Sidor

fredag 21 februari 2014

Nu åker jag på Laleh konsert, oh så kul!!

Men idag vår vår kolhydratsdag så lämnar cupcakes och har köpt ett så kul paket som Stefan och Angeline kan underhålla sig med ikväll!! Älskar Laleh, ska bli så kul!! 


Åh, fick rosor av Stefan idag igen, fick ju i onsdags liksom.... Snällaste Stefan, jag har sagt stopp ju..

Vi firade ett år som förlovade i onsdags då han kom hem med 19 röda rosor, skickade en chaufför att hämta upp oss i den värsta coolaste bil jag åkt, släppte av oss vid gondolen där vi åt ljuvlig hummer, ankbröst och massa annat gott, lite skumpa vin och exotisk drink, mmmm, Berit var barnvakt men vi var hemma redan runt halv 12 ändå för vi hinner ju inte vara bakis längre och Stefan håller på att starta upp fler saker med jobbet, han är såååå duktig!! Nä, nu blir det Laleh konsert, sååå kul!! Här kommer några bilder sen i onsdags..




I love cats..



tisdag 18 februari 2014

Är helt galen i detta tyg från Designers Guild.....


Och tänk att det alltid kommer att pryda våra köksstolar, sååå lycklig!! Nu blir det djupt turkosa stolar här (ser lite annorlunda ut på bilden än i verkligheten) med penseln i högsta hugg, ja medans farmor är ute och går med Angeline :) Åååååh, kommer bli sååå fint!! 

måndag 17 februari 2014

Min underbara Stefan.....



Åh, min Stefan är den bästa killen som finns, så snäll, omtänksam, ja den bästa människan som finns, vårt förhållande blev verkligen bäst av att få barn, folk brukar säga att småbarnslivet kan förstöra allt men inte för oss.. Det var mycket det som gjorde att det blev så bra tror jag, och vi vill ha flera barn i framtiden och jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan honom, han är verkligen min pusselbit, tog ett tag för mig att inse men ibland behöver man lite tid på sig för att inse saker :) Och nu är jag kärare än någonsin..... Kan ligga och drömma om den dagen jag ska få bli hans fru med, vilken dröm.....


Och på alla Hjärtansdag tog han ledigt hela dagen, skickade först mig till Centralbadet där jag fick spabada, tog Angeline på en biltur och sedan kom han och hämtade mig så åt vi världens godaste fisk och skaldjursgryta på PUB, tog ett gott glas skumpa (så lyxigt att få dricka skumpa efter spa helt iordningfixad som spädbarnsmamma :) Så sällan vi dricker alkohol nu för tiden med, det är underbart, men ett glas eller två någon gång ibland är härligt, har festat så mycket i mina dar och så glad att det är över:) Sedan fick jag världens finaste bukett blommor, älskar ju rosa rosor och videung.... Och en underbar nyckelring i skinn och så har han beställt ett så ljuvligt smycke åt mig med, snällaste Stefan.... Sen gick vi och hämtade tygprover på favobutiken ROOM (har ju inte hunnit klä om stolarna än, (eller bestämt mig 100 och lämnat in, målat om allt, Angeline kom ju :)) Men nu ska vi få det gjort, så kul!! Stefan tror mina val kommer bli skitsnygga, och så åkte vi och gemensamt tittade ut en så läcker färg vi slog till på, så kul att Stefan följde med till färgaffären, inte varje dag ;)

När vi kom hem lagade jag en underbar middag och tog fram en present till Stefan, han fick ett knivställ jag sprayat i guld och kockknivar i guld, sååååå snygga!! Invigde dem med att laga rotfruktsgratäng med ädelost och oxfiléspett, en god sås och stekta champinjoner och lite kokt sparris, mmmm, blev jättegott!! Jag och Stefan kör lchf, gjorde ett litet undantag med rotfruktsgratängen men jag tror inte på någon diet så strikt så man inte kan göra undantag ibland bara det blir ibland, men det är väldigt sällan vi äter godis, pasta och vitt bröd och sånt, kan säga att gravkilona rasar nu :)) Vill bli lite mindre till sommaren, men vi har verkligen försökt göra det till en hållbar livsstil och det är verkligen en hållbar "diet" Det är ju mer ett sätt att äta och vi älskar det!! I lördags kom Stefans underbara grekvänner Lisa och Vasilis förbi på middag också, och Svah, sen kom undebara Micke och Becca med, jag lagade lchf-chokladmousse till efterrätt med jordgubbar, mmmm.... Och såå gott rödvin de hade med sig, när man dricker så sällan uppskattar man gott vin så mycket med, samma med potatis som jag åt några få klyftor av i lördags, blir extra gott när man äter det så sällan, men bara lite ibland, och dricker jag för mycket blir jag lite knäpp med så det är inget för mig längre :) Angeline, din mamma har äntligen blivit ordentlig, haha.. Puss och kram och hoppas ni haft en bra helg!! 





torsdag 13 februari 2014

Utan dig vore jag en liten lort....

Ja, för det du som får mig att leva och din pappa som är en av de finaste människorna som finns, det var du min änglababy som fick mig att stå upp för den jag är och min familj, det var du dom fick mig att hitta hem, det var du som fick mig rysa av lycka och kärlek till din underbaraste pappa, på bb insåg jag vilken otrolig person Stefan är, åååååh har aldrig varit såhär glad och lycklig, min familj , trodde aldrig den önskan skulle slå in..

måndag 10 februari 2014

Om min dröm går i uppfyllelse.....

Så är du snart min min min min!!!!!!! Och då ska det brännas som aldrig förr, åh tänk att ha en egen keramikverkstad, jag skulle spruta skulpturer, skålar, tallrikar och våningskakfat, inget skulle kunna stoppa mig, för overkligt underbart för att vara sant..... Men kanske kanske kanske :)) Vi får se, vågar inte säga mera just nu :))