första julmusten ner i korgen idag också, gott!

lördag 7 november 2009

Utgång två kvällar i streck, inte likt mig:)


Men när man inte dricker sig bakis är det lugnt:) Drar till Ellen och några andra trevliga människor nu, ha en härlig kväll! Kraaaam

Pokerpary, sen drog vi ut!