Sidor

söndag 29 september 2013

Bilbarnstol check..

Och bara haft en så mysig dag innehållande lång sovmorgon, Hornbach besök, lång mysig brunch och bilbarnstolsshopping.. Nu ska jag fortsätta lite med skåpet som inte är helt klart än, de tar sin lilla tid med allt glas och alla lister som skall maskeras, men snart så.. Vad gillar ni våra namn förresten :)



fredag 27 september 2013

Älskar hösten..

Åh, vad mysigt det är när det börjar bli mörkt tidigt på kvällarna och kallare på nätterna och mörkare på morgonen, älskar det.. Stefan har skämt bort mig med en så fin jacka och väska idag, och nya uggs, oh så skönt älskar uggs, lite fula men så härliga för gravidfötter.. Och jackan är så varm och go, går inte riktigt att dra upp för magen men hon kommer ju om tre veckor och den ska ju passa hela vintern så var ju tvungen att köpa en jag tror går att dra upp när hon är ute :) Älskar bruna naturfärger på hösten, och att matcha dem med starka och mildare färgklickar :) Utav Stefans snälla kompis fick vi också babyuggs, så himla söta!! Så vi kommer att matcha och vara så fina i vinter jag å babyn :) Och världens snällaste Stefan men han skulle nog aldrig ta på sig ett par uggs, haha..





torsdag 26 september 2013

Nu tar jag paus för ikväll....

Resultatet får ni se imorgon, upplyst och iplockat, blev så så så nöjd med färgen, älskar den, vill måla meeeer nu men orkar inte böja mig :) Får bli imorgon men först ska jag jobba hela dan, kul, natti natti, ska somna tidigt nu, så trött...

Blir en ganska stark färg som bladen i tapeten i fondväggen intill....

Vilken får ni se, känns som ett väldigt bra val detta, älskar färgen så vänlig och ljuv, älskar sköna gröna toner, ger sånt lugn..

Hittat det perfekta vitrinskåpet till vardagsrummet.....

På underbara Drakens Antik borta över bron bara på Fridhemsplan!! Älskar det, perfekt storlek med!! Ska måla det i en underbar grön mild färg som matchar fondväggen....

tisdag 24 september 2013

..bobbidi bibbidi do....

Ja, nu ska vi se om den finaste sammet och ett fantastiskt rosvintagetyg från nk-textil, de underbaraste tyll och spetsbanden från favoshoppen Mattsons band (som en godisbutik men bara massa härliga band) kan göra med en alldeles för (enligt min smak) modern Bugaboo donkey som just nu står här och ser ut som en kontorsstol på fyra hjul med lite rosa på, inte min stil :) Vill verkligen att en barnvagn ska se sådär ombonad och gosig för babyn att ligga i, sådär mysigt mjuk ompysslad som de såg ut förr, vill ha en gammaldags romantisk sammetsvintagedröm med ryschpysch och rosetter.... Så nu har jag äntligen hittat allt material och ritat upp mina idéer flera gånger om, vet inte riktigt hur jag ska få ihop allt men har hittat en tjej på nätet som syr saker till barnvagnar som kanske kan hjälpa mig lite, så vi får se :) Bilden i huvudet är helt underbar, nu gäller det bara att få den till verklighet! Stefan undra vad jag skulle med alla dessa saker till och sa att jag absolut inte får göra den till en fågelskrämma om han ska köra den, haha!! Stefan asså.... Det kommer han någ ångra att han sa när han får se resultatet ;) Jag gick ju ändå med på till slut att inte köpa ngn fin såndär gammal vagn på riktigt (men det var för att bara denna typ och några få till inte går in i våran lilla hiss) så där hade han tur Stefan.... Nu ska jag förvandla den som fen gjorde med pumpan i Askungen!! Bobidi bibbidi do!!



måndag 23 september 2013

Underbar dag..

Idag har jag verkligen haft en så mysig och fin dag!! Jag och Stefan var på Stockholm BB och träffade världens bästa överläkare (Berit) som vi hade ett underbart "inför förlossningssamtal" med och så visade hon oss förlossningsrummen som var så hemtrevliga och fina. Kändes verkligen bra med henne och hon lugnade mig så mycket, nu känner jag verkligen ingen som helst rädsla över att föda, det var inte så farligt med rädslan innan heller men det börjar ju närma sig med stormsteg och då kommer det upp en del frågetecken och tankar :) Verkar iallafall vara bästa BB man kan tänka sig, ja både personal och miljö.. Efter det åkte jag hem till Jojjo, en av mina absolut bästa närmaste vänner som överraskade med både ballonger, tårta, sååå vackra rosor och presenter, alldeles för snällt min ängel!! Fick underbar choklad och så mysiga mjuka tofflor till förlossningen, 1000 TACK!! Vi pratade och myste med hennes fina bebis i timmar, älskar hennes ljuvliga lilla bebis, åh vad fin hon är!! Och titta vad mysigt hon hade gjort..



lördag 21 september 2013

Oh, hösthärligheter....

