Sidor

tisdag 31 mars 2015

Tvåbarnsmamma :)

Välkommen till mig mitt i vardan :) Ja, idag kom Stefan hem vid 9, Angeline slutar dagis vid 3 så i eftermiddag och kväll har jag verkligen "fått känna" på de nya livet som tvåbarnsmamma lite extra ;) De var iof ganska lugna, Daisy är ju som en liten ängel och bara sover och äter mest, men det blir liksom inte en så lång stund av ro utan att det är dags för lite trots, lite skrik (Angeline har ju en vilja som kan förflytta berg) en ny blöja och sedan dags för nästa blöja för att värma en till tallrik mat, fixa en pipmugg och sedan en ny matning till Daisy för att sedan ta Angelines vilja att vilja upp i knät samtidigt som jag matar för att hon inte ska bli för ledsen och svartsjuk.... Men när pyttelilla somnade igen pyntade jag och Angeline påskriset med några ägg, fjädrarna kom i för ganska längesen för jag tycker det är så fint med ett färgglatt påskris och så tog vi fram påskäggen och så fick jag tillomed till en dammsugning och ett köksröj medans Angeline slamrade på med grytor på golvet varvat med hennes favoriter
"den lilla prinsessan" och supertrion....Tur att det finns lite TV ibland alltså när man bara känner att man måste få gjort lite hemma med och inte bara kan leka alla hennes förvisso underbara men himla intensiva lekar, haha.... Senast igår målade hon ner en väg i hennes rum med hennes nya kritor bara jag gick och kissa :)  



Fick sån härlig påskstädinspiration av Tina idag för vi var och köpte så härliga blommor till vardagsrummet och lite nya kuddar till soffan, blev så sommar/vårfräscht med lite mera härlig färg och uppfräschning, ibland kan faktiskt lite ny shopping vara "nödvändigt" för att komma igång och få det lite härligt igen, blommor gör så mycket!! För med färgstarka vackra blommor vill man liksom ha det mysigt i hela huset!! Till Stefan kom hem tände vi ljus och överraskade med världens mysigaste nedervåning, ja tillomed mopphinken fick jag fram trrots omvårdnaden av mina små prinsessor så kände mig tillslut ändå som en himla effektiv nybliven tvåbarnsmamma, haha.... Imorgon när Angeline är på dagis ska jag påskstäda övervåningen när Daisy sover, det är så härligt att ha det lite extra påskfint, ja fint överhuvudtaget i huset gör så mycket för mitt välbefinnande, jag blir genast sö mycket fräschare i psyket när det inte är kaos som det lätt blir med en liten slarvmaja som mig, knapp tid, småbarn, adhd och allt sånt där trots jag äääääälskar att ha det fint stressar jag ofta runt som en virvelvind och kaosar ner ändå, hur vet jag egentligen inte men jag hittar nya strategier hela tiden och ordningen blir verkligen bättre och bättre för varje månad äldre jag blir ändå känns det som, man hittar sina knep, och Tina har verkligen världens bästa tips!! Stefan är så snäll och vill alltid skicka hit massa städerskor men jag känner det ändå lite som en liten "utmaning" att jag vill kunna bli sådär strukturerad och välstädad helt av mig själv, och det känns som om jag är på god väg att "uppnå de målet" Asså jag kommer nog aldrig bli ngn pedant men mer okaosig :) Men lite kaos är också en del av mig, även om jag mår så bra av ordning och reda....men jag tror jag gör det för mitt huvud snurrar och surrar så, då blir liksom ordningen runt omkring viktigare.....


Mammas lilla prinsesstårta.....

måndag 30 mars 2015

Åh vilken härlig helg vi haft!!

Igår var det världens mysigaste barnkalas för Theo som fyllt 8, jag och Stefan hittade en sån kul jättestor radiostyrd Porsche, och så valde vi den i alldeles underbar påskgul dessutom vilket blev succé för han älskar visst gult just nu!! Kuuuul!! Jag gjorde ett så fint paket med påskgodis, rosetter, kort och en liten kyckling på, helt i guld var det med, åh jag älskar att göra fina paket verkligen!! 



