Sidor

onsdag 31 augusti 2011

Luisas Feet & Nails

Gomorron!! Jag ska snabba mig in emot stan för ett till härligt möte som jag ska berätta om sen, så spännande!! Men jag måste först tipsa er om en superbra salong! För i måndags hoppade jag och Ellen (åååh, det var så kul att ses igen) in på nyöppnade Luisas Feet & Nails som ligger på Sveavägen 86. Det är en ganska liten men väldigt härlig salong som har tre platser för fotvård och en för naglar. De tvättade våra fötter, gjorde en peeling och smörjde in dem och så gjorde de naglarna så fina! Jag valde min favoritfärg rosa och Ellen fransk manikyr, vi båda blev så nöjda och resultatet blev perfekt!!

Och öppningserbjudandena är riktigt bra:

Spa Manikyr ink. lack (60 min) 280 SEK (Ordpris 595 SEK)

Spa Fotvård ink. lack (60 min) 350 SEK (Ordpris 695 SEK)

Fotvård express ink. lack (30 min) 250 SEK

Gällande manikyr och nagelförlängningar är det även där runt halva priset som gäller.


Bokning: 08- 68 444 990 / 073- 247 53 50

Öppettider:

Mån-Fre 9-20

Lör 10-18

Sön 10-17

tisdag 30 augusti 2011

Visst är den söt, den nya filofaxen!

Massa fina hjärtan på!! Och så matchar den min ganska nya plånbok med! Och så gillar jag den rosa Balance texten på kortet! Och ååååh, måste fota där sen, det är lite regnbågsgym övert, mycket färger!!! Underbart! Imorgon blir första passet med Freddie!!

Innan augusti tar slut..

Ska jag bara hinna proppa in allt som hänt och alla goa bilder här!! Hann inte igår, men hade däremot världens bästa dag!! Tror ni är trötta på ordet förlåt, och att jag lovar hinna så har lagt ner de ordvalen…. Men grejen är ju att det finns ju så mycket roligare och viktigare saker att göra än att blogga, men jag älskar ju att blogga också, jag älskar det, det är ju så skoj!! Så måste verkligen ta tag i det nu…. Får hitta taktik, och får intala mig själv att faktiskt bloggandet är en såpass härlig grej som jag måste ta tid till också, liksom få in det som ”viktig” tid. Och gillar ju så att se allt samlat sen, liksom vad man gjort, är ju så virrig som person så bloggen kan vara så skön ibland att samla in allt på. Ja, ni vet typ; ”Ja, just det, det var den där sköna helgen och det var den goa dan, med mer” Och så får jag dåligt samvete, för ni är ju ändå så många fina my angels som går in… Så, nu ska jag bara komma igen!! Nu ska det bloggas, bloggas, bloggas!!


Ska vi börja med ett litet härligt gäng bilder från den fantastsika kräftisen på Grand förra helgen?! Jaaa, det tycker jag vi gör!! Vi hade såååå kul!!

Efter fördrinken började vi med att skåla in dagen med en god sensommarlunch!

Sen var det lite roséfest på verandan, vädret var lite regn sådär, men det lät vi inte vinna!

Och så satte poolpartyt igång!! Ja, det gjorde det verkligen!!

Det blev nästan rena rama paradise hotel-partyt ;)

Tur att det fanns livbojar!! ;)

Underbara Isabelle och Lee!! Supertjejer!!!

Två andra supertjejer är Valentina och Sara!! Helt fantastiska!!!!

Och så var det bara upp till sviten, duscha, byta om och sax för den stora kräftskivan!

Hahaha, mycket på tallriken om man ska kräftskivasig i timmar!! Men haha, ser ut som jag tänker vad är detta egentligen.. Gjorde tyvärr bilden på skoj, vore kul om den fångades så på riktigt haha,.. Iaf supergott! Love cheese!

Peter och hans vackra fru!

Gudomligt goda svenska kräftor!!

Min Kelly! <3

Ah, jag var glad!! Oh, så glad!!

Fina Karolina!!

Sen började festen som höll på heeeela natten!!

Tusen Tack Fredrika och Peter för en helt otrolig dag och natt!!!!

måndag 29 augusti 2011

Godmorgon alla snurriga änglar!

Hoppas ni har det bra och haft en fin helg! Min har varit helt fantastisk! Och så mycket soool vi fått, nä sommaren är verkligen inte slut!! Sandhamn var lika lovely som vanligt och vi tog det faktiskt ganska lugnt, skönt!! Ja, ofta är det himla skönt att välja lite mer glass än alkohol :) I efterm lovar jag att ta tag i alla bilder men nu måste jag piffa till mig lite för ska möta upp älskade Ellen för lite behandlingar och lunch! Ååååh, det var sååå längesen vi sågs nu, men nu är hon hemma i Stockholm igen, eller på besök, men känns ändå som jag vill säga att nu är Ellen hemma!! Hörs ikv, efterm och ha en underbar dag!

