Sidor

torsdag 31 maj 2012

Välkommen hiiiiit!

Heeeej! Åh, välkommen in i värmen bland goda fina bakverk, regnbågar och mjuka katter! Nu är jag tillbaka på min gamla blogg igen! Men allt är nytt och så har jag lite nya roliga sidor där uppe på gång som jag snart ska fixa med mer men jag kunde inte hålla mig med att släppa nya sidan! Vill tacka nattstad och improveme för bra bloggtider, men jag har liksom aldrig känt mig riktigt hemma med att blogga på forum, jag vill ha mitt alldeles egna lilla krypin, nästan precis som att jag aldrig flyttar hem till killar, jag måste ha min egna lilla regnbågsbubbla med mina dockor, nallar, färger, pärlor, blommor, fluff, sus å dus! Blogguppdateringen kommer även den bli bättre då jag redan trivs lite bättre med att blogga på egen plattform, men framförallt för att jag har så mycket skoj på gång! Så, Välkommen på nytt mina änglar! Puss och kram!

onsdag 30 maj 2012

Sommarfint..

Hela lägenheten doftar gott är så nystädad och fräsch! Köpte lite nya blommor till fönstret idag, en fick flytta in i badrummet och så sa ja hejdå till en gammal vissen en, men de brukar stå sig länge mina blommor, jag älskar att hålla på och pyssla med mina blommor och växter, längtar till den dan med stor detaljrik trädgård , åh!






tisdag 29 maj 2012

Lite som fågelmat..


Har gjort i ordning en liten detoxmiddag bestående utav ekologiska cocktailtomater, solrosfrön och en fantastisk god tofu med oliver i! Till det ingen cola light nej nej ett stort glas friskt vatten!

Dax att skicka kroppen på semester!



Jag är väldigt bra på att skicka mig själv på semester men inte min kropp. På mina resor brukar det bli en hel del onyttig mat, kaffe och alkohol, men en fulländad livsnjutare som jag är och expert på att unna mig den lilla extra drinken eller bakelsen är det nu dags att skicka iväg kroppen på semester också! Jag ska bjuda den på en riktig hälsoresa! Är dock ganska bra på att äta nyttigt också och varken röker eller dricker för mycket kaffe eller alkohol, gör ofta nyttiga sk. häksotallrikar och fräscha sallader och är faktiskt ganska haj på näringslära och på vad som är supernyttigt och allt dedär, men så faller man ändå in i ohälsosamma perioder följt av att man inte får samma kraft, ork och inte känner sig lika snygg och härlig som man faktiskt är!

Det kostar en extra slant att ge kroppen denna semester, precis som de kostar att åka på en vanlig och fika och äta ute lite extra, men jag känner att det man investerar på sin kropp är en investering i sig själv, för jag tror på att vårdar man inte sin kropp nu så måste man ändå vårda den med tid och pengar i framtiden och får igen det man inte vårda, så en hälsoresa då och då tycker jag alla kroppar är värda!
Och hur dyr är egentligen en treveckorssemetser för ca 600 kr för pulvret och kapslarna, och några hundra extra för ekologiska grönsaker och sojaprodukter istället för mejeri?! Det är iaf en väl värd investering tycker jag! Jag förstår att vissa kan tycka att jag verkar tro att alla har råd nu, men man får prioritera helt enkelt, och man kan även detoxa bara genom att byta ut de livsmedel under en till tre veckor, eller fyra, fem, sex om man vill det, ännu bättre! Jag spar iaf mycket pengar på alla drinkar och allt kaffe jag köper på stan under tre veckor, så för mig jämnar det ut sig!

Jag har valt att under tre veckor köra en riktig dunderkur! En detoxkur lagom till midsommar! Och jag tror man ska tänka på att detta är en utrensningskur för att få ut alla gifter och allt slagg som samlas i kroppen mer än en bantningskur! Och att man gör det för att man vill, inte för att man måste!

Man ska under tre veckor dricka minst 2 liter vatten om dan, plus de 3 dl jag får i mig 2 ggr om dan med två teskedar utav Ultra Detox pulvret från Holistic! Alltså 6 dl extra, plus att detoxoulvret innehåller mängder med superörter för att rensa organ och tarmar. Till det också 2 kapslar UltraBalsns 2 ggr om dagen som är riktiga dunderkapslar för tarmarna! Detta är som att skölja igenom hela kroppen med vattenslang inifrån.

