Sidor

tisdag 31 januari 2012

Dax att spela in lite ny TV..


Kul, och vad kul det ska bli att träffa några utav de helt underbara människorna i produktionen igen!! PUSS!



måndag 30 januari 2012

Blir less på vissa människor asså....


Jag är jättedålig på att läsa och följa bloggar, har tyvärr för lite tid till det, och är för upptagen med annat, men idag "hände" visst något i bloggvärlden som som tillomed syntes i vänners statusuppdateringar med mer.... Och det är så jäkla sjukt, (nu svär jag tillomed som jag aldrig brukar göra) för det som "hände" var alls inget som jag tycker man kan kalla för en "händelse" egentligen, det var bara så sorgligt, tragiskt och väldigt dumt! Blondinbella la upp några jättefina bilder bara. Bilder från en underbar krysssemester i Bahamas, läckra härliga soliga bikinibilder på söta Bella i karibiska havet. Men tror ni inte avundsjuka, korkade och elaka människor bombar henne med kommentarer (ja över 700) om att hon ser ohälsosam och tjock ut, att det inte är sunt att se ut sådär och blablabla!!!
Ja, den ena kommentaren värre än den andra, men också många snälla måste jag tillägga. Några människor med lite vett! Nä, jag tycker bara detta är så hemskt att det ska bli en sån jättegrej om vikt hela tiden, vet att jag själv kan skriva om det ibland, dock väldigt sällen, men det är ju typ att jag ska sluta äta så mycket sötsaker ett tag och börja träna lite mer på rutin igen, eller en liten flipp sådär att nä nu ska jag bli jättetränad, ja sånt som vi nästan alla kvinnor tänker på.... Men jag måste säga att jag är jättejättejätteglad att jag inte är lika viktfixerad längre och att jag kan äta en eller två eller tre kexchoklad utan att ens tänka på att det kanske inte är så jättenyttigt, och att jag gärna äter tre eller fem cupcakes efter varann om jag liksom bara känner för det, ja utan att blinka, och att jag ibland går ut både fredag och lördag utan att ha ett endaste skvatt dåligt samvete för kalorier ifrån några söta drinkar eller lite för mycket vin och skumpa!
 
Jag har så mycket viktigare saker att tänka på än kalorier idag, och det är faktiskt rena befrielsen! Jag vet att jag aldrig går upp och blir sådär jättetjock, eller det skulle jag nog också kunna bli förresten, men brukar alltid stanna av om jag närmar mig 75 sådär, jag vet att jag pendlar lite mellan 65 och 73 hela tiden i mitt liv, beroende på hur jag mår och vad jag gör, några månader hit och dit ibland och i längre perioder, ibland vill jag bli lite smalare och då tränar jag lite mer och äter nyttigare, men ibland är det bara det sista jag hinner och har lust att tänka på.. Så tror jag Bella fungerar också, hon njuter av livet och är så trygg i sig själv att hon inte bryr sig om något konstigt ideal, ja något sådär jätteknasigt som om att alla ska se ut som victoriasecretmodeller.... Det är däremot ohälsosamt, alla har ju inte den grundkroppen! Hon vet om att hon är jättevacker, har en fin kurvig kropp som hon stolt visar upp!! Och om ni inte visste det fick jag så mycket skitsnack om just min vikt efter paradise hotel, många skrev kommentarer och berättade för mig hur tjock och fet jag var, att de inte fattade hur de kunde släppa in en sådan tjockis i paradise hotel, för ska inte alla vara smala och fina där?! Bara väntar på responsen efter att första avsnittet av Djungelns Drottning kommer att sändas här i vår! ;) 
Kan vi inte bara släppa detta med allt tjat om vikt bara, kan vi inte gå vidare?! Okej, absolut, man kan börja diskutera om någon ser ohälsosam ut på rikitgt, om det är en hälsorisk på rikitgt, men inte om någon bara är lite mera kvinnlig!! Hallå, det är 2012!! Kan man inte bara få se ut hur man vill, må bra och ta en till cocosboll och skratta lite, utan att hålla på hela tiden!!? Och tjejer, jag vet massor med snubbar som sa till mig när jag var för smal att det inte var snyggt!  Att jag var snyggare med lite mera former.. Ja, vi är väl ändå kvinnor!! 
 
