Sidor

tisdag 9 april 2013

Den härliga påskhelgen hos oss.....

Åh, denna påsken var verkligen så mysig!! Jag lagade massa mat hela helgen och bjöd hem många underbara vänner. På långfredagen kom Carro, hennes fina kille Johan, den fantastiska lille sonen Erik, Stefans härliga vänner Lisa och hennes grek Vasilis, fina Simon, min goaste Jojjo och bästa Alexander, underbara Sara, snällaste Micke och Rebecka med sötaste barnen Melwin och Alvin. Åh, det var så trevligt, nästan för trevligt för de sista gästerna gick hem långt efter midnatt :) Tusen Tack alla fina ni som gjorde långfredagen till en ännu längre och härligare dag men som kändes mycket kortare låååångfredag men oh så mycket roligare!! 
Bjuder på några fina påskbilder!


Stefan älskade Erik! Simon älskade Nalle!




Påskafton, åh! 

Det var en jättetrevlig påskafton. Sara och Niklas kom. Hon kommer ju från Stockholm och åker hem ibland, men snart är det verkligen dax för ett besök i Umeå igen!! Underbart var det iaf att de kunde komma just på påskafton också!! Lite trött på den traditionella påskmaten sedan dagen innan och att laga dagen efter också till söndagskalaset slängde jag och Stefan ihop världens godaste majsbjärrekyckling med goda såser, potatisklyftor, sallad och så gjorde jag en god äggig påskig förrätt med räkor, sallad, dill, citron och några goa ägghalvor. Till efterrätt blev det en påskprinsesstårta med några härliga färgglada ägg på :)




Sara var så himla söt i hennes råttsvansar!! Och hennes fina Niklas, älskar dessa bilder!!

Sedan gick vi igenom lite smycken och grejer, håller ju på att packa upp allt i nya lägenheten.... Sovrummet är inte riktigt klart än, men visst har jag hittat en vacker säng på blocket?! Syns inte helt på bilden men ska visa er när vi är klara med hela sovrummet! Bilden nedan, så gullig! Och Knytte ligger brevid och lurar, han tycker det är underbart med alla pärlhalsband och grejer som glittrar!


 Även Niklas blev överförtjust i lilla Nalle. Och se dessa bilder nedan, man smälter.......




På Påskdagen kom Anita, den bästaste finaste underbaraste faster man kan önska sig! Vi bjöd även te oss Världens Bästa Kjelle och mina förra favoritgrannar, ett så jättehärligt par Owe och Lisbeth! Jag lagade och dukade upp den traditionella påskbuffén som vi mumsade i oss med mycket gott att dricka. Snaps och öl till pojkarna, lite vin och bubbel till damerna och påskmust till mig :) Vi pratade om allt möjligt, ja det gjorde vi verkligen. Allt från bebisnamn till Ufon. Vi skrattade, skålade och sedan mumsade vi i oss kladdkaka, påskägg och drack gott kaffe till! Tack ni alla för en jättefin och trevlig påskdag! Jag älskar er!!




lördag 6 april 2013

Simsalabim! Jag är graviiiiid, och förloooovad!!!!!

Kommer lite och går här på bloggen men nu är det verkligen dax för ett inlägg! Tio kilo godis senare ;) Men jag saknar dig blogg! Oj, det har hänt mycket.... Ja, på två, tre månader hinner det faktiskt hända mycket i mitt liv ;) Ja, jag har hunnit med att både bli gravid, varit i Paris och förlovat mig, flyttat till värdens mysigaste lägenhet i stan, valt tapeter och köpt lite fina nya möbler, firat påsk, gått upp i vikt, fått ett litet jobb och är fortfarande väldigt väldigt lycklig med finaste Stefan som är den bästa snällaste killen man kan tänka sig!!

Haha, ja sådär kan det gå när jag är borta ett tag, men jag måste ju berätta, vet inte vart jag ska börja, men ska vi börja med den lilla bebisen kanske? Han eller hon är vi helt överlyckliga för och beräknas anlända den 19 oktober. Vi längtar redan!! Det känns helt otroligt att få vara gravid, det är så mysigt, spännande och så fantastiskt att det bor någon liten figur där inne. Känslan går inte att beskriva, men ni som varit gravida förstår vad jag menar, helt makalöst! På onsdag ska vi på ultraljud och det känns som en evighet dit, haha.. Kan inte hjälpa det men jag är sååååååååå glaaaaaad och förväntansfull, Stefan kommer bli en superpappa och är också så glad och längtar så mycket efter de lilla livet!! Känns som en liten son, och han ska få heta Efraim om jag får bestämma :)

Måste bara berätta om förlovningen också, det var som en dröm!! Vi åkte till Paris och jag märkte att Stefan var lite "speciell" hela den dagen. Vi kom dit på förmiddan, åt världens mysigaste lunch på den underbara restaurangen  Ladureé, strosade omkring i solen på Champs Élysées, shoppade lite, fikade, gick hem och duschade och gjorde oss fina för kvällen innan vi begav oss av till Eiffeltornet i skymningen, åh alla minnen är så vackra!! Vi ställde oss i den kanske 40 minuter långa biljettkön, köpte biljett såklart ända upp och Stefan blev så höjdrädd att han fick för sig att han inte skulle längre upp än till första planet men jag övertalade honom :) Jag hade ingen aning om att han tänkt fria där uppe, men det tänkte han egentligen om han inte skulle bli så höjdrädd berättade han när han friat senare på hotellrummet. Åh, det var så fint och underbart alltsammans och jag var så oerhört lycklig!! Världens finaste ring har jag nu på fingret så får vi se om vi gifter oss nästa sommar kanske, vi har inte riktigt hunnit med att bestämma det än :)

Skickar in några fina bilder från Paris!