Sidor

torsdag 23 juni 2011

Imorgon är det Midsommar!! Och i år i Saltis!!

Håller på med lite förberedelser inför imorgon då Fredrika ordnar storkalas på Grand Hotel i Saltsjöbaden! Tycker alltid det är härligast att vara vid vattnet på midsommar, och aldrig glömmer ni väl mina kära Herrljungavänner vår midsommar i Smögen då jag var lite ”för mycket” som vanligt, hahaha :D Men kul hade vi, den glömmer vi aldrig ;) Heeelt sjuk! Här kommer lite pics från förra året!! Och ååh vad jag längtar efter min helt fantastiska Kelly som är lika bra på att festa som mig, hon är såååå skön och vi ska dela rum imorgon!! Måste skriva ett litet reportage om den otroliga kvinnan här snart, hon är typ min soulmate fast med lite mera hjärna;) Riktigt högutbildad, sen är hon också galet vacker!!!! FANTASTICOS!! PUSS OCH GLAD MIDSOMMAR MINA ÄNGLAR!! Egentligen skulle vi gå på förhandsvisning utav filmen Kyss mig ikväll, men glömde totalt bort det.. Händer ofta att jag glömmer just förhandsvisningar, man kommer liksom inte ihåg en bio som man inte planerat se själv :) Puss!

söndag 19 juni 2011

Lilla Louise.

Har nyss pratat länge med Fina Martina! Det var så kul att höra att Louise börjat gå, prata men guuud vad fort tiden går asså! Tänk att det snart gått ett år sedan bröllopet asså! Det var så vackert deras bröllop, det kommer jag aldrig att glömma! Lilla skatten låg i magen och skulle nästan födas när som helst. Under middagen fick Martina verkar, reste sig upp och gick framåt tillbaka.. Ändå tog det ett tag till till den lilla prinsessan att komma ut och hon är så söt att man dör! Seeeee!! Åååhhhh, jag vill också ha bebis nuu!

Artist-skobåttur i skärgårn.

Förra lördan åkte vi ut i skärgårn på en lite italiensk ”specailskobåttur” till Vaxholm. Vädret var så vackert!! Solen lös så starkt att det nästan var för varmt men jag och Carola bestämde oss för att (även om svetten bara rann och rann ner för våra pannor) att vi inte skulle klaga för se denna helg, regn, regn, regn.. Men det vara mysigt det med, dock inte i skärgårn, där vill man ha sol! Det var Stefan från dondoca som bjöd in till denna lilla tur tillsammans med den helt makalöst duktiga artistskodesignern Gianmarco Lorenzi (självklart italienare, de kan verkligen skor asså) Han var självklart också på plats och det var så skönt att höra lite italienska igen, kom ju hem för ett par helger sen, men saknar det underbara landet så mycket! Inte mycket italienska pratar jag, och inte mycket engelska han, men han hade världens gulligaste tjej som översatte! Haha, han pratade i ungefär samma tempo som mig så ibland fick hon sakta ner honom :) Alltsammans var så trevligt! När vi gick ombord vart det först lite champagnemingel, så många trevliga människor på så liten yta, stämningen var verkligen på topp! Sedan blev det lite silbuffé som förrätt, underbar varmrätt, ut på däck och lufta sig från värmen och så en go kopp kaffe på det och dessert. I den lilla gruppen på dryga tjugofem pers fanns också jättetrevliga Kirsti Tomita med oss. Vi fick lyxiga goodiebags med allt ifrån presentkort till jättefina kristallpennor och en så söt skonyckelring! Tusen tack till er för en jättefin lördag! Och vad kul att lära känna Carola lite, vi har ju båda en stark tro på Gud som vi också hann med att prata lite om. Gianmarcos skor ses ofta på scen när superstjärnor som Beyonce och Lady Gaga åker på turné! De är så fina!!

Svetten rann men glada var vi! Carola tog många bilder men ingen blev typ bra, vi var för varma! Men Carola är ju alltid så vacker, värsta Hollywoodsmilet ju :D Och hennes tro lyser verkligen igenom henne när hon pratar, en så fantastisk varm och god människa!

