Sidor

onsdag 31 juli 2013

Pappa är i stan!!

Och idag blir det båten ut till Sandhamn för att visa honom skärgården!!

måndag 29 juli 2013

Dagens lilla fynd..

Säger natti natti och skickar in en bild på vad jag hitta idag på Noa Noa precis breve där över bron borta i Västermalmsgallerian. Vi ska på bröllop den 10 augusti så denna blir perfekt, och inte minst perfekt för bebismagen, den fick plats himla fint i den, sen älskar jag färgen creme och hittade också så fina smycken och och sjal till, men de får ni se efter Micke och Rebeccas stora dag :) Sov gott nu, och imorgon kommer min pappa till Stockholm, himla kul!!

Ljuvliga skärgårdsdar....

Kom hem sent igår efter att ha varit ute till havs sedan i torsdags, och vad bra och mysigt vi haft det, en riktigt fin långhelg! Vi började med att åka ut till en jättevacker naturvik långt ute i ytterskärgårn vid en liten ö som heter Braka, där låg vi i två dagar och fick besök både utan Hanna och John som kom på vattenskoter och av Jessica och Carl och deras lille son Alexander som kom i en himla rolig liten båt :) En speciell liten bryggbåt, glömde ta kort på den tyvärr men kommer aldrig glömma när de kom där på vattnet efter många timmar resande :) På torsdagkväll hade jag och Stefan det riktigt mysigt, hade köpt med oss hummer, aioli, bröd, och sallad som vi dukade upp på akterdäck och åt i solnedgången i den lilla vackra viken, åh vad mysigt det var!! Knäppte så fina bilder, och åh så gott det var, finns det något godare än hummer...







torsdag 25 juli 2013

Och vad tror ni inte världens snällaste älskling shoppa....

Ja, nu står den här i hallen och väntar på henne, åh vi längtar efter dig så bebis, vi älskar ihjäl dig redan, du är det finaste som finns, började storgråta på bebisavdelningen på Ica maxi här om dan, blev så känsligt att jag gick runt där bland alla blöjor och babygrejer med henne i magen, vår lilla dotter, mammas ängel!! Åååååå......

måndag 22 juli 2013

Barnvagnsdjungeln.....

Åh detta med att välja den perfekta barnvagnen asså, det är inte lätt :) Har tittat på många olika, och egentligen skulle jag så gärna vilja ha en sån där gammal fin men vi har så liten hiss och Stefan vill verkligen att vi ska ha en modern som är lätt att köra och inte nån antik gammal otymplig rostig sak som knakar ochkrånglar :) Vår granne älskar sin Bugaboo och säger att den är så perfekt för stadskörning och vår hiss... Jag var helt emot dedär Bugaboogsen innan, men har väl börjat tänka om lite, det kanske är ganska så skönt om den är smidig och lätt att ha på stan där vi mest kommer att köra, och så har jag hittat en variant som verkar himla bra, den heter "Bugaboo Donkey" med en liten korg vid sidan om där man kan lägga alla grejer, är ju jättebra med ombyten, nappflaskan, blöjorna och jag får ju alltid för mig att konka hem små projekt, shopping och annat smått och gott, sen kan ju katterna sitta där med ;) Men det smartaste med den är inte korgen utan det är när man tar bort korgen och sätter dit en till "syskondel" Ja, om hon får syskon snart vill säga, då köper man bara till en liten del så blir det en syskonvagn, och jag vill ju ha många många barn så ett syskon eller fler blir det ju sen om det blir som vi tänkt iaf, sen vet man ju aldrig men hoppas, får vara glad som får ett först iaf :)

Vad tror ni, visst verkar den ganska bra ändå? Och jag tror faktiskt att jag kan pimpa till den här så att den blir jättefin och lite mera omodern och babyputtenuttig med fint tyg, rosetter, spetts, volanger och grejer så den blir som jag vill ha den, ett nytt litet projekt :)




Utö - Ett riktigt "smultronställe"

Kan man äta något lyxigare än smultron och glass?! Smultron måste verkligen vara något böand det godaste som finns på hela jorden.... Och med världens trevligaste sällskap John och Mimmi som hade hittat världens smultronställe i lördags, haha, ja det kallar jag bokstavligen "smultronställe" Och Utö är verkligen ett riktigt sådant!!! Senare på kvällen hade vi lite grillfest i båten då några fler vänner kom ut till Utö och igår åkte vi hem så nu är vi tillbaka i stan tills på onsdag, blir nog barnvagnsköp innan dess och jag är inne på en Bugaboo Donkey, visar strax!







lördag 20 juli 2013

Underbara Skärgård....