Och lilla Angeline var så kalassöt!! Och lille Daisy.. Ja, hon sov igenom hela sitt första barnkalas :) 
 
Och i lördags var det också himla festligt då Rebecca och Micke kom på middag med deras underbara lilla bebis Linton som bara är några veckor äldre än Daisy, vi firade med att premiärgrilla, rota fram en av våra goaste skumpor i källarn och ååååh vad gott det var med ett glas champagne efter så lång tid, mmmmm...... Och Guuuud vad söt deras lilla kille är asså, helt sagolik... Daisy fick en så underbar present med jag får visa när jag hängt upp den och se vilket härligt grodpapper och vilken sockersöt kaninkruka med blomma, åh vad söt i hennes lilla fönster i hennes lilla rum.. Än så länge bor hon hos oss men om några månader flyttar hon nog in när hon sover natt och så :) 






Sen var vi på Trädgårsmässan i Älvsjö och den var heeeelt underbar!! Så mycket underbar inspiration till bygget, uterum, spabad, bastus, hängmattor, fontäner, planteringar, grönsaksland, blommor i alla  dess slag, dukningar, utebelysning, ja verkligen allt allt allt för ute och trädgårdsälskande!!  


 
Och Ranunkels kunde man köpa i kruka, tänk vad jag ska plantera många sådana runt vårt lilla paradis vid Svavelsö sen.... Åh nu vakna min lilla pyttelilla för mat och gos, hörs sen!! 

fredag 27 mars 2015

Flickan heter Daisy-Amber Florarose Magnolia Christelle Hägglund....

Så nöjd med namnen, och tycker Daisy går så vackert tillsammans med Angeline... Tänk när flickorna Daisy Amber och Angeline ska ha konsert i de lilla sockersöta gräddnos lusthuset, Angeline Pärla-Joyce Rosette på trumpet och Daisy-Amber Florarose Magnolia Christelle på fiol och så lille Efraim eller nästa prinsessa sjunger så bjuder vi in hela svavelsö!! Åh, tänk att vi kommer att bo där om ett eller två år eller så, den platsen på jorden är verkligen speciell.... Tänk vilket litet sagoslott vi ska bygga om jag får hålla i ritningarna, haha... Titta på henne, asså drömmer jag...... Jag svävar.... Mammas lilla Daisy, mammas lilla Tusensköna....

Och tänk att det snart är dags att planera något av det roligaste mest fantastiska underbaraste som finns, jo ett dop med STORT D!!!! Angelines kommer jag aldrig att glömma, en av de finaste dagarna i mitt liv, och så kärleksfullt, Jesus var verkligen med oss..... Tackar Gud så för mina änglar....och för änglapappan Stefan som är vääääääärldens bästa!! 


Sov gott fina ni, jag är helt lyckosalig här efter ha haft lilla lilla och pyttelilla i famnen i timmar, att få barn är livet.... Och Angeline var så otroligt gullig och kärleksfull emot henne ikväll.... Hon kanske börjar förstå att det är hennes alldeles egna lillasyster..... 

onsdag 25 mars 2015

Finaste storasyster Angeline....

Åh, dagarna bara springer iväg och idag är lillasyster hela en vecka!! Lilla Daisy, världens snällaste och ljuvligaste lilla baby..... Vilken enorm kärlek.. Och för första gången idag tog vi oss ut till "civilisationen" :) Var i stan med mamma på några mysiga små ärenden medans Angeline fick gå till dagis för idag var det avtackning av hennes underbara fröken Bitte så när jag hämtade vid tre hade alla barnen bakat och samlat ihop till ett presentkort på växtaffären som Bitte älskar! Alla barn och föräldrar fikade ihop och det var såå mysigt men lite sorgligt.... synd att hon slutar.. Angeline älskar henne och hon Angeline och hon var så glad första gången hon sa Bitte, så sött!! Underbart med dagisfröknar som verkligen brinner för barnen, nä Bitte kommer vi aldrig att glömma!! På fredag är hennes sista dag och hon ska få en liten "bitsockerskål" av oss som jag gjort, med sockerbitar och med några fina thépåsar i det tycker vi passar socker-Bit-te :)

