Sidor

söndag 31 oktober 2010

För övrigt, förutom att denna söndag faktiskt är väldigt härlig, och jag välli glad, slänger jag in lite sköna randompics jag tagit i veckan här :)

Till exempel har cross gjort en svinsnygg dunjacka, måste in och pröva den någon dag, hann tyvärr inte mera då än att knäppa en bild så att jag skulle komma ihåg den:)

Och att STCKHM har rosa kvitton är ju bara såååå härligt!

Och när jag handlade på clas ohlson häromdan, vart jag tvungen att ta ett kort
på den här sköna killen. Frågade om jag fick posta honom på min blogg för han var så härlig
i både rosa klocka och rosa band! Gärna sa sköningen och gav mig en pose, haha :)

Sen på Kungsgatan hittade jag mig nästan en liten självfrände, ja, då jag fick syn
på hennes naglar och färger som nästan var identiska med mina :)

Och sen är väl SONYS nya reklam bara såååå himla härlig!

Och min nya våg, den är vääääldigt härlig den! Inte sant? :)

Sedan kommer vi ju till detta med min lite kak, tårt, bak och just Cupcakeförälskelse!
Har hittat så många härliga böcker, och ett såååå smaskigt lypsyl!!!



Hahahaha, ni kommer få äta massooooor utav väldigt härliga bakverk på mitt Vernissage!!

Kände mig nästan som död, låg som nästan och ruttnade,

men det enda botemedlet är då det ja, det som jag älskar, MÅLAAA! Så målat hela kvällen, är tyvärr himla nere, men det är då jag på något sätt jag får motivationen, koncentrationen till att skapa. Är dock inte klar med denna på länge, men känner att den nog kommer bli ganska bra (hehe, brukar vara enormt självkritisk annars) Så kanske var det bra att hamna i hopplöshetens hål en stund.. Annars hoppas ni har en fin lördagskväll mina änglar, eller nu natt. Nu ska jag försöka sova, och hoppas återligen att dagen ger mig ny kraft, energi och glädje... Men när jag ser filmer jag får skickat på min lilla guddotter, systerdotter Milla, ja, ja då sjunger hela mitt hjärta och dödar allt det ledsna och trasiga! Tack för att ni finns! Ska lägga upp världens sötaste nya bilder jag får på mail imorgon. Men nu, ja natti.

fredag 29 oktober 2010

Piggar upp den här just nu smått dystra bloggen med mitt färglada kylskåp:)

Och hoppas ni får en fin kväll allihopa!! Jag är mycket gladare nu!! Och tack Sara för att du finns ,och ikväll blir det trevligheter och härlig plåtning hos mig! Imorgon två intervjuer, hårfix, och lite plåtning i en härlig studio, det blir nog skoj om jag får det lika färgsprakande som jag vill ha det:) Kraaam!

Now you say you need me.... Why don't you prove it true?

Come on and cry me a river Cry me a river
I've cried a river over you
Now you say You're sorry
For being so untrue
Come on and cry me a river Cry me a river
I've cried a river over you
You drove me
Nearly drove me out of my head
Why you never shed a tear
Remember, I remember every word you said
Told me love was too plebeian
Told me you were through with me...
And now you say you love me
Why don't you prove you do...
Come on and cry me a river
Cry me a river... I cried a river over you...

Villavillekullavillig kille sökes!

Jag ska berätta min dröm för er innan jag somnar in, för min dröm är verkligen att hitta en väldigt härlig kille att bli kär i, sedan köpa ett gammalt trähus, som Villa villekulla typ! Skaffa många ursöta, underbara barn, och bara måla och inreda allt i alla regnbågsfärger! Ha mängder med härliga ballonger i hela taket, och vårt hus skulle vara öppet för alla! Alla som ville komma och äta mina hemmagjorda kakor, tårtor, min jordgubbs, flädersaft, och våra härliga middagar!! Men det är svårt dedär med kärlek, och inte lätt är det att bli kär inte. Men det är min dröm! Det är så jag vill ha det! Precis så! Massa goa Nallekissar och hundvalpar skulle vi ha också! Och de skulle jag väcka varje morgon med; Hej, hej!!! Kom, kom!!!!! Så finns du där ute, som har samma härliga dröm som mig -hör av dig bara! Skriv en kommentar, jag publicerar inga kontaktuppgifter. Hahaha, så kan vi ha en väldigt härlig dejt och prata om vårt framtida underbara Villa Villekullaliv! Det är väl liksom inge mer med det?! Puss, natti!

