Sidor

tisdag 31 augusti 2010

måndag 30 augusti 2010

Hela hemligheten till ett lyckligt liv är att göra andra människor lyckliga.

Jag vet, ni vet, jag är en jättekonstig människa, men jag är ju liksom bara jag, jag kämpar varje dag för att bli lite mera normal, fast det är svårt att kämpa för att bli lite mera normal när man liksom inte riktigt vet var normal är, jag är liksom djupt intresserad utav saker, speciellt det med att få andra glada, men tyvärr gräsligt upptagen också:( Men jag måste ärligt säga, jag är lycklig, självklart också olycklig ibland, men jag är nog lycklig för att jag kan eller iallafall försöker göra andra människor så lyckliga som möjligt. Jag fullkomligt älskar att se folk skratta, jag liksom njuter i hela kroppen. Det där kan lätt misstolkas - när jag skriver att jag vill göra alla glada och lyckliga, (som om jag ser mig själv som någon supermänniska) men jag jag vill verkligen göra alla det, göra alla glada, men asså iof det vill väl alla, jag tror det iallafall. Jag skriver att par rader i min bok varje dag, jag har grejer på gång, ni ska få se, och ni ska veta det fina människor, ni ska veta hur bra och fina ni är, ni ska kämpa på, ni ska skratta och ni ska gå ut och springa och gapa högt att ni är härliga om ni känner för det, för det är ni! Ni är superhärliga och det finns så coola människor, eller jag vill tro att alla är det, förlåt förresten, jag tror ni tycker jag är en smula patetisk, att jag vill vara så speciell, att jag vill ha en massa uppmärksamhet för att jag är knäpp, det kanske stämmer, jag är knäpp också, knäpp men snäll.. Nu ska jag måla en tavla som är turkos och rosa, på tavlan ska det också finnas en tant som skrattar med en stor tjock kanelbulle i munnen, och en pratbubbla som det i står - Mums, jag lever, jag älskar, jag skrattar! Kom på mitt Vernissage i slutet av Oktober, jag säljer allt jättebilligt, jag bakar massa gott, och vi ska må så gott tillsammans allihop, vi ska leva i nuet och njuta av våra liv, vi ska kämpa med sorgerna och vi ska aldrig glömma vackra stunder. Leeee nu, varma kramar till er, ni är bäst!

söndag 29 augusti 2010

Ett väldigt roligt och trevligt Partaj hos Jocke och fina, fina Charlotte!


Hej, hej, hej, hej, hej!!!!
Alla glada, rara och fina, fina ni!!! Hoppas ni har det gott och inte är bakis och sådär, det är ju ändå sunday:) Haha, jag är inte det minsta bakis iallefall, såhimlans härligt när man inte blir det efter en kväll med ända ganska mycket dricka:) Ooppps.. Och jag får verkligen tacka Jocke och Charlotte för ett så fint ordnat partaj! Och jag måste också säga det att Charlotte som jag nyss lärt känna är en fantastiskt fin tjej, helt underbar och jag är så glad för hennes och Jockes fina kärlek! Vi hade verkligen supertrevligt och inte minst galet skoj! Jag tror jag ska satsa på att bli en riktig partytjej nu, hahaha... Jag råkar visst bjuda på en hel del underhållning :) Efter kalaset drog vi till Collage och fortsatte festa, sen vart det hem och sova och nu är jag förvårdnadsvärtpigg och nu ska jag och Sara iväg tilltattomässan på Söder, men jag är ännu lite för feg för att tatuera mig än, även om det är himla lockande att skaffa sig lite gosigatårtor, härliga rosetter, något vackert kors, regnbågar, cupcackes, fjärilar eller kanske ett par mylittle ponys på kroppen lite sött sådär, hihi..



Lägger upp några sköna pics sen igår och önskar er en trevlig söndag!

PUSS OCH KRAAAM!




lördag 28 augusti 2010

En vanlig men lite ovanlig lördag...

Ja ni, mina kära vänner och ni som kikar in ibland.. Är det inte på tiden att min blogg blir lite mer personlig, jag känner egentligen att jag har så mycket att säga er, men så ska man hinna med sitt liv + en blogg liksom, det är inte alltid så lätt:( Igår åkte jag hem till Tomas, vi har inte setts på snart två månader, det var kul att träffa honom igen, han har varit iväg och sådär. Det blev en ganska speciell kväll, men nej, nej tro inget sånt nu, jag och Tomas är bara vänner, och vår vänskap kommer nog hålla i sig länge, det känns på något sätt så. Sen i stan det hände något konstigt, 6, 7 fotografer började hysteriskt fotografera mig och upphöjde mig till skyarna, jag förstod inget, men det var väl bara att stå där och le ochbjuda de på några sköna poser ;) haha... Sen blev det en Latte med Ian på Grevturegatan som typ är Stockholm lilla Catwalk, haha, mycket sköna lirare som går på just den gatan och ser mycket fina i kanten ut ;) Typ ni vet sådär man ser 10 halvkändisar under en liten fika, fast fika och fika Ian tog sig en öl, själv tog jag mig den vanliga gamla latten på dubbel espresso och soyamjölk. Senare träffade jag på ett levande gosedjur och var självklart tvungen att ta en liten bild:) Tyvärr rann det plötsligt massor med tårar ner för mina kinder senare i stan så jag satte mig på en bänk och grät lite, men det kändes skönt att gråta av sig det som var jobbigt, och då kom världens gulligaste tant fram med en nogger, en Nogger liksom, ni vet en GBglassnogger och sa lilla vännen hur är det fatt? Jag blev gladare av den goda noggern, och tårarna slutade långsamt rinna. Hon gav mig en kram och jag tog roslagsbanan hem, nu ska jag till Jocke och Charlotte på fest, de hann jag förresten också träffa upp en sväng i stan, men ikväll ska jag supa och glömma hela världen, och det är väl inge mer me det! Hehehe, skoja vänner, jag är ganska stabil, men ja så här kan en dag liksom se ut lite i mitt liv. By the way hade Tomas skaffat sig en Ipad i staterna, ååh vad härlig den var, en sån vill man ha:) Puss mina änglar, och jag lovar på att bli bättre på att uppdatera mig. Nu måste tyvärr sminket på, men ögonen är lite svullna efter de tårar som rann, men äsch, jag tror kvällen blir kul och fin, jag är glad nu :) PUSS

Hos Tomas:)
Ja, dessa människor tyckte visst om att fota mig:)
Och de fota och de fota :)
Oh, så poppis man var då:)
Hahahaha:)
Och solen kom när jag och Ian satt där och spana folk:)
Och lilla, lilla söta vovven, ååååh, vill ha en sån!!
Men grät, jo det gjorde jag sen :( Men det är bra att göra ibland..
Ps, när jag kollar ut från min balkong är det visst något band, men jag hinner inte gå ner och kika vad som händer... Hmm, fint spelar det iaf, så jag har fin musik till sminket :)

fredag 27 augusti 2010

Medans blekningen svider mitt hår förlänger jag min frissas,

det är så bra det, för när det svider så är det skön att fokusera på annat :)

måndag 23 augusti 2010

lördag 21 augusti 2010