Lånar en bild från Bella och tycker att Du har en jättefin, helt normalt hälsosam och vacker kvinnokropp!
.

Och här är jag dagen efter jag lämnade Paradise. Fläskpadda, fet gris, tjockis, fetto, tjocksmock var bara några utav orden jag läste i kommentarer till mig och runt om lite här och var på nätet kunde man läsa om hur tjock och fet jag var, helt sick!

söndag 29 januari 2012

Finns det något vackrare?


Än män som älskar djur eller pappor med sina småbarn och bebisar... Såg senast en pappa i Täby centrum med barnvagn idag, stod kvar och titta en stund, det var så fint, drömde lite, tittade på hur ljuvlig han var när han tog upp den lilla bebisen och hur lycklig han såg ut, hur försiktig och fin han var.. Jag vet inte vad det är med just pappor och bebisar och män med djur men det måste nog vara det vackraste som finns. Här kommer några underbara bilder...... Titta och njut..















lördag 28 januari 2012

Läggdags..






På väg hem, ville inte bli för sen ikväll för imorgon ska jag till Gbg!!

Ian är i stan!! Vilket gäng vi blev!!


Åh, fina, fina, fina!!!!

onsdag 25 januari 2012

Åh, Johanna mitt hjärta..


I somras blev jag kompis med en utav de finaste människorna som går att hitta på jorden, Johanna. Vi lärde känna varandra genom en gemensam vän och den personen kommer vi alltid vara evigt tacksamma! Jag tyckte först Johanna var lite knepig, men sen förstod jag :) Jag lärde känna henne mer och mer under hösten, vintern, vi hade långa, långa telefonsamtal och kunde gå på stan och bara sitta hemma i flera, flera timmar..  Och bara de senaste dagarna har jag och Johanna kommit varann extra nära. Igår när jag och Johanna pratade kändes det verkligen som att (sådär som man känner med vissa vänner ni vet) den här personen kommer jag alltid att vilja ha i mitt liv, jag älskar henne, och henne är jag beredd att göra vad som helst för! Jag kommer alltid stå bakom dig! Vi sympatisear så fint, har väldigt lika åsikter, förstår alltid varann till 100 och ibland får jag berätta för Johanna vad jag tycker om vissa saker hon ber mig om råd om och tvärtom. Igår och idag har Johanna hjälpt mig mycket på alla möjliga plan, hon har berättat saker som verkligen fått mig att få nya insikter och lärdomar. Sen är Johanna är helt och hållet fördomsfri, hon är modig för hon är inte rädd för att säga ifrån, hon har ett hjärta av guld, hon är mycket ärlig och oerhört intelligent. Extremt lojal och ödmjuk också, och det tycker vi är två ibland de viktigaste egenskaper man kan ha.
En vän för livet helt enkelt! En till tärna till altaret!

Får gjort och får undan..

Allt möjligt bra idag, känns riktigt bra! Mår så bra och känner att alla vindar vänt i mitt liv, livet är på min sida! Är också så glad över människor som kan lösa småsaker på bra sätt och utan några onödiga konflikter! Jag älskar mitt konfliktlösa liv, och kan inte ens minnas senast jag hamnade i en konflikt och tycker vi är satta här på jorden alldeles för kort tid för att bråka och grejer! Så onödligt! Nu ska jag träna, förlåt för lite halvkass uppdatering, men det är lite mycket nu! En annan jätteskoj grej är att jag fått ett litet nytt jobb i vår, ett keramijobb med utvecklingsstörda tonåringar, Gud så skoj! Älskar ju keramik och älskar att jobba med människor!! Hörs sen! Puss!
Just det ut i snön, tänk om det ändå vore såhär;

tisdag 24 januari 2012

Mulberry Spring Summer 2012



Ni kunde inte gjort det bättre!! Jag tror jag paxar för en riktigt härlig gul eller grön i vår! Men gul vore nog finast, åh gul!






