Sidor

måndag 30 december 2013

Imorgon är en stor dag..

Ja, för då fyller världens bästa man år!! Har förberett hela dagen hur jag ska fira honom imorgon och hittat så underbara presenter den sista tiden som han kommer att älska, både från nätet, en underbar föreställning, second hand och lite nytt, blir en härlig blandning, men kan ju inte berätta nu såhär innan om han skulle råka se ;) Så hela dagen ska jag fira honom riktigt ordentligt och sedan åker vi till underbara Jessica och Carl och deras fina barn och firar in de nya året med dem, kommer bli sååå mysigt att fira med just dem, Jessica älskar som mig att laga mat och vi har världens godaste meny, väldigt klassisk (hummer och oxfilé) men sååååå god!! Vi funderade på allt möjligt gott, men vissa saker hör bara nyår till, och jag och Elin ska göra världens godaste efterrätt, vi har planerat ihop underbara smaker som vi tror kommer göra sig fantastiskt tillsammans..... Ängelns dopklänning kom idag förresten, är så glad, fick tag i en till slut helt i spets som jag drömde om, oh så vacker den är!! Vi hörs snart, och ja kanske inte förens nästa år eller innan ;)

söndag 29 december 2013

Fick helt ljuvliga guldbestick av älskling i julklapp....

Åh, de är så vackra.... Danska i äkta guldplättering..

torsdag 26 december 2013

Den lyckligaste julen i mitt liv.....


Och så var det redan annandan idag och detta har verkligen varit den lyckligaste och finaste julen någonsin..... Idag har jag bara människor jag själv valt att ha i mitt liv, jag har en egen liten familj, en fantastisk man och en helt underbar liten dotter som betyder mest i hela världen, hon och Stefan har visat mig vad livet verkligen betyder och fått mig komma till så många bra och värdefulla insikter, jag är helare än någonsin och bestämmer och råder själv över mitt liv och vilka jag vill ska ingå i det :) Mitt liv har varit så lyckligt och glatt på många sätt och så många underbara stunder under alla andra år med, men nu är det det till 100 % liksom, och jag har aldrig mått bättre och känt mig så stabil, trygg och lyckligare.. Jag står upp för den jag är och vad jag vill idag och inte bara lever mitt liv för andra mig och sånt där knäppt längre :)

Denna sommaren kom jag och Stefan närmare varann än någonsin och lilla Angeline har verkligen bundit ihop oss ännu starkare och vi kommer föralltid vara en familj och jag hoppas på många många syskon ;)

Åter till Julen :) Ja, som i år firades lite lugnare i Sollentuna med Stefans släkt som är otroligt snälla och fina människor. Vi var 9 stycken (skönt med lite mindre folk i år då Angeline är så liten, men saknade min familj och släkt ändå såklart, kändes lite konstigt med jul utan dem, men får bli nästa år) Vi firade så mysigt och traditionellt med massa god julmat, julgodis, gröt, julklappar och många många goa skratt och varma kramar..




 Lax, sillar, ägghalvor, potatis, mmmmm......








Lilla Angeline med alla hennes klappar.... 
 Och se vilket underbart paket ifrån farmor så fint...





 Angelines julklappar ja.... Ja, det blev väldigt många julklappar för lillan, kanske lite för många för att ens inte förstå, men det var ju hennes första lilla jul också :) Och ni våra fantastiskt snälla släktingar och vänner hade hittat så otroligt söta och andvändbara saker, och man kunde ju inte låta bli att köpa några klappar själv också, det är verkligen an så otroligt mysig känsla att få köpa julklappar till sitt barn, ljuvligt.... Hon är ju vår lilla ängel och värd allt i världen, lilla stumpan.... Tog några minnesbilder på hennes första små julklappar och se så mycket fint, Tusen Tack alla fina Ni!!

Älskar denna guldkofta under, och kolla vilka härliga barbagrejer, jag älskar ju barbapapa :)


Och denna älsklingsbodyn med tyllkjol runt såå fin!!
Och en så mysig labanspeldosa, små strumpor och ett surrande litet bi :)

 

 3 så fina nya frächa bodys..
 Det blev många mjuka paket :) Titta denna söta badhandduk med Nicke nyfiken och de andra underbara kläderna, nu har hon blivit så stor som 62 också :)


Denna underbara änglatavla med regnbåge var ett kort jag hittade och ramade in, och se vilken fin änglabody, och vingarna som jag målade för nåfra år sedan har vi hängt över vaggan, satt upp änglahyllan från Täby och där har vi också Stefans farsdagkollage..


 Fyra nya mjukisdjur att gosa med, undra vilken av alla mjukdjur som kommer bli Jellys lilla favorit i framtiden, när jag var liten hade jag en liten kanin jag älskade mest som hette Pärlan..


