Sidor

måndag 31 oktober 2011

Vilken fin måndag det blev..

Har verkligen gjort en massa härliga saker idag. Haft ett superbra möte för ett kul jobb i januari, sedan joggade jag runt Djurgårn i höstsolen, blev en lång och underbar joggingtur, och så såg jag så många fina hundar längts vägen! Tog en go latte på sojamjölk och lite kanel, jag ville känna lite julsmak i kylan, och i mitt huvud kunde jag snart se alla fina lampor som snart skulle pryda stan, jag kände de varma adventsvibbarna trots inte lamporna och julsakerna fanns där en. Och så promenerade jag till Tekniska och satte mig på Roslagsbanan hem, allt kändes fint, lugnt och bra. Allt kändes fridfullt på något sätt. Det är min favoritkänsla. Fridfullhet. Smaka på ordet, bara ordet är så fint i munnen. När jag kom hem och kollade igenom mailinkorgen fick jag syn på ett mail som gjorde mig så glad, ett bokförlag gillade min fantasi, min berättelse och mina teckningar så mycket, eller de tillomed skrev att de älskade! Så nu får vi se. Jg ska träffa dem snart. Att skriva och illustrera en barnbok har verkligen alltid varit en liten dröm jag haft i fickan! Berättar mera sen, ja, för jag blev verkligen mycket glad av deras ord!

Det är kallt ute, men jag gillar det. Kylan gör mig på något sätt också lite lugn, men också lite mera kär. Den påminner mig om hur varm han är. Den gör mig så längtansfull. Jag tänker på hur fint det vore om jag istället kunde traska vidare till Gärdet. Hitta en nyckel som bara låg på gatan, prova den i låset in till ängelns lägenhet, komma in, känna hjärtat i bröstet dunka lite, men ändå dunka ganska lugnt, lite som vågor på kvällen i havet, titta på hans fina gitarr, den vackra gitarr som han några gånger spelat för mig på. Tända några ljus och göra det varmt, mysigt och lägga mig i sängen och somna lite, sen vakna av att han kom hem, höra honom i dörren, se honom komma in i sovrummet, lite undrande men ändå tyst, krypa upp från filten och säga hej ängeln, jag tänkte att jag la mig här och somna lite, jag frös, kom och krama mig, och så skulle jag viska i hans öra att jag älskade honom, även om det var för tidigt, men inte för mig, bara för kanske några andra, kanske alla andra utom mig, sen jag skulle ge honom en kyss, en kyss som jag kunde drömma om senare på natten, sen skulle jag gå, ut i kylan och bara längta efter honom igen, den helt fantastsika mannen. Och nej, jag har inte sett nån som dig än…. Och kommer inte sluta hoppas riktigt än.. Men när jag åkte hem var jag lycklig och varm ändå, varm av mössan och halsduken, och ändå så varm i hjärtat utav honom.. Jag är kär!

söndag 30 oktober 2011

Hemma i Sverige, åh så skönt!

Jag älskar Sverige! Kom hem igår men har varit jättetrött och lite jetlaggad. Haft en fin lugn kväll med Cilli i stan och sen åkte jag hem till Täby och pysslade och packade upp lite fina saker från USA. Shoppar ju alltid lite nytt pynt också :) Men jag måste verkligen flytta snart, får ju inte plats, och har insett att jag faktiskt inte kan intala mig själv att sluta shoppa, det funkar ändå inte :)

Ska sova nu. Puss mina änglar, och vad skoj att ni inte tröttnar på mig (vad jag ser på den fina bloggstatistiken) trots att jag inte alltid bloggar på med så bra rutiner :)

torsdag 27 oktober 2011

LOVELY DAY!

Åh, vad jag älskar Miami! Har haft en helt överunderbar dag här i South Beach. Morgonen började med en go mugg kaffe på Starbucks och sedan en lång härlig strandpowewalk! Sedan poppa jag in i lite olika härliga shops och hittade den sista shoppingen :) Haha, det är ofta jag tänker detta får bli den sista, och fem tio minuter efteråt hittar jag alltid något nytt! Men jag hittade en så himla snygg bikini som faktiskt satt riktigt bra över brösten, vilket är lite ovanligt för mig, ett jättesnyggt linne, några härliga nya armband, en cool liten grönrosa väska, några härliga trosor och några sköna produkter samt några nagellak! Jag hyrde en väldigt härlig cykel och hittade världens sötaste hundvalpsshop!!!! Jag höll på att dö där inne för alla sötnosar! Tur att jag inte bor här i Miami för då skulle jag väl tänka att nä, detta får bli den sista hunden, för att nästa dag köpa en till ;) Åhh, men det är precis ett sånt härligt liv jag önskar mig, mängder med gosiga hundar, katter och bebisar!! Tänk vad underbart! Och ett stort trähus i mängder olika färger och massa gosiga soffor och cupcakes! Det blev en sista cupcake på vägen också! Det fick bli min lunch idag :) Imorgon åker jag hem till Sverige, det blev det valet ändå, känns bra, men kommer sakna Miami såå mycket, men snart åker jag hit igen :) Nu lite packning! Sen natti, puss!



onsdag 26 oktober 2011

Den nya babyn i Jennys mage!

