Sidor

fredag 23 juli 2010

Drar på 25årsfirande, ska krama å pussa min Sessa Grattis sååååå mycket! Presenterna - mest rosa å lite färg sådär, jo ni vet som mig:)

Min favofavofavohatt är på, äälskar den!!!!
Och ikväll passar det väl inge bättre än mina mycket rosa pumps, iiiiiiiiihh!!
Oooohhh, först rosa och sen alla andra färger är en stor lycklig bit av mig, jag ääääälskar färger!! Mmmmm!!! Och jag älskar så många av er, så mycket! Hoppas ni får en fin kväll! Lite blogg hann jag med iaf, men lovar att ta med datorn ut i skärgårn imorgon, tänkte först bara tat mycket lugnt med både dator och tom mobil, men jag är tyvärr beroende :) Hahaha...

Sorry.. men,, busy, busy, busy!!!!

för dålig bloggning, lovar att blogga igen allt så snart jag har tid, kanske imorgon, har bara varit sååååå mkt!!! Och är fortfarande inte frisk.... men ikväll är det iaf födelsedagsfest och imorgon drar jag ut i skärgårn och blir där ett par dagar!!! Sköööönt!! Love always, Lina

onsdag 21 juli 2010

Fara runt, jo runt i vattnet här runt stan i en båt och gosa med hundis på kvällen, jo som här om kvällen var verkligen väldigt härligt:)






Två så fantastiskt varma människor har blivit tre, jag bara värms och ler.

Har lite feber, ont i halsen, jo har åkt på ett riktig sommarförkyldning, men så måste jag bara tala om för er att idag när jag (sjuk och febrig) springer på en gammal killkompis, (som för ett tag sedan berättar att han blivit pappa) hans tjej och nu får se deras obeskrivligt underbara bebispojke fylls jag av en sådan lycka så jag bara ler och känner mig så oerhört glad för dem/er! Jag vill inte gå för nära underverket (pga min förkylning) men tittar ner i vagnen och åååå, så gudomligt vackert. Hans tjej (som jag inte träffat innan) ger mig också en sådan värme, vi presenterar oss för varann, och hon verkar vara en heeeelt underbar kvinna, både hon och han strålar av värme, kärlek och lycka! Och ni ska veta att ni smitta mig med den värmen som flög rakt in i hjärtat! Jag ska skapa er son något mycket fint, och ni ska veta (som ni såklart redan vet) att ni är som gjorda för varann. Tack för att ni gjorde min dag, och tack för att ni är så fina!

tisdag 20 juli 2010

måndag 19 juli 2010

Jag har en sådan ljuvlig, evig stark kärlek till min älskade guddotter/systersdotter och syster! Tack för en otrolig dag!

Nu har två utav mina absoluta finaste, underbaraste älsklingar åkt:( De hann bara stanna i Stockholm en dag och natt eftersom de skulle med ett plan till Finland idag. Men vilken fantastiskt vacker och lycklig dag vi hade igår! Vi drog till skansen och allt var såååå härligt! Vi kunde inte haft det mysigare och finare, plus ett så vackert strålande solväder!! Och varje gång vi ses eller pratar jag och min älskade syster Jenny kommer vi verkligen varann närmare och närmare. Vi lever ju till viss del lite helt olika liv kan man väl säga, och Jenny som blev mamma som tonåring är verkligen världens bästa finaste och mest ansvarsfullaste mamman (precis som hennes fina kille pappa Jimmy är) har verkligen en enorm ära och den största elogen man kan hitta! Ni är fantastiska föräldrar och jag är verkligen en enormt stolt gudmor och moster till Milla, den finaste skatten dom finns! Mitt hjärta sjunger när hon ler och skrattar, jag blir varm i hela kroppen. Saknar er redan mina änglar! Och älskar er över allt annat!



Babybabybabybabybabybabylyckaaaaaa!!!
Sen var det lite Barnens allsång med Amy Diamond :)
Och såklart fiskedamm!!! Guuuulligt!!

I fiskdammen vann man varje gång, Milla skulle självklart ha en rosa mobil, sen när vi köpte lotter hade vi turen med oss och vann, då valde vi en till rosa mobil, hihihi, för Milla älskar att trycka på knappar!
Och åka häst ville Mamma såklart (som själv är en hästälskare, och fd haft två världens finaste hästar) att Milla också skulle göra, och sen fick hon åka karusell med mig, goooos!!!

Och björnarna så fina!
Hihihihihi, nöff, nöff!






















Och så somnade den lilla älsklingen, och så åt jag och Jenny underbar mjukglass!! Och den var verkligen underbar, vaniljen så god!! Och jo,,, ni vet jag med allt vad glass, sötsaker, choklad, mat ja allt sånt där heter var tvungen att springa och köpa en till med strössel och chokladsås!!
Hahahaha, och det är inget jag skäms för att berätta, och inget jag inte äääälskar att ta sköna glassiga fotografier på, hahaha...


























Underbara, underbara, underbara Skansen! Tack för en toppendag!
Tror också vår lilla Millis var nöjd hon med! Och hunden var jag bara tvungen att ge henne!
Sen efter den vackra promenaden från Skansen, förbi alla glad soliga människor vid vattnet, var vi hungriga och jättetörstiga, slog oss ner på Vapiano och åt deras goda italienska mat, mmmm!
En mycket glad och nöjd jag med en härlig pizza, hahaha:)