Åh, vi har de så mysigt i skärgårn, älskar Stockholms skärgård och här vill jag alltid stanna, bo nära och se mina barn växa upp..... Känner mig inte så tillfreds och hemma någon annanstans.... Och nya båten, jag kanske sagt det förut men säger det igen; Jag älskar den!! Åh, känner mig redan hemma!! Här kommer några semesterbilder från dagarna som gått, vi började med att stanna till hos Katarina och John på Nämdö i onsdags sen bar det av emot underbara Utö i torsdags, hem åker vi imorgon.. Kolla bara in dessa solnedgångar....







Åt världens godaste Wallenbergare på värdshuset, bara smälte i mun :)

Finns inget mysigare än att äta frukost till fiskmåsarna och guppen från vattnet..... Under ser vi John med hans nya racerbåt, en jättetrevlig vän till Stefan!

onsdag 17 juli 2013

Oh, så fint det börjar bli!!

Och åh vad mysigt vi hade det igår!! Var på Ikea och Åhléns och shoppade lite nytt till våran lilla båtprinsessa :) Hittade så mycket fint och Stefan är riktigt glad på mig som håller mig till de marina färgerna blått, vitt och rött, och jag måste erkänna att det är de som passar bäst även om det vore kul med en Pippibåt med kristallkronor och regnbågar ;) Nä, på båten ska det vara båtigt och nu börjar det bli riktigt snyggt! Hittade så fina tallrikar, skålar och fat, bestick, en hängkorg på tre våningar att lägga grönsaker och annat härligt i, en liten shotfyr och ett snyggt gästpåslakan, våra andra nya båtsängkläder kommer på posten idag :) Här kommer gårdagens shopping och om några timmar åker vi ut på sjön!!


Älskar dessa fat med luftballonger, älskar ju just luftballonger!! Symboliserar verkligen frihet och när babyn ploppar ut ska jag tatuera en stor vacker luftballong på armen, tänkt länge på vad jag vill ha, och vill ju verkligen ha ngt som betyder ngt viktigt och aldrig tidigare i livet har jag känt mig så friiii som nu, mer och mer för varje dag som går!! Slet ju tidigare i sommar mig loss från den sista människan som drog ner mig också, bästa jag gjort, flög upp som i en luftballong mentalt, och min och Stefans relation har för övrigt aldrig tidigare varit bättre, allt idag är så ljust!



tisdag 16 juli 2013

Veckans projekt; Göra en egen babymobil..

Åh, det är så vackert med mobiler, alltid haft en förkärlek till dem och nu ska jag göra en till lillan i magen som ska hänga ovanför sängen eller skötbordet. Har en himla bra enkel idé om hur man kan göra en som jag tror blir jättefin!! Ska såklart visa er sen när den är klar!! :) Nu är det ju sånt strålande väder också och imorgon ska vi iväg med nya båten och vara borta ända tills på söndag, tror pärlorna får följa med så kan man sitta i solen och pärla om man får lite tid över på sjön :) Idag har jag lite ont i kroppen för igår skrubbade jag och detaljputsade upp hela båtköket, städa och fixa, packade in grejer i skåpen, skrubba hela badrummet (så bekvämt att vi har en stor fin dusch på nya båtenmed) Och senare idag ska jag och Stefan till Ikea och köpa lite nya härliga täcken och köksprylar och igår beställde vi hem lite fina påslakan, lakan och örngott i marina färger för jag har lovat Stefan att hålla mig till de marina temat i båten :)





Mysigt att ligga på magen och känna sparkar tycker Knytte..

Och lika förvånad blir han varje gång det buffar till, kollar på mig och tänker frågande; Mamma vad är det där inne?!! Jag säger att han ska få en lillasyster och spinner han ljuvt och leeeeer :) "Är du snäll och inte stygg, får du rida på min rygg" ;)

måndag 15 juli 2013

Skepp och hoj!

Stefan har köpt världens härligaste nya båt! Åh, den är såååå fiiiiin!! Blev en Princess 39 v, några fot större ån vår förra, han mena nu måste vi ju få plats med barnvagn och grejer så var tvungen att byta upp sig och jag klagar inte ;)

fredag 12 juli 2013

Vilken härlig dag!!

Ja, åh för i förmiddags kom Cilla på lunch och vaggmålning, så himla skoj och mysigt vi hade det!! Vaggan blev verkligen fin i färgen gräddnod och nu ska det bara sys lite fina påslakan och sådär i passande färger så får den bara stå där och sprida ljuvliga vibbar och vänta på lillan.. Och skåpet förresten, de har jag ju helt glömt att visa, har jobbat hårt på det i två veckor (segast var slipningen som tar mycket tid) och nu är det också äntligen klart och jag så nöjd med färgvalen!! I speglarna tapetserade jag med underbara Pip-studio blomster, vad tycks?! Nä, nu kommer snart Stefan och Micke hit så ska vi grilla lite, mysigt!!



torsdag 11 juli 2013

Sänghimmelsdrömmar......