Så skönt och härligt att vakna upp i Sandhamn och bara snurra runt på bryggan i nattlinne! Snurr, snurr…. Flamsa och skratta med alla och verkligen bara snurra runt!!! Puss, puss och kram!

lördag 27 augusti 2011

I sandhamn nu :)

det enda jag tycker är jobbigt med båtar är att allt är vitt….

Visa orginalbild

fredag 26 augusti 2011

Jag kommer att dra allt härligt för er!

För jag vet ju att ni är så fruktansvärt intresserade ;) Nä, men det är såhär att det händer ju så sjukt mycket härligt och det skrattas och hittas på så mycket trevligheter hela tiden, så ja, jag har inte hunnit sätta mig ner och blogga om det ens, men kameran, ja den hänger ju med i handväskan jämt :) Så jag är ledsen att säga detta men måste tyvärr skjuta på all bloggning om igår, i onsdags, lördagens sjuuuukt roliga kräftskiva, för åååh vad mycket härligt och sjukt jag har att berätta om den!! Men slänger in några bilder från i tisdags när jag först mötte upp underbara Anja för lite mat och vin, sen mötte upp hennes italienska killkompisar för strandbryggan för lite sista rosé och en sväng till Soap, vi ville visa dem stan lite på deras semester. Sedan drog vi till en utav mina finaste killkompisar Ian och snälla, goa Tobbe och fira Ians fina födelsedag!! Förlåt, men måste hinna sminka mig lite nu, vi ska ut med Pontus mlf hela helgen, ta båten ut i Skärgårn, åka vidare till Sandhamn imorgon, men är hemma på söndag igen!! Åhh, vilken go helg ni och vi ska ha nu och vilket väder vi får då!! SOOOOL!!!! Puss och kram så hörs vi snart!

torsdag 25 augusti 2011

Vad ska man säga?

Ja, om denna bild på Sakarias och Wolfy!!! DEN ÄR SÅ VACKER!!!!! ÅÅÅHHHHH VAD VACKER DEN ÄR!!!!!!!!!

Nej nej!!

Asså ni får inte missförstå inlägg där jag typ ”skämtöverdriver” och att jag verkligen inte minns typ, klart jag minns att jag posta Ian och inte super så hårt så jag får minnesluckor, men ni vet när man råkar dricka ett glas för mycket och känner att jahaaa, just det!! Så min älskade lillsyrra ringer mig imorse och bara; -Assså, Lina….. Så fick jag förklara :) Så var sbsolut inte oroliga för mig, och när jag ropa nu suuuuuuper vi var ju typ lika mycket som, eller betydde lika mycket som ”nu köööör vi!!!!” (brukar bara inte riktigt använda mig utav det uttrycket ”nu kör vi” men skulle typ lika gärna ropa eller som mer att jag mena ”nu firar vi!!!!!” Puss och kram hörs jättesnart, ska bara vakna till lite, jag och Julia satt uppe så länge och snacka igår, för längesen vi sågs igen!! Men nu är hon här ett litet tag <3 Och så var Johanna här igår och Sakarias, ååhhh vad härliga de är!! <3

Däremot minns jag inte hur jag kunde tycka det var så fruktansvärt kul att plåtas i lite kläder när jag var ung…… Men jag minns hur kul jag och Filippa hade den här dan :)

onsdag 24 augusti 2011

JAG MINNS INTE!!!!!

Hahaha, var så full igår så jag knappt minns att jag skicka in den där bilden på min underbara vän Ian…. SNART KOMMER JAG OCH BERÄTTAR OM ALLT UNDERBART!!!!! OCH ALLA FINA BILDER!!! MEN SANRT!!! FÖRLÅT!!! För nu har jag bjutt te mig mina goa vänner på lite mysigt eftermiddagsfika, satt på lite skön lugn musik på inte jättehög volym, jättefina lovsånger, åååååhhhh vad trevligt vi ska ha det!!! Tänkte egentligen försöka lugna ner mig lite, ja det har varit såååå härligt, eller ÄR!!! Men jag kan inte lugna mig så det kommer nog bli många intensiva gapskratt, höga röster ändå!! Åh, men det är så härligt, åh vad härligt det är!! Nä, nu ska jag tända ljus och försöka andas lugnt. PUSS! PUSS!! Puss och kram!!

