Sidor

måndag 28 februari 2011

Oh, nu längtar man till solen igen!


Här kommer lite mysiga balkongluncher från Spanien, oh så härligt vi hade det där! På Onsdag bär det av till Malta med goa, fina Ellen ner till vår vän Christian! Ska bli underbart med lite värme, sol och miljöombyte igen! Längtar såå, sov gott, dröm sött, ni är bäst! Kramar





Gud vad vi åt asså, men på Malta har jag och Ellen bestämt oss för att äta nyttigt, jogga och simma varje dag! :)

ohmajgad, det finns en lovely rosa med


Var in på deras hemsida nu och såg att det finns en rosa med, den fanns inte i butken, men åh den vill jag ska bli min den med :) Och så skön den är, kolla gärna in deras underbara collection här! Puss

både gosig, härlig och vacker.



Jag är ledsen för lite dålig uppdatering idag, men det har varit så myket. Har gjort allt möjligt härligt, men framförallt varit på ett underbart keramikpass, (visar sen vad jag skapar just nu) och så har jag shoppat detta underbara plagg, som är en jättegosig, mysig och inte minst en väldigt härlig, ja vad ska man kalla det.. koftgrej kanske? Eller nääh, haha, det är ju ingen kofta direkt, men ah iallafall en jättegosig grej i vit, krossad sammet, från Flake som gör fantastiska kläder. Älskar verkligen kläder som är sådär ryschiga och pyschiga, ni vet massa vackra volanger och så! Jaaa, åh vad fint det är med sånt! Hoppas ni haft en fin dag, nu ska jag laga lite middag, eller laga och laga, ska mer slänga ihop en nyttig sallad, slimmar mig lite just nu för snart går ju planet av till Malta! Hörs snart änglar. Kramar till er.

söndag 27 februari 2011

Vilken färg har rosorna i himlen?


Vart en trevlig utgång igår, och inte det minsta bakis är jag heller för jag drack inte en droppe alkohol, gud så skönt, ville vara allt ifrån bakis idag. Men jag är så ledsen denna förmiddag, ligger i sängen, gråter och tänker mycket på Kenneth. det känns så fruktansvärt konstigt att han inte finns här hos oss på jorden längre, han var en fantastisk människa Kenneth, vill inte tro att det är sant, tänker på dig varje dag ängeln. Här kan ni läsa om vår hjälte, finaste, vackraste, godaste Kenneth. Många kramar. Ha en fin söndag vänner.


Blir Visst UTGÅNG nu visst.


En gammal tjejkompis ringde och sa: -Lina, kom! Vi drar ut! Jag vill till White Room! Kom! Okej, sa jag och drog på mig lite smink! Jag tänkte ändå bara vara hemma och måla ikväll så varför inte vara lite spontan emot en goding :) Och ikväll fårre bli riktigt höga dojor! Det är snyggt!



lördag 26 februari 2011

PÅ TAL OM GLAss!




Nu BLIR DET GLASS I STORA LASS!


Och jag som skulle banta men nu pratar vi om något roligare! För är det något som är bland det godaste som finns  att äta här i livet så är det GLASS, (ja, förrutom all julmat, chokladpraliner, lussekatter med extra saffran, gellehallon, lakritsbåtar, kladdkakor, rostat bröd med allerumost och apelsinmarmelad, saftiga stora kanelbullar med en go kopp kaffe till, mjuk pepparkaka, lax pressad potatis och hollandaisesås, gräddtårta, hummer och aioli, vitlöksbröd med rökt skinka, krämig ceasarsallad med extra parmesan, cheesecake med passionsfrukt, potatisgrätäng, kalvstek brysselkol svart vinbärsgelé och gräddsås, ostbricka, etc, etc….hahaha)


Men GLASS är ju så gott så man dör, och jag vet inte hur många BEN&JERRY´S paket som gått ut och in i min kropp, fast jag vill nog inte veta heller :) (dock har väl en hel del fastnat, men det tränas nu bort med goa promenader och gym) Till sak! Jag har iallefall införskaffat mig en jättesöt glassmaskin som ska göra gudomlig glass hur enkelt som helst! Jag kommer ge er en väldigt massa härliga recept!! Och alla mina recept brukar jag oftast hitta på sådär halvt om halvt själv. Så ska visa er hur man gör och kluttra ner alla smarriga blandningar till er här! Tänk er marshallows, grädde, socker, mjölkchoklad, hemmagjord kolasås, ägg, in i frysen 3 timmar och vips så har man en fantasticos efterrätt när man ska bjuda hem goa vänner på middag! Jag kommer säkert dock tillverka en massa glass när jag är ensam också, haha, men då kan man ju alltid bjussa in en granne på en go glassfika! Hoppas ni har en riktigt härlig kväll allesammans! Puss och kram!