torsdag 28 oktober 2010

Hej,

det är trasigt, hela jag blev en trasdocka ikväll, jag har huvudvärk, är virrig, jag är less, trött, men så är jag ganska duktig på att sy ihop, sy ihop när det går sönder, resa mig upp, men ofta spricker det igen, och så faller jag igen, vecklar som ut sig mer och mer, eller gör jag det svårt för mig själv? Jag vet inte, men jag är aldrig rädd för att gå sönder, för sönder går jag ganska ofta, en liten stund, ibland längre, ibland kortare. Men alltid, alltid, alltid reser jag mig upp igen. Det är någon inre styrka, och den styrkan är mycket skön:) Jag är som så komplicerad. Jag börjar till exempel ofta på ett sms, raderar, börjar om, raderar igen, för att sedan börja om, och så är jag som med allt. Förresten, nu ska jag sluta snacka massa konstigt, jobbigt.... Jag vill tacka så många i världen för att de finns, jag vill tacka er som ser mig, och jag vill tacka er som ändå försöker förstå sig på mig. Men jag är jättekonstig, så är det ju bara. Istället för att torka tårarna som klibbat fast, fast som en grå sörja, inte gjord av jordgubbssaft precis vill jag bara bli glad och kunna sova inatt, för i helgen är det mycket. Väldigt mycket. Denna helg måste hinnas med. Intervjuer, plåtningar, måleri, inspelning, träffa fina vänner, med mera, med mera. Vad blev detta för ett inlägg egentligen? Jag har ingen aning. Tårna börjar iallafall torka nu. Jag fick också underbara sms av Julia och Jenny! Godnatt, imorgon är en ny fin dag!

Barbapapaaaaa! Jag som äääälskar Barbapapa!!! Åh, vilka söta Barbapapasaker jag hittade på H&M!!! Och bodyn är till min älskade systerdotter Milla!!!

SOM APPLE SÄGER -NU FÖRÄNDRAS ALLT IGEN!

Men än så länge, är det ännu sådär lite småtråkigt för er eftersom jag inte får berätta så mycket, men jag tänkte att ni ändå skulle få er en smygtitt på bilderna som fotografen tog i fredags, och så ska jag få ett eget domän:) Ni vet en helt egen ball sida sådär;) typ www.livligalina.se eller www.konstigalina.nu eller www.regnbagslina.com eller något annat väldigt härligt:) Ja, varför inte www.valdigtharligt.se?? Hahaha, ni ska få se och höra snart mina änglar!! Men vad gillar ni dessa bilder? Är de inte härliga? Kommer snart, ska slänga in några sköna bilder han tog från mitt lilla hem med, för han fotade typ aaaalllt härligt här:) Så om jag får, måste höra mig för lite.. Puss, kram, gos allt!!!





onsdag 27 oktober 2010

Tack Mastiff, MTG-Max + alla andra! Ni är så fina människor, som verkligen vet vad ni gör!