Man tar också bort allt kaffe, svart the, all alkohol, läsk (ja ääven light) allt kött, all fisk och fågel, alla konstiga fetter, alla snabba kolhydrater som socker, pasta, bröd, ris, alla mejeriprodukter, halvfabrikat, raffinerad mat och oljor.

Nu ska man bara äta massa frukt och grönsaker som helst ska vara ekologiska, nötter och frön, solroskärnor och linfrön är super, Sojayoghurt och sojamjölk går bra! Tofu men inte steka den, linser, bönor, bär, kallpressad olivolja, linfröolja, advokado och rotfrukter.

Jag vet att det kan låta jättesvårt, men tänk att nu är det bara tre veckor, nu ska jag bjuda min kropp på dehär, förtjänar inte min kropp detta för allt jag brukar unna mig själv?! Dessutom går man ner automatiskt i vikt och det är ju alltid skönt innan sommaren! Men framförallt att man kommer att må så bra efteråt! Och vilket gott samvete man får fira midsommar med då! Kör med mig om ni vill, jag kommer lägga upp massa läckra deroxrecept här på bloggen också!!

måndag 28 maj 2012

Rykande roobiosthe hos mig i höst..


Hej på er fina ni, gick ganska bra att knåda grunden till en drakthekanna på keramiken med ont i en hand trots allt ikväll. Ska göra en riktigt härlig hals sen med taggar och vårtor, och en lång kringlig svans som handtag, bara längtar tills jag får glasera den i grönbruna färger, en vinröd lång läskig tunga och servera rykande roobiosthe i den! Hett rövin går nog också bra! Här ser ni en liten början, tror det blir en dräktig, vårtig drakhona!

Natti..


Natti..

måndag den 28 maj 2012, kl 00:31
Åh, imorgon kommer Ellen så har myst till det alldeles extra här, när hag städa badrummet idag veck jag ihop en liten egen handduk åt henne, satte dit två rosor för jag kapa alla idag för de börja vissna, men om man hör så innan man slänger dem står de sig 5 dar till, vattnet behöver liksom inte sugas upp i hela stjälken utan bara nån centimeter, så la jag dit en engångsrakhyvel, en ny tandborste och lite andra småsaker så hon ska känna sig riktigt välkommen, och en vattenkanna med en katt för de gillar hon, min fina Ellen! Natti, ska försöka få lite sömn nu, slog mig så illa i soprummet och mår illa, men nu känns det lite bättre efter 3 Alvedon och vatten, men hakan och handen gör ont, och jag som har keramik imorgon, men kan ju använda ena handen hur de nu ska gå :) Natti!

fredag 25 maj 2012

Är det möjligt?!


Att baka världens godaste chokladbollar till kaffet utan en endaste liten kolhydrat?!
Jaaaa, det är helt möjligt! Eller någon liten endaste kanske det är men isåfall en eller en halv liten carb per negerboll efter som fiberexet innehåller 5 gram per 100 gram och kakaon den också lite, men väldigt väldigt lite eftersom den mest innehåller protein och fett. Här kommer receptet!

100 g Smör / Margarin men smör blir godast!
3 dl fiberex (finns i bakhyllan)
2 dl sukrin (istället för socker) finns i vissa butiker eller bara googla en webbshop. Sjukt bra socker noll carbs noll kalorier!!!
1 msk vaniljpulver
1 msk Kakao
1 msk kokt Kaffe

Kokosflingor att rulla dem i!

Gegga bara ihop allt till en mjuk och saftig deg sen rulla i kokosen och låt stå i kylen ett tag!






torsdag 24 maj 2012

Saknar....




Hon är ett riktigt proffs!