Hehe, detta var bara förrätten :) Såå himla gott med sill!! Kunde knappt äta varmrätten sen :)

Sara hittade en kille på båten och började kyssas med ;)

Lifestyle Charity Day med barnhemmet.se

NÄÄÄÄÄ—NUU! Nu får det allt bli ändring på mig! Nu lovar jag för sista gången att blogga igen alla dessa fina helger och att blogga VARJE dag, iaf om något litet härligt, så att inte min blogg (som jag ändå vill ha kvar) bara går och ruttnar bort! Men ni vet såhär på sommaren också, så lätt att man blir lite bekväm ;) Men jag måste faktiskt berätta om förra fredan som var helt underbar! Och sedan om den ljuvliga lördan med! Vi spenderade iaf hela dagen i vackra grannkommunen Djursholm, en utav mina absoluta favoritplatser i Stockholm! Skulle gärna ha ett hus där när jag blir stor, men då gäller det att göra karriär, och ingen dålig karriär heller;) Fast iof är den pittoreska lilla grannön mittemot Djursholm; Storholmen. Mitt drömparadis och där spenderar jag ju stor del utav sommaren i min fasters fantastiska gamla 1800-tals-Sjövilla, där har jag hållt till under sommrarna ända sen litet barn och snart bär det ut igen! Det är ju verkligen sommar nuuu! Trots lite regnigt idag..

Nä, tillbaka till lördan! Lifestyle i samarbete med underbara Johnnie och Mattias, ni vet de jättehärliga killarna ifrån Roomservice bjöd in, med fantastiska sponsorer till en heldag på Villa Pauli, en välgörenhetsdag för deras otroliga projekt barnhemmet.se! Hela dagen var verkligen så perfekt bra ordnad och fin! Underhållande tennisturnernig med massa sköna ”kändislirare” som Jean Pierre Barda, Marin Stenmarck, Sean Banan, Mårten Andersson, Runar Sörgard, Rafael Edholm och Bosse Ringholm :) Jättekul! Det bjöds på himelskt gott vin och andra många goda drycker under hela dan, fantastiskt goda laxsmörgåsar till lunch och en riktigt fräsch sommarbuffé framåt kvällen. Det stod fina bilar man kunde kolla på om man var intresserad utav det (inte min grej riktigt med bilar, dock gillar Sara bilar, eller haha många gillar väl coola bilar, jag har bara inget bilintresse direkt som hon har, kanske har jag fått för mycket utav min fasters familj som byter Porsche och BMW som trosor, har högar med biltidningar och åker mest bara till Italien och Tyskland på bilsemestrar…) Man kunde också ta sig en drink i båten en bit bort, och i trädgårdens ”Spadel” fick man skön massage, bli fin i håret och dricka goda vitamdrycker, vi fick också en kur utav någon bra slags naturmedicin med oss hem för fin hy, någonslags lyxtablett som heter IMEDEEN om ni hört det, ska visst funka jättebra och jag tycker redan jag börjar se resultat. Men använder världens bästa ansiktstvätt från favomärket md.formulations som ger mig riktigt bra hy, har inte en enda blemma längre vilket jag hade stora bekymmer med förut. Men nu kanske den blir ännu bättre :)

Härliga Peter Siepen var konferencier, och det var så kul att se honom igen! Alltid lika gla, go och strålande! Lärde känna honom 08 tror jag, och har alltid tycket om honom väldigt, väldigt mycket! Och inte bara för hans klädstil, även om vi skulle matcha ganska bra där ;) Lite Crazy och sådär, underbart! Men i lördags körde jag lite mera klassiskt, och långa klänningar är ju så fint! Sen ville jag inte sticka alla fina djursholmare, solsidamänniskor, direktörer, och vdar i ögonen för mycket. Haha.. Skoja lite ;) Sagolika konstverk och andra jättefina prylar auktionerades ut och självklart gick pengarna till Johnnies och Mattias Barnhem. Och så trevliga de är, Johnnie och Mattias, supertrevliga verkligen! Tusen Tack för en återigen heeeelt fantastisk dag!!

Underbara Nina Miskovsky (stort tack för bilder!!) Susanne och Fina Martina med lilla dottern Chanel.

De trevliga och jättegulliga frisörprinsarna Bobby och Marre! Så goa killar!

Jag och Sara äääälskade detta konstverk, men lite svårt med plats här hos mig ;)

Fina Nina igen (ja syrra till fantastiska Lisa Miskovsky:) med Lifestyles Chefredaktör Peter Lejdestad.

Underbara Carola och Nina!

Härliga gäster och i mitten (i gult) ser ni konstnären till det underbara konstverket jag och Sara älska!

Mmmm, jättegod sommarmat!

Nina var så duktig på att ta fina bilder! Jag och Sara! Missa inte hennes blogg!

Det auktionerades ut allt ifrån lyxiga badkar till fina brödlådor :)

Finaste Carola gav oss en makalös privatkonsert!