Och hemma här är det mycket gos, babybubblan bubblar och bubblar....jag är lite som på moln ibland för all denna kärlek asså, lite småsvartsjuka har visat sig också..men jag försöker inte sitta och gosa för mycket och pussa Daisy och sånt framför Angeline för mycket....men vi tror det lägger sig snart för mest är hon gullig emot henne, men både vi och bebisen får allt sina blickar och ibland ryker hennes lilla napp, så det gäller att ge allt fokus och uppmärksamhet till lilla Angeline och säga att det är "hennes" lilla bebis, men vi vågar inte lämna dem en sekund, så små barn har ju inget omdöme så man får ta det säkra före det osäkra hela tiden, men så vill man ju inte visa Angeline för mycket heller att man vaktar som en hök, så man får kamoflera det lite att man liksom är ständigt nära när hon går fram eller så....så det är lite meck och lite att tänka på men jag tycker det funkar himla bra faktiskt....och det är så fantastiskt att ge henne vilja gosa med henne och när jag säger att det är Angelines bebis tittar hon stolt men häromdagen kom hon framrusandes med dockvagnen och liksom försökte ta tag som under Daisy, haha lilla älskling, då fick man försöka förklara att den var inte för riktiga bebisar men att hon skulle få köra henne i stora vagnen sen..... Och nu har jag monterat ihop dubbelvagnen med så idag blir första turen med dem båda!! Åh vilken premiärtur!! Så kul!! Åh, så mysigt!! Kommer vara stolt som en tupp ;)




 Åh, tänk att de är mina små flickor..... Angeline och Daisy-Amber - vilka änglar!!



Vi har haft så mysiga besök också av Anita och Harry som kom med en så gullig vattenkanna till Angeline och en så otroligt söt violblomma som Angeline ska få sätta ut sen när det blivit lite varmare och vattna med sin lilla kanna, Anita tänker alltid ut de mest gulliga presenter, se så sött asså, och barn älskar ju verkligen små "uppgifter" Åh min Lilla Lilla...... Festlig skumpa fick vi med vi får skåla i snart, 1000 TACK Finaste Ni!! Och vad Daisy redan älskade dem, precis som Angeline.....
 Hela köket är fullt av vackra blommor med, fick en så ljuvlig påskbukett av farmor och denna festliga bukett från Bästa Brinkarna med den häftigaste tulpan jag sett och min favofavofavoritblomma Ranunkel, ååhh det är massa knoppar med så kommer stå sig så länge!!


 Sen är det verkligen en liten kaninbaby vi fått så passande till påsk för alla hennes tre första gosedjur av Kjelle, Anita och Harry och Tina är tre helt underbara kaniner!! Och i söndags var Leif och Elisabet här och grattade och myste, det var sååå mysigt och lilla Daisy sov så gott hos Elisabet.. Angeline var överlycklig över en helt underbar trumpet leksaksproffset Leif som alltid träffar rätt valt ut och lilla Daisy fick en helt underbart mjuk filt med pärlor på, ska bädda med den i vagnen idag....


söndag 22 mars 2015

Babybubblan.... Nu kan världen stanna....

Helt inne i vår lilla Daisy och goset med henne och Angeline att timmarna bara går och man fattar inte att klockan helt plötsligt gick så fort.... Väx aldrig upp mina älsklingar!! Och brösten funkar!! Heeeelt otroligt..... Har hur mycket mjölk som helst.... Åååh så lycklig för allt..... Min lilla lilla och min pyttelilla... Och inte har hon ens börjat skrika än....bara gnyr så sött ibland.... 

lördag 21 mars 2015

Daisy-Amber är här.....

Och såklart kom hon den 19, men det var ju kanske självklart....allt fantastiskt händer ju oss då.... Åh lilla älskade bebis, så vacker helt ljuvlig..... Det blev en liten Daisy-Amber med, så kommer hon nog bara att kallas Daisy för den som tycker det är lite långt med Amber... Stefan älskar också det!! Han ville absolut ha det av alla våra namn... Har ju hittat på det själv, eller liksom kombinerat ihop dubbelnamnet...älskar att säga Daisy-Amber, det låter så sockersött men ändå så ståtligt.... Och betyder Tusensköna Bärnsten.... Åh min lilla bärnsten....

Vi kom hem från BB igår med.... Angeline älskar henne... Första mötet var så speciellt.. Berättar sen.... 

19 Mars 2015 kl 02:19 50 cm 3480 gram 

onsdag 18 mars 2015

Tänk snart ett till litet Knytte att älska ihjäl....

Se lilla Angeline 1 dag gammal.... Börjar bli trött på att vänta på dig nu nybaby, haha sååå otålig..... Det är ju som att inte få öppna det största mest spännande paketet man någonsin kan få.....och jag som tillomed vill tjuvkika i julklappar :) Kom ut nu lillasyster, det är ju våran turdag den 19:e imorgon också, allt gott har hänt oss då, eller ska du ge oss två turdagar :)) 

måndag 16 mars 2015

V 39......