Och där satte jag punkt för inatt.



Har nog skrivit det mest positiva kapitlet som någonsin kommer tryckas i världen ikväll! Gäspar för mycket för att gå in på riktigt vad det handlar om, men berättar ungefär om att jag lever mycket i min egen värld när jag är ledsen, för då drömmer jag om nytvättade varma sängkläder med dig på, drömmer om framtida detaljrika paradisträdgårdar, om innerlig harmoni, frihet, moln och äppelblom, om sann sympati, vårvindar och förtroende, om min alldeles förtjusande framtida helt överlyckliga vackra kungspudel! Nu ska jag krypa ner hos världens gosigaste och snällaste minilejon, han spinner över hela lägenheten, natti.

måndag 23 januari 2012

Min helg..



Hur mår ni?! Jag mår bra! Jag mår verkligen jättebra! Varit en väldigt fin dag, gick upp runt halv 7 imorse och var i Djursholm redan klockan 8!! Har ett mycket roligt projekt på gång där och familjen var så snälla, jag ska väggmåla i ett barnrum, gud vad roligt! Berättar mer om det sen!! Lovade ju en liten samanfattning utav helgen, och jaaa åh det ska ni få! Läs om ni orkar :)
Åh, vad fin den var helgen som började hos Kelly i fredagskväll med "2012-upprättelseåret-middag" Favorit företaget Cupcakesthlm stod för efterrätten, träffade Mikael deras ägare i fredags som verkligen var världens trevligaste göteborgare med världens sötaste baby och fru! Riktigt gullig cupcakefamily! Fortsatte ner emot Östermalm och mötte Johanna och hennes härliga kollegor på Riche, där de körde lite AW, jag och Johanna var dock tvugna att gå ganska snart för att hinna in till bolage och plocka med oss lite gott vin till Kelly. Bra med vin, enkelt och alltid uppsakattat, jag brukar alltid ge bort vin eller något som jag gjort i keramik eller målat, haha eller cupcakes ;)


Så kom vi in till Kellys gulliga lägenhet som är jättemysig! Åh, Mojjen! Vi kramades gott och skåla i lite bubbel, och skratta och skratta och skratta.... Thékannan var öppnad! Jag och Kelly har som egna, ja väldigt sjuka men fruktansvärt roliga "begrepp" för en hel del saker, preics samma humor och de nya vi kört med ett tag nu är "thémuggen" som vi kallar ett utav mina ex för eftersom han alltid satt och drack sitt vita vin vid i en themugg, en sån AIK mugg typ från en utav sönerna, ja när jag kom på spontanbesök sa han alltid att han satt och drack thé fast det stank vin och rök i hela lägenheten.. Jag kollade alltid på den där thémuggen och sa; -Men älskling, det är ju inte alls thé i den där muggen, det är ju vitt vin. Han svarade varje gånga att jo, ja det råkade bli så för att (ja, någon gullig ursäkt varje gång) Men jag led med honom, kramde honom hårt och varmt, pussade honom och stack till honom något fint, tyckte alltid så synd om honom, även om han inte var världens snällaste och trognaste man var han ändå på något sätt så snäll. Han sa att han älskade mig, var kär i mig, men det var nog mest en kärlek för det sexuella umgänget som oftast skedde strax tio minuter efter jag kommit in i lägenheten, har nog aldrig träffat någon så sextokig man... Men blev han lite lyckligare blev jag det, även om det bara var för stunden och kanske ingen riktig lycka, ja så mådde jag på den tiden.... Men den tiden är jag idag så tacksam för, den mannen lärde mig faktiskt väldigt mycket om livet. Idag är vi vänner men ses eller hörs nästan aldrig, bäst så.


