Sidor

fredag 30 mars 2012

I helgen ska vi förvandla Jojjos lya!

Hon är inne på marimekko, jag mer på den andra :)

torsdag 29 mars 2012

Ni missar väl inte Djungelns Drottning!!?



Åh, glömde verkligen totalt blort bloggen igår i min jättesnurriga lilla hjärna ;) Många har frågat efter DD, och ni har väl inte missat att ni kan se programmen nääääär ni vill här!!! och Webbshowen hääääär!!!

Var på Paulinas fest igår och det var verkligen en succé!!!!!! Mer om det och bilder snart för jag måste springa!!!!

onsdag 28 mars 2012

Nejdå...jag är inte ytlig....inte alls!



Men jag skulle kunna bada i smink! Haha, har haft lite "sminkrensning" här ikväll, det behövs ibland... För asså, jag har så mycket smink va, men jag älskar det också! Jag älskar att sminka mig, jag älskar att köpa smink (ja, alltid lika mysigt med snäll hjälp, nya tips och härliga färger och flygplatstidsfördriv) Ja, att sminkshoppa något nytt fint läppstift, en härlig rouge eller en ny cool skugga är alltid lika trevligt på flygplatsen och så är det ju mycket bättre priser, handlar en hel del grejer på skincity.se och eleven.se också, två riktigt bra sidor, och när jag är i USA passar jag på att köpa med mig lite extra mineralpuder från id som kostar en femhundring här hemma men bara en tvåhundring där, och jag förbrukar en burk i månaden, haha, fast jag ska inte prata ekonomi egentligen, är inte den sparsamma kvinnan precis, kanske därav alla dessa högar smink också ;)

Och är det något jag älskar så är det produkterna från underbara Too Faced! De har sååå fina burkar!! Och så älskar jag när det är sådär härligt leopard!






Men det är skoj att sminka sig, det är skoj att vara fin och färger är ju det skojigaste som finns i livet!! Har nog ärvt mitt sminkshoppande mycket från mamma också, när man är hemma hittar man alltid massa nytt fint i badrumsskåpet och hon ska alltid springa in på kosmetikavdelningarna och se ifall de kommit någon ny härlig askungenkräm eller så, men jag har också en utav sveriges vackraste mammor måste jag säga och det är hon verkligen värd att unna sig för hon har alltid gjort allt för alla och hon tjänar egna pengar och är absolut ingen gold digger på pappa ;) Haha!! Åååh, saknar dem!!!
Okej, till saken egentligen!! Snurrar som vanligt in på annat när jag väl sätter mig och bloggar..... Jag skulle så gärna vilja köpa mig en riktigt fin Beauty box, har kollat runt länge men inte hittat någon jag tycker om förens nu..... Jag har varit inne på en LV förut, gillar deras grejer och är jättenöjd med de väskor jag har, tycker de är klassiska och deras multicolor monogram är ju bara det snyggaste som finns, minns när jag köpte min första lilla pochcette i gymnasiet och kände mig så fin med den, haha....men de är ju ganska dyra så jag har avvaktat, gjort annat för slantarna och så finns det tyvärr ingen i multicolor så jag har sökt vidare och NU är det såhär att jag har verkligen hittat en jag vill ha och den vill jag bara ha, ha, ha, ha, ha, ha och HA! Vissa grejer fastnar man för ni vet.... De har gjort en GUL (jag som ääälskar gult) En sjukt underskattad färg!! Men ROSA inuti som jag också ääälskar!! Titta vad fin!!



Åh, den är så snygg! Så fin! Så härlig! Och den rosa spegelboxen kan man sätta fast där inne eller ta ur om man har större prylar :) Måste bara hitta vart jag kan få tag i den, vill inte ha ngn trött plastkopia, det ska vara en läderdottande äkta vara!! Oj, vad klockan va mycket nu.. Har städat och såg inte tiden :) Bums i säng med mig!! Nalle har redan gått och lagt sig :)

tisdag 27 mars 2012

Bakar frukostbrödet!





Utan en endaste liten carb!! Men det smakar nästan precis som vanligt bröd!! Kilona fortsätter rasa, wiho! Snart är det sommar! Snart ska jag komma i alla mina 27or igen :D

Nu ska det visst vara tomtar till påsk också....


Sov gott!


Nu stänger jag skåpet med vantar, halsdukar och mössor för många, måååånga månader!! 

måndag 26 mars 2012

Bästa Adam och Eva Kliniken!