Och idag har hon legat i sin vackra vagga och njutit av alla söta julklappar, nöjd och så mysig, älskade bebis, mammas älskade lilla änglababy.... Och titta dessa ursöta små virkade skor från farmor och de fina bäddsettet från Leif och Lisa, älskar elefanter, och hon fick också en sån söt elefantsnuttefilt ifrån bästa Jessie innan jul, och världens sötaste prinsessklänning..

söndag 22 december 2013

Grattis underbara lilla Milla 4 år,....

Nu bär det hem emot Stockholm igen, hem från hem, ja så kommer det nog alltid att kännas hur bra jag ändå känner mig hemma i Stockholm och tillomed fött en liten stockholmare ;) Millas fyraårskalas var jättemysigt med mycket folk och en riktigt härlig kalasstämning!! Alla beundrade lilla Angeline som var så snäll hela kalaset, hon älskar mycket liv då blir hon som lugnast själv :) Och många fina julklappar fick vi med oss hem att öppna på julafton, Tack snällaste ni och hoppas ni gillar våra :) Kan inte hjälpa det men tycker det är så skoj med julklappar, jag älskar att köpa dem och Stefan han får en riktigt härlig hög i år, spännande :)) Själv har jag inte önskat mig ngt speciellt, det är det som är skoj med julklappar att man inte vet :) Ikväll när vi kommer hem ska jag baka julgodis, åh vad mysigt!! Sen blir det att laga massa god julmat på måndag och själva julafton firas hos Stefans bror och hans fru i Sollentuna med några andra släktingar, mysigt!! Sedan kommer min underbaraste Johanna med familj hem till oss på lilla julafton på juldagen, åh vad mysigt, åh.... Och nu har vi bokat nyår med Jessie och Carl med, kan ju inte bli bättre!! Då fyller ju Stefan år också så det blir jätteskoj alltsammans!! Hörs sen!!



fredag 20 december 2013

Angelines underbara farmor i Örebro....

Åh jag är så tacksam för min svärmor, vi har fått så bra kontakt den senaste tiden och jag bara älskar henne mer och mer, det tog ett tag att lära känna varann men nu är relationen så underbar och bra!! Hon älskar Angeline över allt annat och nu har vi precis lämnat hennes mysiga hem dör vi fick god Janson och massa annat gott, och åh hjortron och glass, Norrlands guld, älskar att min lilla dotter är av norrländskt blod.. Angeline fick också världens sötaste regnbågsmössa :)





Mot Västergötland!

Men först ett litet lunchstop hos farmor i Örebro sen bär det vidare till pappa och mamma i Floby och i morgon är det Millas 4-årskalas!! HURRA!!

onsdag 18 december 2013

Pepparkakskarusellprojektet nerlagt :)

Men glad är jag ändå :) Det liksom ramlade ihop och gick sönder hela tiden för mig och lite svårt med att få tiden att räcka med lilla Jelly som helst vill vara på armen hela tiden, men jag älskar att ha henne nära och ibland får man tänka om med det man hinner och inte, och nästa år ska jag baka ett helt tivoli åt dig min ängel. Jag är en sån där mamma med som inte kan höra min baby gråta, många kan nog slappna av lite mer (satt en mamma på BVC sist lugnt och greja med mobilen, babyn gallskrek.....) men jag står tillexempel fortfarande i duschen och stänger av vattnet hela tiden för att höra om hon skriker eller vaknat där ute, ibland far jag ut med shampoo och balsam och blöter ner hela golvet för att trösta henne, lilla stumpan, men hon är en så snällbebis så inte behövs det ofta, många säger att de inte är "spädbarnsmammor" att de ser dessa första månade som en "överlevarlid" men jag tycker det är så mysigt, absolut man är trött med ibland långa nätter och dagar som handlar mest om att mata, trösta, byta och bära, men man är ju så kär i sin lilla bebis, det är väl därför man orkar utan att klaga eller känna sig för trött, jo för att man njuter så samtidigt av lilla världens sötaste mest älskade hjärtgull.....





Här kommer några fina bilder från i lördags från julbordet på Fjäderholmarnas rökeri, mmmm vad gott det var!! Deras sillbord och lax var det mest fantastiska jag ätit.. Rökta räkor från himlen.... Och så tar man en såndär mysig båt ut från Nybrokajen, haha Stefan hittar alltid alla tillfällen som ges för att få komma ut på vattnet, han avgudar sjön! Men jag klagar inte, jag älskar det med! Första gången lilla Angeline åkte båt också, mysigt!! Och Kjelle han är en riktig fena på sjön med, ja det såg man i somras när han skötte Stefans fendrar och grejer.. Sen blev det att dela en stoor tallrik julgodis, mmmm..... Bäst att passa på när man ändå har några gravkilon kvar , då syns det ju inte ;) Eller några och några, har gått ner en del men har mycket kvar men tänker ta det i lugn och ro och har satt sista mars som ett litet mål sådär, då ska man vara lite smal igen, så ingen stress och går man ner i lugn och ro håller man ju det bättre, och inte stressar så mycket med för många tankar på det utan bara nyttig sund mat och fortsätta dra runt halva jordklotet med vagnen :)