Kelly lagade jättegod mat, en special köttfärs med curry i, Fredrik kom också sen, åh vad han är bra Fredrik, gillar verkligen honom! Och Johannas fina kille Alex kom också! Så roligt med den fina killen, de har ett underbart förhållande och hela Johanna blommar! Vi satt och drack, skrattade och pratade, så kom det några fler gäster senare. Blev en riktig fest hos Kelly, åh vad skoj vi hade!  Alltsammans avslutades med en sväng till Bistro. Eller avslutades och avslutades, bägge dessa utekvällar avslutades med lite rockmusik hemma hos Ängeln mig innan sömn, skulle kunna skriva så mycket om dedär, har aldrig sett en man som honom, men det blir så snurrigt då med alla känslor om jag ska gå in i dedär nu, men förstår ni att jag studsa lite när jag kom ut från hans port igår,  han är iaf världens snällaste och vi lyssnar verkligen bara på musik, hans fina gitarr och pratar.. Han är som en storebror för mig säger Kelly, och det kommer nog alltid att stanna där, men man vet ju aldrig vad som händer i framtiden:)
Så skulle Stefan som vi träffade på Noppes förra helgen också komma förbi Kelly med mitt pass och mitt kors som jag glömde där, jag glömmer verkligen alltid saker hos folk, de liksom bara far ur väskan :) Alla mina vänner har alltid små spår efter mig, och min syrra i Gbg har en hel påse full :) Kedjan till korset hade gått sönder, det var en ganska kass thaikedja, för min fina gick sönder där nere, men jag vill alltid ha på mig det så jag köpte en provisorisk.... Utan denna vetskap och bara för han såg att den var lite trasig går människan in på en fin guldbutik och köper en ny tjock jättevacker kedja åt mig...... Jag får typ panik när han står där och säger att han gjort det, visar så fin, men jag har så svårt för presenter. Sa att jag inte ville ta emot, att jag inte kunde, han vet ändå mycket om mig redan, vi har pratat några gånger i telefon, tillomed om känslorna till T.B.... Och jag hade bara kommit hem och somnat hos honom där förra lördan... Men han säger att han gärna vill lära känna mig, att jag inte ska känna tacksamhetsskuld, att det bara är presenter för jag är jag, att det kanske leder till fin vänskap och drar ut en jättefin presentpåse ur bilen, säger att jag ska gå in och öppna med tjejerna, och så säger vi hejdå.... Jag går in lite chockad. Visar Kelly och Joahnna, de skrattar av glädje och säger; -Men Lina, detta är helt normalt! Han gillar dig! Det är precis såhär du ska bli behandlad, tänk honom jämfört med thémuggen och alla andra snålisar du träffar!! ;) Så öppnar jag den lyxiga presentpåsen då har han köpt ett väldigt fint och dyrbart halsband från Swarovski.... Alldeles för snällt, men lite svårt att hantera.. Det hade ju bara gått knappa veckan..
Han ville gärna äta middag på lördan, men eftersom jag inte ville ha det mer som en "vänskapsdejt" föreslog jag, eller var det han, minns inte riktigt, men iaf att Kelly följer med, så gör vi det till en utekväll, men så hoppa Moses också med i sista minuten och vi hade det verkligen jättetrevligt! Stefan är jättesnäll! Kan nog bli en fin vän, verkar faktiskt vara en underbart snäll och fin person. Blev en riktig helkväll som började på Sturehof, blev så mycket skratt och skoj, vidare till Teatergrillen och Noppes, de andra blev trötta, men jag, Kelly och Kellys härliga kollega Dino fortsatte till Bistro, där blev de för trötta, men jag hamnade Rose.... Jag var trött igår istället ;)