Sol i verkstan fast ingen ork i kroppen....och dessa sömnlösa nätter asså....vet inte om jag var lite för optimistisk såhär i vecka 39 att bli färdig med de 7 första produkterna..... 2 har spruckit i bränning med för att jag chansa på att de säkert torkat klart, är så ivrig in i ugnen med de ibland..... Iaf tagit fram den perfekta gula "Tivolina strong vanilla sauce yellow" och kommer att ha en del klart tills den 19:e att visa (är ju bara på nätet som tur är och ingen riktig utställning) men bara att fortsätta :)) Känner att denna vecka måste jag typ "schemalägga" för att ens orka hinna småsaker..... Är helt orkes och energilös, men dedär kan också vända för mig fort....men denna vecka känns tyvärr inte än som någon toppvecka precis, jag skulle mest kunna ligga i sängen och kolla Pinterrest och sitta i solen och bara fika.... kan knappt kavla lika hårt som jag vill med stora magen som spänner ihop sig märkte jag sist och blir heeeelt galen när min kropp inte orkar med min energi i skallen....men det är väl såhär att vara i vecka 39, ja även för mig.... 



Har troligen blandat till den perfekta lavendel drömblå med, får se när jag öppnar nästa ugn som jag fyllde nu :)) 


söndag 15 mars 2015

Sammandragningar som aldrig förr.....

Hela magen är som en enda stenhård totalsprängpumpad boll och jag har som molande mensvärk..... Tagit alvedon nu men osäker på om jag kommer kunna sova inatt.....är dödstrött och lagt mig för länge längesen men kan inte somna in för det gör såååå ont, blir galen........ Hur länge kan man behöva känna såhär innan man föder egentligen? Och idag har jag verkligen tagit det såååå lugnt hela dan..... Ingen stress, inte städat, gjort någon keramik eller något alls i den stilen då man varken rör eller stressar sig så det beror ju inte på det.... Knappt lyft Angeline heller vad jag minns.... Vi har varit iväg på visning av husmodell, middag och lite annat sånt avslappnat och kul.... Är det dags att föda i veckan som kommer kanske?! För just nu känns det som om jag skulle göra vad som helst för en förlossning......


Första bilden på Angeline några minuter gammal... 3240 gram 


Såååå underbar hund!!

Några som bor en bit ifrån oss har vääärödens snällaste smartaste roligaste hund bara ett år gammal som är en pudel-golden, asså hon är sååååå fiiiiin!! De säger att man blir helt galen i rasen om man lär känna den, lydig ras med utan att behöva vara för hård skulle passa mig perfekt :) Jag och Stefan vill gärna ha hund i framtiden men nu är det kanske lite mkt med barnen så tätt och så små först så kanske inte finns tid för en valp riktigt än men snart :) Idag njuter vi också av vädret och åker till tomten och senare till Elisabet å Leif, mamma är här med kuuuul, hon bor hos dem några dar och sen här och ska stanna lite längre denna gång så att hon hinner träffa nybabyn med, åååh längtar.....




lördag 14 mars 2015

Sooooooool!!

Asså vilket väder det är, helt otroligt..... Man kan spendera timmar på tomten verkligen och bara drömma och njuta, jag vill åka dit hela tiden!! Ska ta lite fina bilder sen med riktiga kameran, man vill ju också ha för evigat hur det såg ut innan bygget.... Vilken resa detta kommer bli asså..... Idag har jag och Stefan och Angeline också varit runt i lite inspirationsaffärer, ni vet Bauhaus och sånt, känns som vi kommer att spendera en hel del tid i sådana affärer de närmaste åren, helt underbart.... Asså det är ju rena drömmen detta..... Men mycket mycket som skall kommas fram till och planeras....


Överlyckliga Angeline som äääälskar den stora tomten med många havsutsikter från olika håll och hörn.... Just här funderar jag på att bygga ett litet lusthus i framtiden.... Huset kommer nog att stå lite längre upp, så svårt att förklara allt men ska ta himla fina foton sen.. Nedanför på ena sidan hörnet ligger en liten kursgård det verkade vara lite bilar där när jag knäppte kortet men hela tomten är väldigt insynsskyddad och känns väldigt privat trots många fina hus och söta sommarstugor runt om.... Det är verkligen en drömplats på alla sätt och vis, vi saknar inget.... Och två ständer att gå och bada till på bara några få minuter!! 