Oj, nästan helt glömt bloggen i veckan, har varit så mycket :) Men så mycket kul och bra så dagarna bara har sprungit iväg.... Och så har ju mamma varit här, men åkte hem i torsdags, vi hade det verkligen så mysigt.. Och så har jobbat och höstfixat med allt möjligt, älskar hösten!! Idag var jag på en så mysig höstshoppingrunda i stan. Hittade så söta lyktor på indiska och en filt till den underbara liggfåtöljen (som kom tidigare:)) på en utav mina favobutiker American classics där hittade jag också en så söt doftpåse med luftballonger som jag älskar!! Har gjort det riktigt höstmysigt i badrummet nu med ny trasmatta, lyktorna och god ny tvål och några nya handdukar från en annan storfavorit italienska färgstarka Missoni, de gör så mycket snyggt och riktigt bra kvalite, har tvättat mina andra handukar i åratal..



 



Och så hittade jag ÄÄÄÄÄNTLIGEN tyget som jag föll för, ja eller äntligen föll jag och bestämde mig!! Har letat så länge efter det perfekta tyget till köksstolarna, varit inne på Designers Guild länge, älskar deras tyger men bara inte kunnat bestämma mig för vilket.... Funderat på ett jättevackert ifrån morris med och ett underbart turkost från Osborne & Little, men idag visade en kvinna på pub mig deras nya provkartor, jag bläddra och föööööll pladask, det var så otroligt vackert och precis mina färger (har kollat på så många olika, och så många multifärgade men inget är som detta....och materialet var perfekt och färgen jag målade stolarna och bordet i för några veckor sedan är heeeelt superperfekt överensstämmande!! Kommer bli så läckert!! Kolla!! Men var tusen gånger vackrare i verkligheten, riktigt glänste!! Men iphonekameran e ju så kass :)





tisdag 17 september 2013

Heldag med mamma på Centralbadet....

Åh vad underbart jag och mamma haft det idag, vi har varit på vackra centralbadet och bara gravidmyst, badat i alla deras underbara varma och kalla pooler, bastat med den godaste inpackning, tvålat in oss med underbart doftande tvål, simmat längder och bara njutit, sen gick vi och åt go lunch och sedan gick vi upp på Hötorget och köpte knallgula svenska kantareller och svenska blåbär och hallon och grönsaker som vi ska mumsa i oss ikväll, jag har blivit helt galen i grönsaker, söeciellt rödbetor och sånt, mmmmm.... Och ääääälskar att umgås med mamma hon är underbar och man skrattar hela tiden!!















söndag 15 september 2013

Och Tack för en fantastsikt fin söndagsmiddag hos oss med släkt och vänner.....

Det har verkligen varit en ljuvlig helg, igår hann vi med en så mysig lunch med fina Sofie, Lisa, Vasilis och Robn med, sen var vi på Sofies mammas vernissage som var så fint, riktigt duktig, ska visa er sen!! Och idag klockan fyra kom min faster Anita hennes man Harry, Stefans brorsa Leif, Kjelle och underbara Lisbet och Owe på söndags/födelsedagsmiddag med. Jag lagade gudomligt mör majskyckling från Bjärre, den bara smälter i mun, en fin pepparsås, potatisgratäng, skogschampinjoner, en go sallad, buffalomozarella capresse, sparris, hembakat valnötsbröd och lite annat gott, fick så vacker jamåhallevasång igen och alltsammans var verkligen så trevligt! Kul när släkt och vänner från bådas håll får träffa varandra också, det känns så mysigt då, som en enda stor familj!!

Ja, ååååh vad trevligt det var!! En helg att minnas för livet, känner mig alldeles lycklig efter denna bara så otroligt fina helg, har skrattat och bara haft det så gott hela helgen, måste säga att vara höggravid inte alls är lika jobbigt som jag trodde, ja mina senaste månader under graviditeten har faktiskt varit helt underbara (speciellt psykiskt) i början var det lite jobbigt psykiskt och absolut jag har gråtit ännu lättare under hela perioden, men i stort sätt har jag faktiskt mått väldigt väldigt bra, det är underbart!! Här kommer några fina bilder från idag på underbara Ni, och min klippa Stefan!!

Först kom Världens Bästa Kjelle!

 Faster Anita, Lisbet och Owe (titta vad söt Anita blev, hon fick en rosett av sitt fina servettband)


















Och vilka fantastiska presenter då!! Anita och Harry kom med ett supersnyggt mintgrönt paket med stjärnor och äkta snöre, en stor vacker prydnadsros och lyxiga rosenminihandcreméer som doftar underbart, i paketet låg ett ljus som drivs av batteri men ser ut som ett riktigt!! Jättefint och bekvämt och katt och barnsäkert som de tänkt när de fick syn på det! STORT TACK!!



 Lisbet och Owe hade med sig (Lisbet ääälskar secondhander lika mycket som jag) de allra sötaste burkarna, två urgulliga ljusstakar och så en skål som är så vacker att man nästan dör.....
 Inte nog med de så fick jag också en såååååå snygg guldväska i fantastiskt mjukt skinn från Liebeskind, för de vet jag älskar guld sa hon, vilka vänner asså, alldeles för snällt....