Det hände väldigt många fina saker denna helg, och den var så glad, så glad och fin! Har verkligen fått så mycket ny energi, och min lilla krasch här i början på året är totalt som bortspolad! Jag har massor ny målarlust, jag vill verkligen ta tag i allt nu! Plugga massa härliga saker för en riktig regnbågskarriär! Jag har mängder med ny skrivglädje till böckerna, som jag suttit och precis skrivit klart ett nytt kapitel i, ett till min egna biografi som försvann i datorn "Heller gränslös än hjärtlös" Det blev väldigt känslosamt och svävande kapitel, därför har jag nog automatiskt lite samalt ihop mig själv så detta blogginlägg blev jätteformellt kommer jag på mig själv om nu.. Jag kan vara väldigt växlande sådär hur jag skriver och uttrycker mig, men jag kan ungefär skriva lika mycket som jag kan snacka ;)

Och det finaste av allt, Kelly tittar på mig i lördags när jag kommer till henne och utbrister; -Åh, Lina! Jag vill följa med till kyrkan! Kan vi inte gå till kykan jag och du?! Åh, nu ska vi gå i kyrkan! Gud vad underbart!
Och jag ska ta en liten festpaus, inte för att jag funderar på om det är någon fara för min att bli alkis för min del, är inte den typen, men ändå, nu vill jag träna upp mig riktigt ordentligt, ska träffa mitt finaste ex Morgan på torsdag, och han är ju som rena PT:n, kan allt och vet precis hur man gör för att se ut så eller så. Närlingslära och allt dedär är jag ganska duktig på själv, så nu blir det mängder med nyttiga grönsaker, massor friskt vatten, sköna promenader och härliga träningspass i vår, så drar vi till Åre och firar påsk, det låter bra! Jag tror att det är väldigt viktigt dedär att man verkligen gör det som man bestämmer sig för att göra, jag har inte vaknat till sådär egentligen på riktigt förrens nu känns det som, under hela 2011 har jag bara flängt runt, och säkert lämnat dehär landet 10 gånger.. Dock har det varit helt fantastiska resor, med allt från konst, historia och kultur i Barcelona, Rom och NY till lugn familjeresa i Grekland med världens finaste gudbaby till festligheter och glam i Miami, Malta och Ibiza, till jubel och höga skratt på Disney World i Orlando, och TV-inspelning i Thailandsdjungel med avslut råpartaj i Patong, ja nu är det nog dax att lugna ner sig lite, snurra mer i sin egen värld för ut i vida världen.... Har ju en underbar familjeresa att se fram emot i år, åh vad skönt känna detta lugn att man vill vara kvar i Sverige, hade planer på Paris i vår, en lång, lång tid, bosätta mig lite grann, tänkte flytta till USA i höstas, nu vill jag bara vara hemma. Satsa på framtiden.
Tiden är = inne! Shit, jag är 25 i år :) 
Oj, nu har det smattrat här igen, men kan verkligen skriva lika fort som jag pratar, får panik av att tänka emellan raderna... Men Gud vad jag babblat på asså,  Nalle bara sitter och tittar på mig, nu ska jag ge mig ut i snön och in till Balance!

söndag 22 januari 2012

Älskade helg, gonatt..



Kommer aldrig att glömma dig, imorgon får ni höra hela sagan.... kommer somna nu tyvärr och ska upp till ngt mycket kul som ni också ska få höra om!

lördag 21 januari 2012

Skål från Sturehof!






Sitter på Sturehof med de bästa! Fast det är lite sjukt med men det berättar jag imorrn....Jag och Kelly tycker dock Moses huvudrätt ser skitsnuskig ut...


fredag 20 januari 2012

Tack alla som kom!