Jag måste reda ut detta lite grann känner jag, är så trött, ska snart gå och lägga mig, men måste ta dehär. Det har hänt massor idag. Och jag har också varit lite ledsen för vissa saker, men ska försöka komma igen, och hoppas på att denna natt ger mig bra sömn och nya krafter. Jag lovar också nu för sista gången att ge bloggen mer tid imorgon. Men denna dag har ärligt varit heeeelt kaotisk. Till sak; I mittuppslaget om mig idag verkar det verkligen som om Expressen vill hänga ut hela produktionen. Ja Mastiff, som den heter. Men jag måste bara säga att jag och "Schulmangänget" (som typ Expressen vill framställa som värsta inaveln) Haha, är helt underbara, vi fick en helt fantastiskt kontakt! Alex upphöjde mig på nästan varje pandoras eller parcermoni, talade om att jag verkligen kommit in som en glädjespridare, etc.. Jag gillar dem allesammans så mycket, och har inget vare sig med Amanda, Alex, Calle, Hannah, eller Calles tjej Anitha på sne, eller några som helst hard feelings som helst. Med MTGVs chef Max och med producenten Anne har jag också en mycket fin kontakt, den fina även med hela produktionsteamet, ja alla andra som jobbade var enligt mig; Heeelt strålande suveräna, gjorde ett superjobb, de var mycket bra på alla sätt och vis, även om de vill göra bra TV så klart, men det är väl ändå en ren självklarthet!!!? Så Stort Tack till er alla! Och det var tur att jag ångrade mig ska ni veta, för detta med en sån hehe "galen" grej som just Paradise hotel har faktiskt öppnat dörrar och gett mig så mycket positivt! Även om det är mycket nu. För övrigt hade jag och Emanuel ett så fint samtal idag, han är verkligen en helt fantastisk människa, men nej, tro inget sånt nu, vi är verkligen bara vänner, jo väldigt härliga vänner:) Hoppas ni har en bra kväll!? Min har varit uppåner, men jag hoppas på en lättare morgondag! Många kramar, glädje, kärlek och hej, hej, kam, kam till er ;)

Skickar också in en liten bild på mig och den så himla goa familjen, för den är verkligen VÄLDIGT HÄRLIG! Och det är så tråkigt att de uppstår som falska idioter som bara vill sätta "stackars ungdomar i skiten" Vilket är helt fel!


Ååh förlåt lite sent.. Lovade ju dig! Denna goa tjej att lägga upp dig här! Jättegoooo!!!

Och jag lovar att blogga snart, snart, snart!!! Så mkt samtal nu bra, meda, media, media....

Shit, när jag såg hur många som hade gått in här hos mig imorse blev jag nästan rädd, och förlåt, jag lovar att blogga om allt, men det är mycket nu,

det är nästan lite för mycket.. För mycket att hålla i typ. All denna mediahets asså, ojojoj... Förvrängda ord och telefonen går varm, ideligen. Och jag som vill blogga för er och berätta om hur härligt allt är, om hur mina senaste dagar sett ut, alla positiva grejer, vill hinna fota det jag skapat de senaste dagarna, blogga in det, vill svara på era kommentarer och allt, allt, allt. Så nu ber jag er verkligen om ursäkt, jag ska komma igen, skriva mina som ni tycker är så roliga, braiga inlägg och få er glada och skratta!! För shit, när jag såg hur många som hade varit inne när klockan bara var 10 nu imorse var det över 6000, alltså bara idag, fast jo, idag är det ju mittuppslag i Expressen med, och då blir det väl googling.. Jättekul att ni kikar in, vill veta, har så mycket fint att säga mig, men jag måste bara hinna vara lika fin tillbaka, men vissa medior är inte så härliga, och det tar mycket tid och energi.. Men nu, från och med idag lovar jag bättring, så förlåt mig, och ihelgen ska jag förmodligen byta bloggforum, få ett eget domän eftersom jag börjar bli lite läst:) Ska plåtas här och där, och jaaaa, mm, det är väldigt mycket nu.. Jag hinner ibland inte andas, men ska försöka. Hörs snart, förlåt för stresstext!!! Fööörlåt mig!!


Denna artikel var i Boråstidning, alla skapar visst olika rubriker, tack Sara!

tisdag 26 oktober 2010

Och så är det där ju dedär sköna också med oss kändisar emellan;) Hahaha...

Först måste jag säga tiller alla sötnosar TACK!!! Ni är så himla söööööööta på stan!!!