För övrigt är jag enorm och har sovit så fruktansvärt dåligt de senaste nätterna.... Två veckor kvar nu.... 

 
Och Jessicas 25-årsmiddag på Restaurang Gotland Grill var sååå mysig igår!! Jessica är underbar!! Alltid positiv och glad, snäll, härlig, åh.....
Målad och lockad i håret då får man passa på att fota sig, haha inte varje dag det händer precis.... Ha en härlig fortsatt dag, hörs snart!! Sorry att det alltid blir så snabba inlägg från mobilen och kass mobkamera och så men jag orkar så sällan ta fram datorn och sätta mig och "blogga" längre.... Slänger alltid in från min app på några minuter, ni vet man har så mycket annat.... Ska försöka bli bättre på att använda kameran och datorn igen men jag är lite slapp, men det får man vara va :) Lite uppdateringar är ju kul iaf, egentligen skulle jag vilja skriva, fota, tipsa, fixa och berätta hur mycket som helst, det är skoj, men man hinner inte.. Kul att så många går in fortfarande iaf, såg på statistiken här om dan och trodde inte jag alls hade kvar så många som 800.... Vilka är ni? :) 

fredag 13 mars 2015

Har ni sett en "Bohemisk mjölkkanna" någon gång....? :)

Asså vad nöjd jag blev med denna testglasyr!! Öppna en jättespännande ugn nu.....efter jag fort runt på små ärenden med bilen i detta underbara väder!! Har fixat med bilen syrrans kille ska hämta imorgon, hälsat på Jojjo på jobbet och lite annat kul!! Ska iväg på Jessicas 25-årsmiddag ikväll med, kuuuul, och snart kommer mina älsklingar hem!! Har bara sån lust att dra till världens finaste bästa tomt nu med!! 


Valde att experimentera lite med denna mjölkkanna eftersom den inte blev hur jag tänkt "modellproverna" till Tivolina Ceramics ändå....ska göra tivolinamjölkkannan lite mera rund och hög.... Men blev en underbar bohemisk touch!! Fin nu till påsk också ju....



Nyp mig..... Drömmer jag?

För bara 25 minuter från Stockholm City i skärgårn finns en helt fantastisk plats på jorden.......man åker E18 N till Täby, sen avfart Vaxholm och sen några andra små vackra vägar...ja då kommer man fram till ett litet smultronställe uppe på en liten kulle med underbar havsutsikt och sagolik skärgårdsnatur..... Just där råkade det ligga en gul liten sommarstuga med en helt otrolig tomt jag och Stefan idag ÄGER!!!!!!!!!!!!!!! Helt overkligt..... Att vi skulle hitta den till slut.... Där vi ska bygga vårt och prinsessornas slott...... I sommar får vi tillträde då vår byggsaga kan börja..... Hur ska detta bygge sluta, haha, det kommer bli en så spännande saga.....



onsdag 11 mars 2015

Nu är det allt ordning och reda!!

Jaaaa!! Tillomed golvet är tvättat!! Det var ett sånt oänderligt kaos av glasyrer, otvättade gamla penslar, slevar, verktyg, köksredskap, bunkar, torkad lera, saker som runnit ut och hej och hå asså.....ja ni skulle bara se..... Asså jag tål bara inte ordning längre, jag blir helt tokig, kan inte tänka, inte skapa, vill bara se allt klart, vill komma vidare och inte vara den där gamla trasselsudden själv med ett enda stort ruffs till hårknut och kaos i varenda liten vrå..... Jag vill bli pedant!! Jag tror jag kanske börjat "överkompensera" mitt kaos i skallen att det bara måste vara fint och ordnat runt omkring mig, hört att det kan bli så med adhd, att man kommer till en punkt där det istället bara vänder, åh tänk om det vänt, haha vågar knappt hoppas på det, eller bestämmer man sig bara? 


