Sidor

måndag 14 november 2011

Alltså jag är så härlig nu va!!

Hade världens härligaste dag igår verkligen!! Och hela veckan har varit så gudomligt fin! Sagt lite ”hejdå” till många underbara vänner, druckit gott te, lattisar, vin, lunchat och ätit mysmiddagar med de bästa!! Till exempel hade jag och Kelly hade en fantastisk lunch i måndags som verkligen var så känslosam och fin! Och åh vad många fantastiska vänner jag träffat i veckan! Jag älskar er! Och igår blev det en riktig helkväll med lite Bistro som slutade på Hell´s kanske 5 hipp som happ, haha, vi hade så kul, Robert är så rolig!! Och jag, nästan helt nykter! Orkade inte vara bakis idag! Fast jag kan ju vara lika ”full” som spiknykter också ;)
Men tyvärr hann jag bara hoppa in på Freddies AW på Collage 10 minuter, för det är ju hundförbud och jag hann inte till Täby emellan, dock hann jag ändå säga lite hej ändå och mitt underbara ex Morgan stod och värmde lilla Wolf en stund (och så var det en tjej där som tyvärr missuppfattade hela situationen som att jag bara lämnade Wolf ute till en okänd kille, och att han var en valp som frös, han är ju två år snart, och var i Morgans varma famn… Hon undrade hur jag kunde göra så, jag förstod inget, vi skulle ju gå, men hon menade nog ändå väl, hon älskade nog bara djur, hon verkade liksom ändå jättesnäll, men oj vilket missförstånd, för när jag har hand om djur är de som bebisar för mig, jag skulle ens inte komma på tanken att binda en hund själv utanför en affär)
Sedan gick vi upp till otroliga Cecilia som är hur underbar som helst, en makalös vän! Där vi åt och drack lite gott! Cilla bjuder verkligen alltid på så goda saker!! Hon och Morgan hade också mycket gemensamt, och det blev en hel del träningssnack och såklart hundgos! Ja, detta med lite hejdå ja, ni kanske undrar varför men det är ju så att jag ska iväg i helgen, men kommer tillbaka innan jul, runt den 18 sådär….Tänkte ta det i nästa blogginlägg, har lite att berätta om den resan….och tänkte ta en liten ”bloggpause”
Men nu kommer ni först få dö lite grann. Det var iaf vad jag gjorde i frisörstolen igår….. Och såklart hos Anna på Sashajuan Sturegatan, som för övrigt är världens bästa frisör som ni bara måste gå till! Ååååååhh, vad härlig jag är nu! Som Freddie säger; Men Lina, nu är du en riktig My litte pony! Haha!! Jaaa!! Och jag ÄLSKAR det! FÖR JAG HAR ÄNTLIGEN REGNBÅGSHÅÅÅÅÅR! Fattar inte att jag inte färgat det såhär tidigare, men jag tröttnade på alla jobbiga färgsprayburkar (ni vet som går ut efter en tvätt) och gjorde helt enkelt bara ett härligt slag i saken!! Inte allt, måste vara lite blond med såklart, tycker ju det är så härligt med blont också men nu har jag verkligen mitt dreamhair!! Och jag vill ALDRIG byta hårfärg!!
Och haha, vad det var kul de hade alla andra kunder och frisörer när vi mixtra med alla ljuvliga färger!! Och så blanda vi och fixa! P.S. Märket på färgerna heter Directions och finns att köpa på SHOCK Drottninggatan 81 A i Stockholm och Södra Hamngatan 49 i Göteborg!
Scrolla ner och NJUUUUUT!!!! SNACKA OM DREAMHAIR!!!!






onsdag 9 november 2011

VILKEN FEST!

Jaaa, verkligen! Och nu är jag äntligen här vid min lilla baby, min lilla älskade babydator och framförallt för er mina älsklingar! Spenderar en hel del annan tid vid datorn, men har ju som ni vet inte alltid tid för just bloggen då…. Vet ni att jag saknar er och tänkte på er idag, eller haha ofta, varje dag såklart… Och jag är så tacksam för allt er tålamod och er goda väntan, men självklart finnas ju det dåliga samvetet där också hela tiden…..bloggen ja, just det bloggen, uppdatera ja… Jag är iaf er mycket tacksam för att ni tar mig och min knappabloggtid som jag är och den är, för klockan står ju tyvärr aldrig still i den här världen….

Mycket händer och mycket har hänt…. Ska vi försöka börja med i lördags?! Ja! (sedan går vi vidare) Jag säger bara OJ, OJ, OJ! Hon har gjort det igen! Ja, såklart ingen annan än FANTASTIAKA FREDDIE som ordnade VÄRLDENS BÄSTA HALLOWEENFEST på Grand i Saltis. OOoohh, vad bra den var!! Allas utklädnader och maskeraddräkter var heeelt otroliga, gästerna störtsköna, och alla mina vänner lika magiska att festa med som vanligt plus massa andra nya sköna kontakter!! Lyckat är bara förnamnet!! TUSEN TACK FREDRIKA!