Skulle tittat in tidigare men bara slockna igår, dock jätteskönt :) Vi vill verkligen tacka alla underbara ni som kom till Cafét i onsdags och gjorde det till en riktig superhelkväll!! Kändes verkligen som om alla gick all-in, jätteskoj! Och Tusen tack Bästa sponsen Cupcakes STHLM  för era ljuvliga minicupcakes som var mycket uppskattade!!
Ikväll bär det in till Bästa, bästa Kelly som bjuder in till "2012-upprättelseåret-middag" Kan behövas, haha ;) Är övertygad om en riktigt skön och fin kväll, kan ju dock inte bli annat när det är vi! Kommer dock saknas en favorit vid bordet som också var bjuden, men hon bor inte i Stockholm tyvärr men kommer upp senare, finaste du! 

Här kommer några bilder från i onsdags, tyvärr var jag inte den bästa på att varken vara med eller ta egna bilder, men alla hittar ni här! och återigen; Tack alla som kom!








onsdag 18 januari 2012

Oh, så fint! Nu kör vi!


Fick hänga in dem i garderoben :)



In med era sista namn!


Men super, åh här är det trevligt! Vill bara ha in era sista namn till listan!! Bara ta kontakt med mig på linasi@hotmail.com senast 21!
Annars ska jag städa opp lägenheten riktigt läcker igen, ja nu efter vårat snurr här, blir lätt lite rörigt när man bor tre ett par dar, Sara och Annie har precis gått, så nu är det bara jag och min lille son Nalle igen :)
Sen ska jag göra mig riktigt färgglad och härlig, köpa några heliumballonger och lite fin confetti (ja, det är det enda de tycker funkar bra och jag får förvandla cafét till barnkalas/tivoli när människor inte är lika spända för sådant på så kort varsel ;) Men ooooh, så härligt och fint de kan bli om jag får sätta igång att snurra där asså, var på väg att fixa med en hel regnbåge gjord utav glansiga ballonger, ja, ju vore döläckert men så kul skulle vi inte ha det, fast de va inte helt emot (tror iof att de älskade det egentligen) så det kanske blir på nästa event, han gillade iaf idén :) Tycker faktiskt att Stockholms nattliv borde kryddas till och målas upp med lite härliga färger, och att folk ska snobba av sig, bara ha kul, vara härliga, skratta ihjäl sig och glittra runt som My little ponys! Iof är ni många så! Men ni förstår vad jag menar; Mer färg och ballonger på Stureplan vore himla fint asså!

Ska möta upp min Ängel Johanna och hennes fina kille för lite middag sen, och sedan ses vi längst in vid stora spegelväggen bland alla färglada drinkar, goa kramar och cupcakes!
Puss alla mina regnbågar! 
P.S. Sorry för byten utav typsnitten emellanåt, men de beror på att bloggar från mobilen och datorn...



Är ute och springer! Så underbart skönt!



tisdag 17 januari 2012

Sådär :)