Jag måste verkligen berätta om de bästa Nagelproffset i denna stad asså!! Har aldrig varit hos någon duktigare! Luisa heter hon och driver hela 3 Luxury Fingers & toes-salonger i Stockholm city;
En på Sveavägen 86
T-bana Rådmansgatan, uppgång Tegnergatan.
En på Runebergsgatan 7
T-bana Rådmansgatan,Östermalmstorg eller T-tekniska högskolan.
Och en riktigt fin stor och trevlig pedikyrsalog på Lästmakargatan 18
T-bana Östermalmstorg, Hötorget. Bredvid Balance
Var där senast förra veckan med mamma och har aldrig varit nöjdare med mina naglar innan. Luisa byggde regnbågsnaglar på mig och jobbar bara med det bästa gelémateriallet på marknaden, Bioskulpture. De sitter som berg och är precis lika snygga även om det snart gått 2 veckor, när jag tidigare byggt akryl eller gelénaglar har jag ibland varit lite öm om fingrarna dagen efter men hennes små konstverk känns inte ens, sen är hon millimeternoga och hennes medarbetare är lika grymma de! Mamma var också helnöjd med sin maikyr och pedikyr, och min kompis Johanna som varit hos de flesta proffs världen över inför olika catwalks och fotograferingar var nöjdare när hon kom från Luisas salong! Salongerna är jättemysiga och det är inte undra på att Luisas stamkunder bland annat har namn som Victoria Silvstedt, Ebba von Sydow och Carolina Gynning. Och min fina fina vän och skönhetsspecialist Ellen Franzén som bjöd med mig dit första gången!
Är så glad att jag hittat Luisa! Nu slipper jag leta mig fram bland alla oseriösa salonger med skitmaterial och naglar som trillar av precis innan middan eller utgången... Dessutom har hon riktigt bra priser!
Om du vill boka en riktigt bra behandling är det bara att slå en pling på 08 - 68444990
Tyvärr har duktiga Luisa inte tid för så mycket nya kunder, hon gjorde mina naglar mer som en kompis grej men ring gärna och hör! Hon bad mig inte göra nån reklam för att jag fick de fina naglarna men jag tycker hon är så fantastisk så jag var bara tvungen att berätta!








onsdag 23 maj 2012

Hittar alla möjliga saker när jag reser!


Som min nya dammvippa från Bologna till exempel :)


Home sweet home..

Kom hem inatt från en helt fantastisk Italyresa, åh saknar redan.. Slänger in några fler bilder sen och berättar lite mer för alltid när man varit borta såhär är det mycket att fixa med här hemma, ska springa några ärenden i vårt vackra sverigeväder nu, men vi hörs lite senare!! puss!

måndag 21 maj 2012

Och så kom det lite regn..




Och så kom det lite sol.....
Och så kom det en regnbåge!

Blue is the color of Love..









Bär ner mig till sjön..


Åh, i Riomaggiore är tillomed vattnet klarblått, ganska kallt men jag gillar kalla friska bad! Och här lyser solen starkt och de nya fräknarna har kommit på beskök för att stanna tills i höst..


söndag 20 maj 2012

Skicka ett vykort älskling..


Åh, har bott i Riomaggiore 2 nätter nu, bor i ett fantastsikt fint område uppe i de höga bergen som heter Volastra. Man ser det lilla regnågssamhället där nere som är helt obeskrivligt vackert! Italienarna kan bverkligen bygga på höjden, eller måste.. Vädret är fantastiskt, maten gudomlig och gott vin flödar. Jag har kollat på två olika hyreslägenheter för att åka ner senare i sommar, de är ganska billigt att hyra här om man inte har så höga krav, skulle vilja vara här nere 3, 4 veckor och bara måla, gå härliga bergspromenader och sola på alla vackra klippor.... Igår togs också årets första dopp i de blå. Jag älskar livet! Skickar ett vykort till er så länge, så sätter jag mig ner och laddar över bilderna sen när inte solen är så solig där ute och jag så kaffesugen :)



onsdag 16 maj 2012

Lovely..


Åh, är i underbara Milano! Bor på världens mysigaste hotell, helt sagolikt, helt magiskt, pallarna i lobbyn är som macarons, det finns små kaniner överallt, och jag har en fin kaninring, som ett nytt tecken som förföljer mig, likadant på resan till Ryssland, då satt vi the rabbit bar varje kväll på båten.. Vi hörs imorgon så ska jag berätta mer om resan för nu somnar jag, gick upp fem i morse:) Ska också visa er mina jättefina helt underbara regnbågsnaglar som Luisa byggt, jag och mamma var där igår, oh vad duktig hon är asså, ett riktigt proffs på det hon gör, en utav de bästa i Stockholm, har tagit så fina bilder på dem men inte med kass mobilupplösning som nu, så imorgon ska ni få se :) Natti. Love, och kolla så mysigt det är!








måndag 14 maj 2012

Snart kafferep hos mig!


