Sidor

fredag 29 april 2011

Ja, det blev verkligen en go dag igår!!!!



Åååh, det var helt underbart att träffa världens bästa Anna igår!! Vi hade verkligen så himla kul och håret blev som förra gången, ja som alltid med henne -HELT PERFEKT!!! Finns nog ingen duktigare i den här stan på att skapa vitt hår som min Annorak! Jag säger bara; Ska du bleka dig vit, och inte bli varken gul eller sliten? GÅ TILL ANNA PÅ SACHAJUAN i Sollentuna centrum!! Hon är verkligen ett proffs, ett rent blonderingsproffs! Och jag har varit hos många, men ingen slår Anna! Jag blir precis som jag vill; Kritvit! Lovely! Sen lunchade vi och hade de himla trevligt. Anna är underbar! Sedan åkte jag hem till Sara och så gjorde vi oss lite fina för eventet på Beyond retro! Verkligen en lyckad kväll!
 


Så var fina Improveme-Malin där med fin vän!! Hon är supergo!! Checka bloggen!!
Och jag var glad! Trots jag just nu är så mullig med dubbelhaka och allt :D
Härliga du!!
Och så mötte vi även bloggkollegan, härliga LEO.B!! Och Mette Marit! Kolla hennes sköna blogg här!!! Och se på mig, haha, jag hade magtröja igår, med den runda magen :) Men äsch, det struntade jag i :)


Det bjöds på massot utav olika goda små snittar, i hela taket hängde det godispåsar som en fiskdamm, öl och cider, och stora underbara godisskålar fanns utplacerat överallt:) Dock bantar jag lite just nu så smaskade faktiskt inte i mig så mycket :)
Douglas och hans supergoa tjej!! Ett så härligt par!!!

torsdag 28 april 2011

Vilken härlig dag det är idag!


Gomorgon! Hoppas ni har det gott! Idag gick jag upp runt sex, och sen gick jag ut och sprang och träna! Superskönt! Och gårkvällen, så himla trevlig!! Snart ska jag iväg på en liten arbetsintervju, (mer om det sen) och sedan iväg till min goa vän Anna som är bäst på blonderingar, klippningar, ja allt, allt!! Så kul att hon flyttat upp till Stockholm asså! Anna är också iirån Herrljunga, ja precis som jag. Nu jobbar hon på Sachajuan i Sollentuna centrum, trivs super och som sagt hon är helt översuperduktig på hår!
Såhär fin gjorde hon mig sist!!

Ja, just nu ser jag ut såhär :)

Efter Sollentuna blir det några ärenden på stan och sedan blir det mingel på favorit butiken Beynd Retro med Sara! Lovely!
Här är hon, fina duktiga Anna! Eller Annorak, ja som jag kallar henne:)

onsdag 27 april 2011

MEN ÄLSKLING, ALLTSÅ SERIÖST?




Ja, det var de orden som ekade inom honom; ”Men älskling, alltså seriöst, kan man inte bara ta en kaffe?” Ja jag fikade med älsklingen idag, ja på Gateau, ja där jag spenderar en hel del tid utav dagarna, och ja, jag ville ju så gärna äta en bakelse, ja min älsklingsfavoritbakelse, den rosa underbara gudomliga hallonmarängbakelsen, jag kunde inte motstå den där i glasskåpet, jag var tvungen, men ja, jag fick mig allt mina blickar, blickar som om jag vore världens tjocksmock, världens loppisfynd, men jag skämdes, ja det gjorde jag, jag tog mina skedar, ja en för en, skämdes lika mycket för varje sked jag tog, han satt där, ja min baby, så gav han mig en väldigt Ohärlig blick för varje tugga jag tog, men så sa jag att jag hade faktiskt något att fira, jag har ju just tecknat ett gultkort på SATS! Han pussade mig hårt, ja en riktig smällkyss och sa att han älskade mig! Sedan diskuterade vi bakelser eller träning, han sa att han valde träning, jag sa att jag valde båda, ja både träning och bakelser, han bara log, jag älskar honom! Så mycket!