Sådär, denna helg över, känts som söndag både igår och lite idag, känns lätt så när man går ut och festar hela söndagnatten :) Och hela fredan och lördan, hahaha, oj vad festligt det varit. Fast jag tror jag "vaknat upp" från min lilla minidepression av allt festande, låter knasigt, brukar ju inte funka så, men jag funkar ju inte som många andra heller :) Haft så himla kul iallefall, och i lördags asså, vilken helkväll Kelly, Kerostajn och Fia! Verkligen en så fin och fruktansvärt rolig kväll! Har inte skrattat så mycket och samtidigt haft så många fina samtalsämnen på så få timmar på länge, allt var perfekt, och Kerros kille Kenneth är ju bara så bra asså! God mat och sen så mycket skumpa på Noppes så man visst vaknade upp i Nacka och bara låg och skrattade ihjäl sig i sängen och undrade vem han var, och vart man var.... Skämtåsido, haha, så illa var det inte men typ, iaf när jag såg den där hemska stilrena byrån (är ju allergisk emot allt sånt där;) Men ni vet man kan ju få sådär på morgonen, med eller utan alkohol, oj ja just det, jag är visst här, och jag var visst hos Stefan, världens snällaste kille, en väldigt lugn fin norrläning, men som tyckte att jag var ett halvkul "hemsläp" som förklarade klart och tydligt att jag inte ville något annat än sova, haha..... Men han blev inte sur, gilla mig ändå:) Jättetrevlig!! Måste vara år och dar sen jag följde med en snubbe hem från krogen, inte min grej men det gick ju bra :) Vi hängde hela söndagen också, blev go vänner och hämta Annie för att sedan fortsätta vidare till mig för att hämta lite nya kläder och sedan bar det iväg emot Annie i Tyresö där vi lagade massa goda pizzor och annat gott för hon fyllde år, hela lägenheten full med härliga tjejer som sedan åkte in till Cafét där det bjöds på jordens drinkbuffé, asså det var drinkar och skumpa i massor och in kom hela tiden nytt, de sa att vi beställt in 90 drinkar....och vi kanske var högst, ja...20 pers, haha... tack snälla Annie och cafét där hon precis börjat jobba, ja, de verkar ju inte snåla emot sin personal asså, så igår bokade jag, Annie och Sara att ha en riktig härlig drinkbjudning där med massor med färgglada drinkar och cupcakes! De älskade idéen så kom! Ja!! Kom! Dock vill jag helst förvandla hela stället till ett enda stort barnkalas med ballonger och girlanger överallt, men Sara och Annie tror vi ska nöja oss med lite confetti på borden och några ballonger, de tycker inte jag ska pynta hela stället för det råkar vara Café Opera och nja, det kanske kan vara bra:) Alla har ju inte samma smak men jag skulle älska det!! Skulle gärna slänga in en fiskedamm och en hästkarusell också, det vore kul, och tänk att täcka hela taket med ballonger i alla regnbågens färger, det vore så härligt! Ska nog be om ett eget litet event där snart och då snålas det inte på pyntet asså, jag skulle bomba hela stället med ballonger, strössel och glitter!!!! Och Annie säger att ja, om jag fick bestämma vore det även fritt inträde, drinkar och cupcakes till alla som är utklädda till barbapapa! Haha! Ja, det vore det verkligen, men tyvärr så kul får vi inte ha det, buuu. Efter dehär härliga födelsedagsbordet i söndags fick jag och Sara för oss att Niklas förslag om lite efterfest var ganska kul, så vi tog en taxi till McDonalds, stannade och hoppa in för att köpa några cheese och lite pommes, Sara råkar tappa ett pommes eller en burgare på golvet, jag minns inte riktigt eller såg i mörkret men Taxisnubben blir förbannad och vill ha 3000 spänn av Niklas som han självklart vägrar ge för ett pommes på ett bilgolv, Niklas öppnar också en öl och då är det klippt, jag blir livrädd, helt plötsligt är det slagsmål utanför bilen, Niklas är helt lugn men taxisnubben försöker slå ihjäl honom, jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag avskyr konflikter och bråk, får panik, Sara försöker ta sig emellan men då blir han aggressiv emot henne också så hon sprutar ketchup i hela hans ansikte med en såndär plastgrej man får med i McDonaldspåsen ni vet, helt sjukt, men ändå smart och modigt, jag skulle aldrig våga feg som jag är, jag och Sara springer iaf sedan för livet och de kommer massa poliser och vill ha förhör, de fattar väl sedan att vi är oskyldiga och Niklas också men det var helt sjukt..... Nu ska jag ta det lite lugnare med festandet ett tag, (perfekt såhär innan morgondagen och middan hos Kelly på fredag, haha;) men tänkte bli lite nyttig nu, och verkligen ha den härliga träningen på rutin, skaffa mig ett kul deltidsjobb, fortsätta på barnboken, måla massa fina tavlor och ha en jättefin vår! Slänger in lite härliga helgbilder!! Mer kommer! Oj, ska lägga mellanrum i detta inlägg sen, nu ska vi visst springa iväg och köpa sallader och hyra film utav min kompis på Box i Täby! 













 
Söndag runt 03, så himla trött....