Oh, vilken härlig dag vi haft! Alla vi junglegirls fick oss lite smaskiga behandlingar på bästa, bästa, bästa Adam och Eva Kliniken på Sveavägen 35! Jag piffade upp mig lite med bland annat knallturkosa ögon! Skitcoolt! De har världens finaste linser där! Och Natalie är verkligen så duktig och är det någonstans ni ska gå och fixa och trixa så är det dit! Hon är bäst på att spruta och alla vi tjejer blev såå fina! Det är alltid skoj att piffa upp sig lite ibland, jag provade också på att puffa upp överläppen lite, men bara lite lite, inte som när jag var ung, ja jag är ju som sagt inget fan av anklooken ;) Sedan åt vi en go sen lunch på Vapiano och sen var det dax för att spela in en ny webbshow till kapitel 3 i Djungelns Drottning!! Den webbshowen måste ni bara se på onsdag, den blev nog jättehärlig och programmet var suuuperroligt!! :D Nu ska jag måla lite här!! Asså, det är ngt fel med min bilduppdatering, ngt med datorn, den släcker, blider kommer snart.....

Uppe ned tuppen!



Här sitter jag i mina favotofflor som folk vägrar släppa in mig på Bistron med, men V och Noppes går bra :) Haha, väntar på att mina mattor ska bli torra! För ingen riktig stooorstädning utan att tvätta och skura allt!! Sedan bär det väg in till stan och göra sig din på en salong, vi tjejer i DD får spruta och greja med lite vad vi vill, frågan är bara om man vill :) Vill inte bli någon anka iaf, dock är det ju påsk snart men då hellre påskkärring ;)

söndag 25 mars 2012

Mmmmmm...



Ikväll lagade jag min favoritmat till en liten date kanske man skulle kunna säga, men på nog på kompisplan... Ja, ni vet ju hur jag är :) Det blev färsk hummer med aioli, hemmagjord saffransaioli, majonäs, lite brieost och citron, sedan min fiskgryta som alltid brukar vara populär med tomat, saffran, röda linser, fänkol, torsk, lax, morot och vitlök.... mmm.... En riktig sundaydinner! Och hela lägenheten doftar råfräscht!! Jag har stoooorstädat!

Lägg till bildtext






Nej, jag gillar inte stilrent..


Inte någonstans faktiskt :)

fredag 23 mars 2012

Någon som vill komma på middag ikväll?

En perfekt början på en helg..



Ja! För Hurra! Nu får man barbapapor i chokladäggen! Var tvungen att köpa 3 paket! :) Men chokladen är ju såååå god också, nästan den godaste som finns! Kommer ihåg att pappa alltid köpte chokladägg till oss, så satt vi och byggde ihop de roliga små figurerna! Åh!! Kära lilla krumeluuuuur!!! Jag vill aldrig bliva stuuuur!!

torsdag 22 mars 2012

RÄJNBÅW!


Åh, jag ska starta ett klädmärke som ska heta RÄJNBÅW! Härlig svensk stavning va?! Det blir roligt! Har alltid velat ha ett eget klädmärke (hoppade av estet teater programmet på gymnasiet för att senare hoppa på mode, sömnad och kläder linjen istället, då ville jag bara bara bara ha ett eget klädmärke men sedan tröttnade jag på det också för det var för mycket av ett ämne som heter mönsterkonstruktion och för mycket av att allt skulle sys, klippas och nålas så jämt att man dog på lektionerna, ja så jag hoppade tyvärr av det också och in med mina saknade herrljungatjejer på samhäll bara för att "vara någonstans". Men samhällsprogrammet var inte min grej heller när det inte var estetisk verksamhet lektioner och projektarbete vernissage och göra arbeten i biologin som man fick måla massa fina kroppsgrejer i, minns att jag gjorde ett fint MVG-arbete om blodet i trean men jag tror jag fick det mycket pågrundav alla bilder jag målat :)

Men nu ska jag ta upp min gamla dröm igen och göra slag i saken!! Jag ska sy massa fina kläder och måla härliga tryck! Idag gjorde jag ett första provplagg, bilden som tryck är en gammal akvarellteckning jag målat. Min första kollektion blir en pyamas/underkläds/sovrumskollektion med tillhörande örngott, kommer bli så sött! Mer om detta snart, här är det första linnet med ett par ändringar som fattas, jag vill istället ha ljusblå sömmar och flytta upp trycket en aning, men visst blev det fint med spetsen jag sydde dit på sidorna. Tillhörande underdel med fina moln och små regnbågar, också med spets på sidan är på väg! Sen har jag ikväll skissat upp ett jättefint nattline med regnbågar och änglar, vill att det ska vara i det skönaste sidentyget och i färgade, men ganska dova vackra regnbågsband som axelband, kan nog bli himla fint, natti mina regnbågsänglar!