Ja, jag skämdes ja.
Kolla han blick, den är inte riktigt OK. ;)
Seeee, seee mitt nya träningskort!! Jag gillar det! Han fullkomligt älskar det! :) 

Vilken go kväll vi har! Sen ska vi snurra på stan!





Jag känner mig lycklig, ungefär såhär!

Vilken familjär underbar gårdag!


Jaaa, verkligen!! Vi hade så mysigt!!!! Först mötte jag, Jenny, Jimmy och Millis upp Morgan och hans underbart goa lillasyrra Jeanette, gick en promenix till Näsbypark och mötte där upp goa Sara och hennes fantastiska kille Niklas! Niklas och Morris har för övrigt blivit nya bästisar, det är jätteskoj! Solen lös starkt igår, alla var så glada och så lekte vi med Milla på gräset vid Nytorpsbadet, åh vad kul vi hade! Milla älskar när man jagar henne och hennes sprudlande änglaskratt får oss alla bebissugna och helt lyckliga! Den lilla ängeln, min älskade diamant! Senare på eftermiddagen åkte jag, Jimmy, Millis och Jenny till stan, åt middag på Vapiano och sedan mötte upp en kär familjevän, Kjellis. Men tiden går så snabbt, snart var det bara hem och hämta väskorna igen för att åka ut till Arlanda och vinka av älsklingarna. Vi var lite tidiga så vi hann med en go fika, men det gör altid lika ont i mig varje gång jag ska vinka av mina vänner och anhöriga. Jag börjar nästan gråta varje gång, men vi ses ju snart igen..

Sen åkte jag hem och städade och fixa lite. Jeanette och Morris kom förbi, vi gosade med Nalle och drack thé, det var mysigt. Hoppas ni haft en underbar påsk! Nu ska jag ut och ta en riktig långpromenad! Nu är det slimma som gäller i veckan asså, påsken har säkert gett mig en extra centimeter runt magen eller två :)









måndag 25 april 2011

Påskdagen med ljuvliga Gudrun och Lars.



Det var underbart att ha Gudrun och Lars på besök i Täby igår. Många var vi i min lilla etta, ja Jenny, Jimmy, Milla, Peter, och så Gudrun och Lars och jag, men det gick jättebra, jag dukade på båda bord, och finns det hjärterum så finns det ju stjärterum, och med de gudomliga människorna finns det verkligen hjärterum! De kom upp med en jättevacker lila orkidé i en så fin kruka också, jag blev så glad! Tusen tack Gudrun och Lars! Ni har alltid kännts som släktingar, lite som en extra mormor och morfar, eller farmor och farfar faktiskt :)

Åh,  vad fin den är!!
Underbara ni!
Och när man kommer hem till mig får man räkna med att alltid bli lite utklädd ;)
Sedan gick vi i Täby centrum allihop, Milla provade mössor och såg ut som Morris i en ;) Men sedan fick hon en jättefin rosa! Lilla skatten, ikväll åker de hem :( Men nu ska vi ut och träffa Morris, hans underbara syrra Jeanette, Sara, hennes fina kille Niklas och senare Kjellis!

söndag 24 april 2011

Underbara Påskafton på bryggan.


Jag älskar verkligen påsken! Vi brukar fira den i skärgårn. Vädret var fantastiskt och alla fia fiskmåsar gal så vackert! Och lilla b skatten Milla skrattar och stojar hela tiden. Livet är allt bra underbart! Synd bara att Morris jobbade hela påsken, annars skulle han också självklart vara med ut! Glad påsk och puss och kram! Nu är vi hemma hos mig och snart kommer underbara Gudrun och Lars, två bekanta till familjen som bor i Skövde men nu är de i Stockholm över helgen och ska passa på att hälsa på här! Gud vad mysigt! Kommer in sen mina änglar, måste fixa med lite fika nu, mmmm!! Nu blir det mera påsktårta! Men sen blir det att smala till sig i veckan som kommer, ja, nu har jag ju bara en vecka på mig att bli smal till Malta igen! Ska bli fantastiskt att träffa min vackra Ellen igen också, längtar så! <3