GODIS HAR JAG ALLTID HEMMA OCKSÅ….KANSKE DAX ATT SLUTA SNART OCH BLI SMAL IGEN!!! :D Men vilken underbart trevlig kille som ringde mig idag från Balance och sa att jag får träna där för halva prajset, vi hade ett så roligt samtal, ja, jo jag var ju lite intensiv i telefon som vanligt!!! Han ringde för min sockersöta Sara, ja som också jobbar där hade pratat gott om mig!! Och vad härlig Sara är, åååh vad hon är gullig!! Och sjuuuukt snygg, ni vet en sån där riktig PT-kropp, och som en docka i ansiktet!! Ååååhh, ska lägga upp en bild sen!! Tack finaste Sara!! Och det bästa är att man bara behöver köpa en månad i taget och inte binda sig om det blir USA ett tag här framöver :)

Hurra!

Visa orginalbild

födelsedagsbarnet!!!!!

fredag 19 augusti 2011

Nu finns det ingen återvändo.

Joggingdojjorna är på. Regnet har lagt av. Jag åker från Täby in till stan ett slag och går djurgårn runt ikväll. Innan det letar jag upp det absolut dyraste gymkortet jag kan hitta, ja så att jag får riktigt dåligt samvete om jag inte går och tränar…. Sturebadet har säkert något bra, med lite extra tillägg och sånt där, ska plussa på allt jag kan plussa på!! Jag måste tyvärr ta till den metoden nu….Dock är jag fruktansvärt oekonomisk, så risken finns att jag struntar it iallefall, fast jag betalar, men vi får hoppas att det hjälper lite iaf… Tränade där när jag flytta upp till stan och trivdes jättebra, jag känner ändå att det vore skönt att vara lite tightare i höst!! En hälsosam höst helt enkelt, men far nu inte iväg och tro att jag ska sluta äta socker, det kommer jag aldrig att sluta upp med!! :D Men tränar man kan man ju äta några extra godisbitar! PUSS, hörs sen!

torsdag 18 augusti 2011

Heeeeej!

MEN FÖRLÅT MIG! För att jag har inte hunnit mer än bara slänga in nån bild från mobilen ibland, men det är så tråkigt och så blir det ju bara ett klockslag som rubrik när man gör det.. Men ikväll åker jag tillbaka, ja hem från Västergötland igen och ska till så att detblir lite mer snurr på den här sidan igen! Åååh, jag vill bara stanna hemma, här är allt så underbart, men jag saknar er, alla mina änglar där hemma och min lilla lägenhet också, mycket som ska tas tag i såhär innan hösten också, men jag älskar verkligen hösten, så goa lite småkyliga vindar, tända ljus, lite fina sjalar och kappor, och så alla härliga löv överallt! Men måste erkänna att jag mitt i allt ändå saknar USA, jag är ledsen att behöva säga det men det kanske blir en flytt ändå, vi får se…. Vi tänkte iaf ta en resa för att gå på Disneyworld i Orlando i höst, (ja, jag ääälskar ju Disney, men har bara varit på det i Kalifornien) funderar på att fira min födelsedag där, men så vill jag också ha ett riktigt härligt storbak med massor utav cupcakes, bakelser, brinnande tårtor, saftiga krämiga muffins med massa go smörja i alla olika sorter, godis, maränger och mängder med andra gosaker hemma hos mig, och alla som vill får komma!! Jag bygger bara fler våningar med kakfaten!! Och en stor regnbågstårta såklart! Hörs ikväll! Puss

måndag 15 augusti 2011

Världens lyckligaste Gudmor!! Imorgon åker vi!

Go’kväll alla fina ni!! Jag är så lycklig här med min lilla älskling, min prinsessa, min lilla skatt jaaa, min lilla MILLAAA!! Jenny och Jimmy kom vid 13-tiden idag så gick vi runt på stan och kikade lite i affärer, lunchade på Vapiano som Jenny och Jimmy gillar att göra när de kommer upp till Stockholm, de har ju inte det i Götet. Senare åkte vi ut till Arlanda Hotellby, hade bebislek och gos med älsklingen och åt middag, Jenny och Jimmy burgare, Milla babygröt jag en himla go kycklig och grönsaksgrej och sedan go desert och kaffe! Vi bor här ute för planet till Kreta går redan klockan sju imorgonbitti så vi måste upp så tidigt imorgon, och min etta är så trång om man ska in med babysäng och allt :) Nu ska vi snart sova och jag lovar att ni ska få följa med oss på resan!! Vi har Wi-Fi där nere så jag lovar att inte glömma boggen, brukar ju göra det när jag är på semester, men jag ska allt se till att hinna med några sköna uppdateringar om hur vi har det!! Sov gott, hörs på Grekland! Puss och kram! Och åååh, ja ni vet Jenny har ett syskon i magen, en till älsklingsbaby till mig!! Det känns så underbart! Och Jenny och Jimmy är så kära och lyckliga, man är verkligen så lycklig i deras sällskap! Natti!

Det är svårt att fånga Milla på bild :)

Jättego kyckling och min älsklingsdesert Cheeesecake!