Filmningen gick super, är nu på Folkuniversitetet och fortsätter med femvåningsfatet! De tre första delarna börjar bli klara!

Redo för Tysk TV :D


Snart kommer teamet och kaffe med dopp är framdukat, de ville bara ha en slät kopp kaffe när jag erbjöd allt möjligt gott men kommer man hem till mig blir det aldrig en slät kopp, har dammsugare, lakrits och färska jordgubbar, sådär svenskt och härligt :)




söndag 13 maj 2012

Jag är jättefin och har en skitsnygg kvinnokropp!


Har precis städat klart min garderob, håller på att göra riktigt fint här nu för det tyska TV-teamet imorgon som kommer och filmar mig imorgon. Vi ska prata bröst, ja de gick ju och blev lite internationella. Egentligen är jag lite trött på bröst, men om bröst kan göra en lite känd och ge en publicitet så kan man ju liksom få lite härlig "gratisskjuts" på köpet. Som till exempel min konst. Det har aldrig varit en uträknad genväg, jag tyckte att det var viktigt för mig att ha stora bröst och vara väldigt smal och mer bimbo sådär när jag var yngre, men nu känns det som om det kvittar, stora bröst eller inte, smal eller lite mera kurvor, bara man mår bra.
Miin vikt för mig påverkar mig inte alls lika mycket längre, dels tror jag faktiskt att det är för att jag fått så mycket fin och positiv publicitet och så många komplimanger i bloggkommentarer, folk på krogen, stan, ja i media etc... För att de gillar en så mycket för den man är, och att man lärt sig att älska sig själv. Ibland kan människor komma fram och överösa en med hur mycket de gillar att se mig på TV, att läsa min blogg, att träffa mig och stå och skratta med mig, ja, det är faktiskt NI som gett mig mycket utav de starka självförtroendet jag har idag. Självkänslan går ju alltid uppåner, som för alla. Vissa dagar kan jag också känna mig less på livet eller vara väldigt inne i mig själv, tänka för mycket..  Ibland kan jag också stå där och bara tycka jag är ful i allt jag sätter på mig, hur färgglatt och vackert det än är, hur fin jag är i det eller avsky en bild som jag ser tjock ut på, men inte alls på samma sätt som förut.
Som idag med den där bilden från Laroy, jag ba; uuuh va konstig och stor jag ser ut, var tvungen att lägga upp en annan bild som jag tyckte jag var smalare och snyggare på, men sedan efteråt tänkte ja; "Men Lina, vad var det för fel på den där bilden? Du var jättefin, folk vet att du inte väger 150 kilo och skulle du göra det skulle de älska dig lika mycket ändå..." Det var så skönt när den känslan kom, för jag trodde att jag bara skulle fortsätta tycka jag såg stor och konstig ut. Jag är ingen jättesmal tjej och kommer aldrig att vara, jag är normal. Okej, jag viktpendlar då och då för ibland får jag för mig att jag ska vara skitsmal, men det har också varit mycket pga ett visst ex (och absolut inte Morgan, hur tränad och härlig han var skulle han älska mig lika mycket som en stor klump) som berättade för mig hur snygg jag var när jag var så smal och att jag bara blir snyggare och snyggare hur smalare jag blev. Det sitter tyvärr kvar en del, sen har jag alltid haft lite sådär ibland nya dieter och så för mig. Jag kan pendla mellan 70 och 78 bara på ett par månader, men idag kan jag ha långa, långa perioder där jag bara inte bryr mig också. Jag äter det jag tycker är gott, tränar så gott som jag har tid och lust med, och struntar fullständigt i vad andra tycker om att jag inte är jättesmal och stoppar i mig precis vad jag vill. Jag tänker inte på det, jag låter mig inte styras av andra.