Asså min vän Sara håller på att skratta ihjäl sig varje gång, alltså från hjärtat, på ett fint sätt, när folk bara: -Men guuuuuuuud, det är ju duuuuuu?! -Får jag/vi ta en bild med dig? -Du är fett skööööön!! -Du gör hela programmet!!! -Är du alltid såhär glad? -Shiiiit, du är ju som på TV, lika crazy, go och glad som på riktigt! -Va, är det Lina????!!!!! -Hallå, det är ju duuuu?!!! Folk ropar på stan, och vissa är jättesöta och viskar lite sött; "ska vi fråga om det är hon" :) "ska vi fråga om vi får ta en bild" Sööööötnosar klart ni får!! Jag är ju bara Lina från landet, och det är väl inge mer med det, hehehe;) Och taaaack för att ni ger mig så mycket fina komplimanger, i kassaköer, mitt på gatan, kassörskan när man ska betala något i en butik, cafépersonal som vill bjuda på fika, asså alla ni är bara såååå goa!!! Ni gör mig så himla glad!!! Och idag har jag haft två utav världens härligaste möten typ, Vernissage och en ny hemlis! Woho! Slänger upp tre utav de bilder som jag också fick in i min på gullisar i stan, så ni kan ta dem från min blogg om ni inte hade kamera:) Sen får väl jag ta komma ihåg att hinna skriva upp era bloggar med så jag kan se:) PUSS!!! Dessa godingar var bara sååå söta! Och det är just det som är så himla kul, att ni säger attt jag gör er så glada och att jag är rolig, jag menar det verkligen, ni är så goa!! PUSS OCH KRAM!


Förlåt för dålig uppdatering idag, varit i stan hela dan, superpositivdag, ska blogga om allt nu!! Blir så glaaaaad med, snittet bara ökar och ökar :D


Men jag måste ändå avsluta denna dag med att säga tack! Tack för att ni gillar att titta in!

Och som sagt, morgonmöte imorgon och det blev försent att blogga om allt som jag lovat, men imorgon!!! Jag loooovar! Men måste bara säga det att jag blev så glad när jag kolla statistiken, just nu har jag visst snittet 8 728 läsare i veckan:) Guuud vad ni är söta! Natti nu, och jag lovar att komma med massor fler riktigt härliga överraskningsinlägg så jag kan få er skratta och gå in lika mkt och kanske mer:) Natti!

måndag 25 oktober 2010

Loooovar ska blogga igen den fina dagen idag och mer om igår, men nu sett paradise!! Haha, kuuul:)

Så jag kommer snart, lite senare.. Ska äta och ha lika goa samtal som vanligt med min goa granne Lisbet. Och har idag sprungit runt på stan hela dan i massa ärenden, och shopping med Sara. Och haha, massa ni fina, så himla gulliga har kommit fram och frågat: -Men guuuud, det är ju du? Och några ville ta bilder med mig och Sara tyckte det var så skoj så:) Hahaha, vad gulligt att ni vill ta bilder med mig och att ni bara säger att jag är så rolig!! Vad gillde ni programmet ikväll då? Kraaaaam

söndag 24 oktober 2010

I THINK I AM IN LOVE WITH MY SWEET AND LOVELY LIFE!

Jag hade verkligen världens sötaste och härligaste Norrtäljelunch idag, och ja, jag som bantar, men haha, varför banta, när man kan äta väldigt härliga saker istället? Det är väl liksom inge mer med de;) Och hela Norrtälje var ju bara så vackert, alla gränder och mysiga butiker! Jag har masssa mer härliga kort som vi tog men slänger upp vår väldigt härliga lunch först:) Haha, fast lunch och lunch, den bestod mest utav socker!
Åååååh, vad vackert och mysigt det är med maränger, bakverk är för mig konst!
Ikväll ska jag måla tavlor med prinsesstårtor, maränger och cupcakes!!

















































Mmmm.....


























Men även på vår härliga lunch/fika, som även den handla om kommande grejer, var jag sådär himlans tråkigt upptagen:( Mail, telefon, det, det och det. Jag var tyvärr tvungen att ha datorn med mig, min nya telefon suger på att vara härlig att surfa med, och det ska vara iphone4 liksom... Vi kom iallafall fram till riktigt roliga grejer, och vi hade sjuuuuukt skoj! Han skrattade hela tiden typ:D Och dessa underbara bakverk asså, mmmmmm.............
LOVELY, LOVELY, LOVELY, SUGAR AND LIFE!

Asså fatta en rosa chokladboll!! Aldrig sett innan, så himla sweet!!!





Och han var helt också, men duuuu!??!!?! Vart hittar du allt, din dataväska, din ring!!
Hahaha, jo min datorväska är himla härlig, köpt i Täby c, och ringen är från Colombia :)

Färger, färger, färger är mitt liv! Nu till ett lite sent lunchmöte i grannkommunen Norrtälje!