Inte nog med att alla var så härliga, middagen mycket god och allt så helt överperfekt fick jag och Kelly en jääättestor lyxig svit också! Åh, älskar verkligen Grand i Saltis, det har blivit lite som mitt och Kellys tredje rum! Och det är så fruktansvärt vackert runt hela ”hotellslottet” vattnet och naturen helt underbar där! Varje gång blir också alltid lika sjuk. Men det är det som blir så härligt med! Allt flippar liksom alltid ut på det mest galnaste sätt en lyckad fest bara kan göra!!

Här kommer massa sköna bilder, både ifrån min kamera och lånade Freddie!! Förstå vad kul vi hade! Vilken kväll!! Vi börjar med Fredrika Johnson i egen hög person själv! Här är underverket! Här är kvinnan som kan ordna Sveriges BÄSTA fester!


Sen kommer jag! Och Jo, trots den inte var så ”halloweenig gick den verkligen hem ändå! ;)

fredag 4 november 2011

Imorgon förvandlad Grand Hotell till ett spökslott!

Oh, sorry! Hann inte blogga igår men hade världens härligaste dag! Riktigt bra möten och skrev faktiskt 2 kontrakt för kommande projekt, tyvärr hemliga, men snart vet ni…..mycket skoj på g! Hurra vad livet är härligt nu! Sen mötte jag upp Johanna och Julia, en tredje Julia i mitt liv som jag lärt känna för någon månad sen, världens goaste och duktigaste! Vi traskade upp till Mocco och drack lett glas vitt och åt räksallad. Åh, Mocco är alltid så fräscht och gott! Sedan hoppade vi förbi Freddies och Walters AW på Collage för lite mera vin och så kom Alexander förbi! Det blev en tidig skön kväll, jag var nog hemma runt 21…

Ikväll blir det också lugnt, skööönt! Men imorgon är det är stoooort Halloweenparty på slottet. Grand Hotel i Saltsjöbaden. Har förvisso hyrt en jättesöt kanindräkt idag på Butterick´s, vet att det skulle vara något scaryt men kunde inte motstå de!! Och nää, det är ingen playboykanin, utan imorgon blir jag liksom en levande jättehärlig kanin! Så hoppas det finns någon trollkarl på festen som jag liksom kan ha rymt ifrån, eller så får jag shoppa en liten leksakskniv och vara en elak, försåtlig, lite bakslug kanin, som en varg i fårakläder ungefär :) Rummet delas igen självklart med min baby Kelly!!!! åååhhh, Kelly, Guuuud vad jag saknat henne! Ska bli fantastiskt att få krama henne riktigt hårt imorgon! Och så har vi en alldels egen dödshärlig tradition jag och Kelly! En tradition som Kelly införde på midsommar, (som vi också firade där) och kräftskivan i augusti såklart, och även nu!! Haha, på midsommar och kräftisen är den ganska normal sådär, men nu, haha ja även om det är Halloween kan vi bara inte släppa på den!! Och traditioner är ju traditioner för att följas!! Till sak! På Saltsjöbanan på väg finns det i Kellys väska alltid ett gäng Skärgårdssnapsar!!!! Och i dem skålar vi för en härlig natt som också alltid slutar hur sjuk och härlig som helst!!!! Åååhh, imorgon är det dags igen! För övrigt finns det ingen roligare att dela rum med än just Kelly, hon är nästan lika gränslös som mig och kan verkligen festa!! Kelly är så bäst!! Vi kan skratta i timmar!! Och hennes kostym imorgon, så passande!! Hon ska nämligen vara Superwoman!! Mängder bilder utlovas!

onsdag 2 november 2011

Hemma hos mig lyser vi upp höstmörkret!

Tänder ljus, och doftljus som luktar varma våfflor och vanilj, skär upp tropiska frukter, sätter dit små paraplyn, äter somriga hallon, äter goda ostar med ananas och mangomarmelad, härliga nötter, knapriga rädisor, dricker gott te, öppnar en flaska tisdagsbubbel, något glas skumpa mitt i veckan är aldrig fel, en babyrosa donut är så söt, och så skrattar vi, och så berättar vi lite härliga händelser, och drömmer och så en skål, och en till! Allt var så mysigt ikväll, Anja och Johanna så vackra! Och alla härliga färger, allt sus och dus… Och världens sötaste och mjukaste hund! Gud vad han är söt lille Wolf. Och nu nyklippt och go! Och Gud vad lilla Nalle skulle sova brevid mig på den andra kudden nu, saknar honom så! Natti, puss, sov gott, vi hörs imorgon mina älsklingar!

Och 1000 TACK Anja för den fina chokladasken och det fantastiska mobilskalet! Och Johanna för det gudomliga nybakade brödet m.m.! Och imorgon är det nog dax att köpa lite nya ljus :) Åh, älskar ljus!