Gick senare runt och shoppa lite för att skingra tankarna om alla härliga val, ja val som faktiskt gör mig lite snurrig just nu… Tog en god salladsmiddag och hade faktiskt en riktigt skön kväll för mig själv i stan. Nu är jag hemma, tagit en go dusch, gjort en inpacking och en ansiktsmask.. Tänkte visa er vad jag hittade för härliga grejer. Älskar verkligen att shoppa i USA, så mycket roligare! Och så hittade jag så söta saker till min systers nya bebis i magen. Den bebisen tänker jag på flera gånger om dan, min jättefina, underbara lilla nya bebis som jag ska skämma bort precis lika mycket som Milla! Åh, vad go den kommer att bli! Eller är! Åh, den nya lilla bebisen i magen! Pojke eller flicka vet vi inte, men jag köpte saker både för pojke och flicka, så får jag isf ge de andra grejerna till någon annan ny baby, det finns ju alltid goa vänners bebisar som kommer ut emellanåt :) Åh, dessa bodysar är verkligen i sånt helt ljuvligt material! Och jättejättesmå! För nyfödingar! Och se den som man blir en liten nyckelpiga i!


Och en liten pottbok till Milla som snart ska sluta med blöjan, babysockar för pojke och flicka och en liten rosa snuttefilt till min lilla Nalle, åh vad jag saknar min lille kattson, men jag vet att han har det jättebra hos mamma och pappa <3

Sen shoppade jag några härliga saker till mig själv också. Köpte denna superhärliga parfymen från Juicy Couture, älskar flaskan så himla fin! Och så hittade jag en jättehärlig julklapp från Juicy också, men den kan jag inte visa :) Till en nära och helt underbar vän! Sen hittade jag också lite nya nagellack, säkert ingen superkvalite, men jag målar naglarna så ofta i olika färger så jag använder lite alla möjliga konstiga, och ibland brukar jag också måla tavlor och keramik med nagellack! Sen två helt underbara tvålar, sådana där fina med rep i så man kan hänga upp dem i duschen, en pepparkaksgubbe och en väldigt vacker ängel. Proverna luktade så gott också! Passar perfekt att ha i duschen nu till julen med!

Och en mycket härlig klänning, älskar tyget! Ser ut som utkladdade fjädrar med oljepastellkritor!

Och två nya trosor!

söndag 23 oktober 2011

Getting ready for the Militaryball

Förlåt, har missat bloggen ett par dagar igen, har väl haft det för härligt som vanligt…. Lätt att glömma då… Åh, denna resa är så underbar! Nu håller vi på att göra oss balfagra efter en fantastisk dag med tiarashopping, andra otroliga smycken, manikyr och allt sånt där skoj! Vi har checkat in på ett mycket vackert hotellrum där vi är nu! Utsikten ljuvlig, skumpan serverad! Och snart är alla juveler, diamanter och skor på sina rätta platser! Hur vi ser ut får ni se sen ;) Här är iaf utsikten från balkongen nu! Love!

torsdag 20 oktober 2011

Waking up in Miami!

Bilturen igår var superhärlig! Vi lyssnade på massa skön musik, stannade och åt på ett härligt ställe, skrattade och helt plötsligt var vi bara framme! Kändes inte som 3 timmar, iof går alltid tiden extra fort med Julia! Hennes kompis som hämtade oss, Carson, han är helt underbar! Jätterolig, trevlig och snäll! Det är honom vi ska gå på balen med på lördag. En bal som det låter som kommer bli helt lovely! En bal på en båt! En militärbal! Nu ska vi äta lite frukost här! Puss och kram, hörs sen! <3

onsdag 19 oktober 2011

Nu lämnar vi Disneystan och tar bilen till Miami


Har haft en fantastik vecka i Orlando, och som sagt var Disney World och alla parker helt otroliga!! Nu lämnar vi den här stan och tar bilen till Miami, tar ca 3 timmar :) Älskar att åka bil i usa, titta ut på all härlig usa-mark… Mängder härliga bilder kommer från Disney senare, nu måste vi packa ihop all rolig shopping och våra grejer här, ha en fin kväll mina änglar i Sverige!! <3 Och visst är denna bild så vacker jag tog på Disneyslottet igårkväll! Då lös det rosa! Ååååh!! Bara ååååh!!!!

Home dinner....

Bara flamsa, skratta, sätta på lite härlig musik och laga mat.. Känna sig som två sjuka hemmafruar….

Sushinights in Orlando..

Gör bloggen lite till en bilddagbok då det händer så mycket härligt hela tiden för att jag riktigt ska kunna ha lite bloggtid över, eller inte glömma bort.. Ja, jag brukar bli lite sådär lat med blogg, data och sånt på semestrar, tycker om dagar när man inte måste tänka så mycket på mer än att ha väldigt härligt, sola lite, bada, åka till sköna nöjesparker, kolla in lite sevärdigheter och sova hur länge man vill, sitta sådär sent, ja länge mitt i natten på mysiga fancy sushiplaces, bara dricka ett par glas vin och beställa in en till tallrik sushi, bara ta dt lugnt, njuta av livet, ha fina, sköna, intressanta samtalsämnen, drömma lite, bara tänka på att klockan kanske inte finns… Här kommer några bilder från två supermysiga kvällar…