Eller är det alla hormoner som "boar" inför nybabyn..... Min hjärna kanske är inställd på att jag inte kommer hinna något sen, minns att jag längta till Stefan kom hem så att jag kunde ge honom henne och duscha, åt lunch vid fyra på eftermiddan i början för man bara höll på med henne och somna ibland när hon somna av trötthet efter alla vakennätter..... Oj vad bekväm man blivit egentligen.....Angeline går vi aldrig upp till längre, det var så längesen.....men snart, snart börjar det igen, ja snart drar spädbarnslivet igång igen, det är lite tufft i början faktiskt men så underbart så det väger ju upp, men just dedär med att mata så mååååååånga gånger per natt är lite segt, fast tänker man på hur lite tid det är och hur snabbt de helt plötsligt inte är babys längre ska jag verkligen försöka njuta dessa första månader av spädbarnslivet, trots tröttheten och tröstandet som jag också tyckte var så hjärtskärande, men det blir lättare nu kanske när man varit där en gång, ja för nu vet man ju också att; så här är vissa dagar - man kommer inte ur nattlinnet och man hinner inte allt man vill.... Det är hon och inget annat och att njuta av det fantastiska nuet måste man för poff springer de där i sina små stövlar och då undrar man vad som hände med ens lilla bebis som bara vägde några få kilo man stod där och tröstade..... 

Det är ingen ordning på allting..................................man hittar inte vartenda dugg!!

I min keramikverkstad!! Men det är fiiiiiiint väder!! Seeeeee!! Solen fyller hela rummet och se vad fönstren är smutsiga!! Hört att om man putsar hela husets fönster kommer babyn, haha.....



Men har inte tid just nu..... Grejar för fullt här och solen värmer så underbart!! Vädrar där nere och fixar!! Ska snart organisera upp hela den fullständigt kaaaaooosiga keramikverkstan till en mycket ordentlig strukturerad plats för ro till skapande, för just nu blir jag helt virrig av skålar och verktyg och gammel lera till höger och vänster, nä där är ingen ordning på nånting, man hittar inte vartenda dugg som Pippi Längstrump säger.... Men nu du verkstan nu åker du på ett karusellröj!! Jag ska skriva lappar och sätta upp med och så skulle jag egentligen behöva ett stadigt bord men än så länge funkar bänken.... Och så ska jag skura golvet och göra riktigt fint och fräscht!! Angeline är på dagis och de är ute, de säger att hon älskar att vara ute så jag har henne där med gott samvete just nu, asså hon stortrivs på dagis annars med men ibland känns det lite fel om jag bara är hemma och hon är så nära där borta.... Fast varje eftermiddag leker vi ju i timmar så hon får mycket tid med mig med, och det är ganska intensivt såhär i vecka 38 att leka i timmar ibland men äsch, kommer inte sammandragningarna lika hårt är det lugnt :) Nä, nu ska keramikverkstan bli fiiiiiin och organiserad!! Vi hörs bloggen!! 

P.S!! Det är vår i köket på riktigt nu!! Och buketten står sig än efter två hela veckor, helt otroligt!! Ranunkels, världens vackraste blomma OCH hållbaraste!! 



tisdag 10 mars 2015

Att slutföra....

Åh jag blir så glad varje gång jag slutfört något eftersom jag varit en riktig superförlorare på att göra det men börjar verkligen bara bli bättre och bättre och njuter av den "personliga framgång" hos mig själv..... Jag brukar liksom börja i alla ändar och med allt möjligt på en och samma gång, projekt hit och dit, köper material till grejer jag ska tillverka som aldrig blir klart, men jag tror äääääntligen det börjar vända!! Gör små framsteg hela tiden och bestämmer mig verkligen för att nä nu ska detta bara bli färdigt!! Idag har jag till exempel sytt klart mitt fina draperi till handuks och sängklädesförvaringshyllorna i hallen dör uppe, nästan rensat klart i klädkammaren och bränt mera Tivolina!! Och visst blev det snyggt!! Älskar tyget!! Älskar snirklar!! 



På tal om projekt bestämde jag och Stefan oss för vårt livs största projekt igår......asså det går inte att beskriva våra känslor och enorma lycka just nu.....våran dröm är på väg att bli verklighet!! Jag berättar på torsdag för vi vill få det lite mera hundrahundrahundraprocentigt först innan vi vågar avslöja för mycket.....men det är heeeelt otroligt kul, kan knappt tro det är sant....




Och du min andra lilla rosenknopp kom ut snart..... Vi längtar sååååå efter dig!!!! Tänk att vi snart snart snart ska få träffas för första gången..... Åh, jag tror du heter Esmeralda nu igen eller Madicken eller Flora-Rose..... Varje morgon jag går in till Angeline säger jag; ingen bejbis kom inatt till Angeline men kanske idag Angeline!! Hon har lärt sig säga bebis, och jag tror hon någonstans måste förstå.....