Bloggare skriver mycket om olika ideal, just nu har vi Blondinbella som kör dedär size me, vilket jag tycker verkar jättebra! Hon har en jättefin kvinnlig kropp och jag tycker det är skitbra att allt fler liksom börjar visa att man behöver inte vara pinnsmal, bara man mår bra i sin vikt kan man vara hur tjock, hur normal eller smal som helst. Bara det inte är farligt för kroppen. Nä, jag är verkligen glad att jag kommit dit att jag inte hela tiden tänker på vikten, det finns där absolut, men dyker det på mig som de gjorde idag kommer jag snabbt på nya tankar och bara tycker att jag är härlig, ja nästan direkt, och det har jag ER igen att tacka för, för att NI har berättat för mig hur fin jag är, och poletten har trillat ner. Nej, jag är inte tjock och ful, jag har jättefin kropp och är vacker! Kanske lite för stora bröst men tycker att det är ganska fint faktiskt, bryr mig inte så mycket om det längre, bryr mig bara om att må bra, få vara lycklig och göra andra lyckliga! Jag tycker alla borde rycka lite mer på axlarna när det kommer till vikt så länge det inte är en hälsorisk. För sådana som håller på att tjatar om att inte Blondinbella är hälsosam vet inte vad de pratar om. Och det är bara DU som bestämmer hur du vill se ut, nä ingen pojkvän/flickvän/bloggläsare/förälder/tidningsomslag eller vän.  Bara DU. Och jag tycker jag är skitsnygg på alla bilder nedan, trots att det säkert skiljer 8 kilo på vissa. Ibland har man lite mera eller mindre hull bara, och det är inge mer med det!


 

Bilden under är tagen i min fasters sommarhus och skickad till mitt ex, jag hade legat och solat på bryggan, kände mig väl inte sådär jättetight efter först en USA-semester och sen bara några slappdagar i skärgårn, men jag minns att jag kände mig kvinnlig och fin! Jag trodde att han skulle bli glad för bilden, men till svar fick jag genast borde komma hem och träna bort allt äckligt fett i sängen med honom. Det tog slut samma sommar och jag låter aldrig en kille eller någon annan bestämma över min vikt igen.







 

Som en kvadrat.


Jag älskar verkligen tröjor som är sådär oversizeade och fyrkantiga, tycker det är sjukt snyggt med en sån bara en liten kortkort till. Det värsta är bara att har man stora bröst som jag ser man lätt lite fyrkantig ut, och på bilden som jag blev taggad på idag såg det ut som om jag levt på cupcakes de senaste två månaderna, jag som känner mig så ganska med min figur nu, haha lite konstig min på mig men gilla ändå bilden och de är så fina my djungleangels Pischa och Jessie, sätt på femman nu förresten!! Åh, va de är fina Jess och Pischa, alltid lika underbara och glada och säger så fina saker till en så att man kan gå och tuppa upp sig i flera dar efter ;) Brukar inte hitta kläder på Gina jag tycker är sådär jättesnygga, sen är jag ju inte direkt någon basplaggsmänniska heller MEN när jag gick in där sist hittade jag två helt fantastiska oversizeade toppar, igår hade jag den jättefina regnbågen och se så fin den är i pastell, visar också upp denna, en annan favo oversizead topp från USA, man blir som en stor härlig fyrkant, men de kan också vara riktigt fint! Lite spännade.. För man vet aldrig var de döljer sig för härliga former där under ;)










Snacka om välfylld Goodie!


Vilka proffs de är på Goodiebags Ellen och Freddie asså! I den tunga goodiebagen med minigoodiebaga i låg det underbara praliner från chokladexpress, tandblekning från smile lab, ett pannband från one piece, ett träningskort för en hel vecka på Balance, lösögonfransar från depend, nagellack och halva priset kort hos LAKA, handsprit från FLUX, ansiktskräm och lermask från formula 10.0.6, lipsmacker fanta och coca cola, den fantastiska mirakelhåroljan från Schwarzkopf, fikakort från Edelweiss, en härlig orange gripboll från ergosport, godis ifrån Malaco, mobilbling från Pimpfy, om man vill ha mera underbar BERRY temptation bubbel är det bara att maila in (ja, man får ju inte stoppa sprit i goodibags:) Ekologiska bomullsbollar ifrån à la eco, kräm från essential, vecotidningen DAISY, body lotion ifrån stockholmsgruppen och mirakelkrämerna från Cicamed; Cicatrix som minskar framträdande ärr och Cicablock som skyddar gamla ärr mot missfärgning, samt deras härliga antibakteriella spray perfekt att ha med sig i handväskan, och till sist några goa krämprover från fantastiska Dr. Hauschka! Tusen tack! Och tusen tack till duktiga Peter, ska se om jag hittar några fina bilder sen, men här kommer bautabagen så länge :)