Kära lilla krumelur..


…jag vill aldrig bliva stur! Och är det något jag älskar så är det gosedjur! Har satt upp hela kompisgänget över fönstret, tycker de är så gulliga, glada, söta, fina och framförallt väldigt, väldigt härligta Seeee!!
En stor favorit är krambjörnarna, vill ha dem allihopa! De har så fina budskap med. Och han under här ni vet, Hacke hackspett gillar jag skarpt, han är så himla härlig, hur härlig, festlig och hur go som helst! Och hans skratt är bara så underbart, det kittlar i hela min mage när han skrattar sådär sjukt, men han är ganska jobbig med, han är lite som mig kanske :) För jag tänkte på en annan som jag ofta brukar förknippas med, ja ni vet han som är så himla jobbig emot Kalle Anka på julafon, när Kallle ska fota fåglar, han är, stör och hörs överallt hahaha, tror jag måste youtubea fram en film på den godingen asså, och när Hacke skrattar, det vore härligt!

fredag 25 februari 2011

varför ha en vit badrumsdorr?


Tänkte jag och målade den rosa. Så hittade jag några söta små docksaker i någon slags liten låda i en gullig liten secondhandbutik som jag bara smackade dit med limpistolen, (en himlans bra pistol asså, välanvänd här hemma) sedan for jag in till den underbra butiken Lundell och Zetterberg på Birger Jarlsgatan som har alla möjliga vackra och härliga beslag, konsoler, lås, handtag, krokar, knoppar och kringlar, där jag köpte mig ett finare handtag i porslin och ett lite finare lås:) Och till sist satte jag upp några sötisvykort över dörren. Jag gillar min nya badrummsdörr! Gör ni det med? :)




söndag 20 februari 2011

PS, jag säger till och länkar direkt till min nya blogg!

Jag har lärt mig strunta i vad att ge upp är.

Hej fina ni, jag känner nu att jag måste berätta för er varför jag inte bloggat på så bra den senaste tiden, men det har berott på flera lika anledningar.... Mest negativa tyvärr, och öppen som jag är måste jag säga att livet inte varit så lätt de senaste månaderna, men att det nu börjar gå uppåt igen. Mycket tråkigt har tyvärr hänt, och jag har inte orkat skriva om det.. Ett tag var jag helt under isen, och nära där det taget tänkte jag att nä, nu lägger jag in mig på psyket, jag pallar inte mera. Men en positiv människa som jag är, reste jag mig upp så gott som det gick, och tänker nu ta nya tag, nu ska allt bara bli bra, det ska det bara, så bra som det går, och kan bli iallafall.

Vissa saker kommer ju aldrig att förändras. Som det mest fruktansvärda som kunde hända till exempel, min bardomsvän Kenneth Wallin dog i Afghanistan utav en mina sent i höstas, ja det är/var så fruktansvärt tragiskt att jag nästan tappade tron, men nej, min starka tro kommer jag nog ändå aldrig tappa. Fast man undrar ju hur Gud tänker ibland. Kan inte skriva, tänka på det utan att tangentbordet blir helt blött utav tårar. Sedan var jag i en mycket svår relation med en man som tyvärr hade två andra kvinnor vid sidan om mig, han var liksom ihop med oss alla tre, givetvis visste jag det inte då, allt kom som en chock. Jag blev också gravid med denna man, och gick igenom en väldigt svår och jobbig abort där precis innan jul. Min mamma har precis fått reda på att hon har cancer, men det kan vara en cancer som kan botas, en cancer som inte är så farlig, vi vet inte än, alla går vi runt omkring, väntar ständigt nya besked. Förlåt för ett så deprimerande inlägg, men livet är ju inte alltid så lätt.

Jag slutar iallafall aldrig kämpa, jag lägger inte in mig på psyk, och jag vill ju ändå fortsätta mitt bloggande, så imorgon byter jag portal och blir Daniel Nyhléns nya stjärnbloggare på improveme.se där jag kommer att ta ut er på lite djupare vatten, men jag är den samme som alltid, ja ni vet, med mitt rosa flufferi bland regnbågar, tussar, blommor, polkagrisar, skratt, ballonger, stim och stoj. Jag ska försöka iallafall...

Nej, jag ska!

lördag 19 februari 2011

Snabbuppdaterar.. Verkligen en superkväll igår på PURE! Tack Ellen för ett fantastiskt event!

























Så fick jag på Aleandra ett par rosa skor!!
Tyckte det passa henne skitbra, fast iof inget eller ingen på denna jord kan bli fel i vår fantastiska färg ROOOOOSAAAA!!!!






torsdag 17 februari 2011

tisdag 15 februari 2011

söndag 13 februari 2011