Vad glad man blir!!

onsdag 21 mars 2012

Har haft fina Zanna och Alvin här!


Åh, vilken härlig onsdag! Började med ett jätteskoj möte sen hem och fixa lite lunch och shoppa gottigt fika till underbara Zanna som har fått världens gulligaste lilla son, glada Alvin! Var så längesen jag träffade Zanna nu också, så himla skoj att sed igen! För när folk får bebisar är jag snabb att bjuda hem ;) Och Nalle kollade så förundrat på den lille babyn, åh vad söt han jamade när Alvin jollra så svarade de liksom varann! Blev bjuden på dop i slutet utav april också, Gud vad roligt! Ska måla en riktigt fin tavla till det framtida pojkrummet! Nu ska jag packa ihop lite träningskläder och åka in till Balance för ett corepass som Maria fick med mig på! Kan behöva träna av mig dagens fika :) Härliga tider!


tisdag 20 mars 2012

Istället för ett geléhallon ;)

Gomorron! Eftersom jag skojade lite om mens i förra veckans program och skojade med Paulina om jag skulle kunna ha ett geléhallon istället för tampong gjorde jag inte bara privatpersoner oroliga för mona påhitt utan även företag! Gunborgs.se tog tag i saken direkt och skickade mig mängder utav helt suveräna tamponger och bindor!! Verkligen superkvalité på deras grejer!! Ni måste kolla in deras sida, mycket enkel och smidig! Smart tycker jag med ett företag som skickar ut mensskydd mellan varven då slipper man ju helt och hållet tänka på det!! Ja, det finns ju så många andra saker man ska komma ihåg när man handlar :) Sen behöver man inte teckna till sig så att man får tamponger och bindor hela tiden heller, men kan också köpa härliga ekonomiska storpack där!!
Tack Älskade Gunborg!! Och anger du  koden "Lina" i din kundkorg så får du också 10 % rabatt!




söndag 18 mars 2012

One Piece!


Stort Tack till One Piece för en jättefinkväll igår! Gillar verkligen de personerna som har One Piece, riktigt snälla, härliga och seriösa människor! Ett riktigt superföretag, och dräkterna håller så hög kvalité!! De är verkligen värda sitt rykte!! Ska ge en till min lillasyrra också, hon kan behöva en när hon är mammaledig, och så är det ju bara att dra upp dragkedjan, ut med tuttisen och amma! Här kommer några fina bilder från igår!!









Lilla Nalle :)

















Kom hem ganska tidigt igår efter jättetrevlig middag på East, vi åt massa härlig sushi och sedan vart det egentligen tänkt att jag skulle hänga på ut men jag var verkligen inte sugen på klubbar igår, ville ha det lugnt och skönt, Caty som bor i Jönköping följde med mig hem och sov, jag vaknade av kameraljud :) Hennes buss gick tidigt imorse och jag har varit ute nästan hela dan! Så skönt vårväder!! Titta vilka fina bilder hon tog och hennes fina blogg här! Snodde detta snygga collage!


lördag 17 mars 2012

Den var inte ful..





Och så pimar man upp den ännu lite extra med någon fin, färgglad och fluffig cykelkorg!!
Vill ha!! Kolla bara på sadeln!


fredag 16 mars 2012

Höjden av lycka ikväll..





Lilla vackra underbara lillkillen, åh han är så fin! Har haft världens mysigaste kväll här hos syrran, hennes härliga kille och min lilla Milla. De lagade en så god middag till oss och sen åt vi den fina 0-årstårtan! Så har vi gosat hela kvällen, åh vad man blir sugen på en liten baby! Natti, puss..


Tårt och Nalleshoppingstop!


Och presenter har jag shoppat i NY!

På våg till babyn Gbg..


Sitter och diggar musik, ny god smak på loka, Tom&Jerrypåse och längtar efter babygos!