Sovrumsförvandlingen går verkligen i full fart fram här, och nästa projekt blir att sy en egen sänghimmel till lilla ängeln. Åh, min lilla ängel, kan ännu inte förstå att det är sant att vi ska få en liten dotter! Sparkarna blir bara fler och fler där inne men det är ändå så overkligt!! Hon ska få den vackraste sänghimmel i världen med det finaste tyllet, sammetstyget och på nätet har jag hittat världens vackraste toffsar som jag ska beställa hem från andra sidan jorden :)

Ännu har jag inte bestämt om jag ska ha sänghimmeln ljusgul, ljuslila eller rosa, alla färgerna är väldigt vackra till våra himmelsblå väggar och imorgon ska jag och Cilla måla vaggan i alcros underbara kulör "Gräddnos" , visst är den ljuvlig!? Det är samma ljusrosa färg som jag också har målat på det som är ljusrosa på klädskåpet, tycker den är så mild och babyaktig och vacker!! Och se på toffsarna under, de är väl för finaaa!!!! Jag kan inte bara inte hålla mig från att beställa dem, de ska liksom vara runt sänghimmeln där uppe om jag tänker rätt, flera stycken vore fint :)




Rösta på Världens sötaste Erik!!

Min vän Carros son är med i Vi föräldrars omslagstävling!! Lägg gärna en röst på lilla sötnosen här; http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/Omslagschansen-andra-omgangen/omslagstavling-viforaldrar/12 Han är verkligen en så fin, vacker och underbar liten kille!!


onsdag 10 juli 2013

Åh, vilka fina dagar på Storholmen!!

Hej! Nu är man hemma igen och Jenny och barnen och Frida som också kom i lördags har satt sig på tåget hem till Västergötland efter några helt fantastiska dagar till sjöss hos fasters sommarvilla i innerskärgårn. Vi har badat och badat, varit på stranden, grillat och lagat massa annan god mat, det är allt något speciellt med att kunna sitta sådär på egna bryggn och äta lunch och middag, maten smakar aldrig godare än där!! Vi har lekt och lekt och njutit i solen och haft det så underbart man bara kan där!! Tusen Tack Finaste Faster Anita som alltid tar emot och tagit emot oss som om vi vore ers egna barn!! Snart kommer Stefan hem, åååååååhh vad jag saknat honom, men han har varit tvungen att jobba men snart har vi semester och det är inte vilken semester som helst för här om dagen "spontanköpte" Stefan världens härligaste nya båt, han kunde bara inte hålla sig :) Här kommer några härliga sommarbilder från mobilen från dagarna vi alltid vill minnas, och jag mår så gott och är så lycklig, graviditeten och mitt psykiska mående har aldrig känts bättre, jag känner mig liksom så friiiiiii, kram!

 








En dag bjöd vi ut Kjelle på sillunch! :)




lördag 6 juli 2013

Åh, barnen är här!!

Min fina syrra och hennes två sötnosar Milla 3 och Gabriel 1 är här hos oss i Stockholm! Idag ska vi ut till min fasters och hennes mans underbara sommarhus i skärgårn, vi har haft ett par riktiga sommardjurgårdsdagar i stan då vi både besökt Junibacken, då var Kjelle med också så skoj!! Gröna Lund och lekt på lekparker här i stan. Vi bor så perfekt och barnvänligt här på St.Eriksplan där vi har Vasaparken precis intill med en jättestor park för barnen med alla gungor, rutchbanor, cykelkaruseller, sandlådor och allt dedär!! Åh, vi har haft det så mysigt dessa dagar, min och Jennys kontakt är verkligen så bra, bättre än någonsin, vi är verkligen nära nu och Jenny har fått mig insett så mycket de senaste veckorna. Hon var galen förut över att jag inte kunde bryta med en viss vän som bara bröt ner mig, men alltid sagt; Lina när du får barn kommer du inse att du inte kan leva ditt liv för andra och välja dig själv och din familj först. Du kommer att lära dig säga ifrån på riktigt. Och det är något jag verkligen förstår nu, bort med alla energitjuvar! Hon älskar barn och tycker det är helt ljuvligt att jag är gravid, säger att man växer så som människa och det har jag verkligen redan känt. De senaste veckorna har verkligen graviditeten stärkt mig så psykiskt och jag har helt andra krafter och känner mig så lycklig inombords nu, i början var det jobbigt hormonellt, men jag hoppas att detta fantastiska mående är här för att stanna tills hon kommer och atthålla i sig för jag har aldrig mått bättre och känt mig starkare. Här kommer några fina bilder från dagarna som gått, nu ska vi packa inför några underbara skärgårdsdagar!! Frida kommer också till Stockholm idag, så himla skoj nästan alla syskonen uppe!!